Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:

Giulia!!!! Sa ai o viata frumoasa si lina in continuare!
Petrecere frumoasa azi. 
Diana, poza de care spui tu cu Stefan care fuge de insuratoare
mi-a placut cel mai mult! E tare reusita, la fix prinsa.
scumpelul!
adriana, n-ai mai spus nimic, cum facem cu banii de oala si capac? Prietenii mei nu mai vor oala intreaga, asa ca raman numai ale mele...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
giulia71 spune:
Fete draji, tare mult va multumesc de urari, asa bine ma simt. Asa-i de frumossssssssssssssssss!
Am biroul plin de flori, am primit si trandafiri de gradini, ma simt supe-bine!
Va pupez pe toate!
uneori gandesc prea mult....
dianalaura spune:
Giulia, ma bucur pentru tine ca esti fericita azi...eu sunt un pachet de nervi!
M-o sunat colegu ca l-au bagat in echipa de fotbal a firmei, si ca diseara au meci de la 8 la 9 cu nu stiu cine! Nu ar fi nici un rau in asta...dar ma enerveaza ca pe langa ca e plecat toata ziua, mai sta si seara pe nu stiu unde. Si eu singura cu Stefan. Si de obicei chestiile astea se prelungesc cu iesit la baute. acu 2 sambete sau cand tot asa o fost la fotbal, de la 10 la 12 dimineata, cu toti colegii, cu sefii..si eu sa stau ca proasta in casa si sa fac mancare si curatenie si sa stau dupa copil. No nu-i nimic. Daca pana la 9 jumate nu e acasa...ma eu si eu si ma duc. Il las pe Stefan la mama, opricum mergem acu dupa-amiaza la ea, si ma duc si eu...ce pana mea..eu sa stau in casa ca proasta?!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Diana, nu fii suparata, evenimente din astea se ivesc si se vor ivi mereu...la noi e cam asa: Ovi merge cu colegii la mese de Craciun, acum peste cateva zile e iar o masa cu toata clinica pe o insula micutza in apropiere de insula noastra mare, pe care noi n-am ajuns sa o vizitam desi ne-am tot propus...a fost la conferinte, etc. Iar eu am fost la o singura petrecere cu cei de la laborator...de atunci au mai fost vreo 3 petreceri, la care eu n-am putut merge pentru ca el ori era de garda ori era la conferinta si n-am avut cu cine lasa copiii. Si la petrecerea la care am fost a trebuit sa plec la ora 22, in plin chef pentru ca Silvia nu voia sa adoarma fara mine...asta e. Daca m-as enerva n-as rezolva nimic...eu ma bucur ca Ovi socializeaza si ca are ocaziile astea. Probabil cand fetele vor mai creste voi avea si eu ocaziile mele si atunci va sta el acasa...
Eu imi permit insa intalniri cu prietena mea poloneza, cand fetele sunt la scoala/camin si ne relaxam, am fost si la film numai noi doua, si atunci Ovi a stat cu fetele acasa, plus ca el n-a vazut filmul...
Inatlnirile astea nu au nici o legatura ca sa iti arate el ca tu stai la cratita in timp ce tu stai ca fraiera acasa, zau asa. Au si ei nevoie de asta...Si tu, normal, dar fa-ti tu ocaziile daca nu se ivesc.
sa nu fii suparata, nu are rost, pe bune. Viata e frumoasa, nu considera ca stai la cratita...ia-l pe Stefan, du-l la mama, intalneste-te si tu cu prietene, lasa-l pe el in cate o seara cand e liber cu Stefan si iesi si tu, nu ca sa te razbuni, sa-i arati ca si tu poti, ci ca sa nu simti apasarea aceea ca tu stai acasa ca fraiera...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Multumesc Miha de vorbe...stiu ca are nevoie sa socializeze...insa pe mine ma doare faptul ca e la munca in fiecare zi, de la 7 dimineata pana pe la 8 seara, sambata oficial nu lucreaza, dar trebuie sa mearga ba la incasari, ba sa mai aranjeze una alta....cand vine acasa e rupt de oboseala, de foame...mananca, se pune o juma de ora la tv, la dus si la culcare. Si as vrea ca macar astea 2 ore libere, de la 8 la 10, sa le putem petrece impreuna, chiar daca practic ar fi cam o juma de ora (restul mancare, dus..etc). Si ma supara ca nu prea apuca sa il vada pe stefan, sa se joace impreuna...sa il vada crescand. O fi importanta socializarea cu colegii, dar e mai importanta zis eu socializarea cu propriul copil. Nu e de mirare ca Stefan nu vrea sa se culce cu el, doar cu mine sau cu mama sau cu tata, daca pana acum nu l-a culcat niciodata.
Si da, ma enerveaza ca stau si eu in casa, sunt 3 ani de cand stau in casa si innebunesc...as vrea sa avem timp si bani sa mai iesim impreuna..dar cu atatea cheltuieli, rar ne permitem o iesire in oras, chiar si atunci cand sunt cateva ore la dispozitie.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
olim spune:
miha imi zici un medic bun pentru colonoscopie la cluj, soacra crede ca are cancer la colon si vreau sa o duc la cluj, ca la mures nu prea am incredere,multumesc
fetelor, io is la soacra pana luni, asa ca am net
mai trec
silvana_salajan spune:
Fetelor ia uite ce surpriza m-o asteptat azi in cutia postala. E surpriza tuturor de fapt!http://good-times.webshots.com/photo/2679323810102125681aTSHWVMerci Camiii de surpriza!!!!!!Dulciuri
dianalaura spune:
Cami!!! Multumim mult!

Olimpia, si cum e sa fii din nou in tara? Cand treci pe la Zalau?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianaiulie2009 spune:
GIULIA !!!

GIULIA !!!
Sa-ti traiasca familia, sa fiti fericiti si sanatosi, sa va bucurati de casuta viselor voastre !
Multa sanatate si distractie placuta