Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 5
piticutz spune:
No fain, Mihaela
deci la mine rasaritul seamana cu apusul.Hai sa zicem ca asa se vede de departe ![]()
Oti, unde sineteti nasi? De botez, sau de cununie?
La noi nu e frig, e numa bine.Cald, dar soarele lipseste de pe cer.Ca si cum pe undeva ar trebui sa fie o placuta cu "REVIN IMEDIAT"![]()
Ma duc pe la magazine cu musafirii, azi e singura mea zi libera de saptamina asta, ce mai!
va pup si intru mai incolo sa va pregatesc cafeluta pe cind va treziti.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Ma duc sa bag nasu' daca e ceva film bun la tv si daca nu, ma duc sa citesc putin...pe maine!
Cami, cumparaturi placute! Mai ai musafiri inca? Ah, am uitat sa-ti spun ca nu mergem cu rulota, nu au mai raspuns aia, asa ca am inchiriat deja o cabanutza. Stam 6 nopti in cel mai fain fiord, adica la vreo 20 de km si vrem sa umblam ca sunt mai multe fiorduri in zona. De aceea voiam cu rulota, sa nu ne tot intoarcem la "baza". Dar n-a fost acum...
si
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Da, imi place ideea nuntii la cort, daca era cu iz tzaranesc, adica cu sterguri si alea, alea. Da nu. E cort pe schelet metalic, imbracat intr-un material visiniu roata roata. Om vedea ce o fi. Numa sa nu ploua sa imi bag toacele in noroi
Cami ti-am raspuns cred la intrebare ![]()

Diana vazui pozele. Faine.
Dulciuri
piticutz spune:
Mi-am adus aminte, daca veni vorba de nunta in cort la tzara, de o povestire pe care o spune colegu meu din cind in cind, intimplata mai demult.Cica el si cu un prieten de-al lui, pe cind erau in liceu, au mers la nunta unui prieten de-al lor intr-un sat de pe linga Simleu.Nunta - in cort.Cind a inceput nunta, a inceput o ploaie torentiala.Cortul cu nuntasii era plasat peste o adincitura, adica avea un santuletz prin mijloc.Dupa o vreme, cum se adunase apa de la ploaia aia, a inceput sa vina siroaie prin cort, pe sub mese, pe santuletzul acela, ca un piriias.Cum pe jos era pamint, va dati seama ca s-a facut un noroi de numa'.Si cica dansau toti de n-aveau treaba, mireasa avea rochia de jumatate inmuiata in noroi, da se simteau toti tare bine, a se citi "se imbatasera".Mai zicea colegu ca colegul lui, cu care s-a dus la nunta, se ascundea de mireasa, ca mireasa voia sa fuga cu el, mare haos acolo.Tare ne amuzam de intimplarea asta de fiecare data cind o spune, ridem de ne prapadim.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
piticutz spune:
A! Am venit de la shopping, s-a luat curentul acolo peste tot ca au anuntat lightning alert si a inceput furtuna.Ce m-am enervat ca eram la casa sa platesc si chiar cum am tras cardul sa platesc, am apasat accept si s-a luat curentul.Asa ca am platit cu cash, n-am avut incotro, si am primit o chitanta de mina, sper sa nu faca vreo boacana cind o veni curentul, cu cardul meu, o sa il urmaresc de-aproape zilele astea.
Asa a tras o ploaie pe drum incoace, ca nu am putut vorbi la telefon ca nu auzeam cu cine vorbesc.
Acuma e numai foarte innorat, macar s-a mai racorit.
- Dr. Seuss
silvana_salajan spune:

Giulia 

Sa fii fericita si implinita alturi de familia ta frumoasa! Sa iti traiasca baietii si sa fiti cu totii fericiti! Sa va bucurati impreuna de casuta voastra. 
Dulciuri
silvana_salajan spune:
'mneata. Cafeaua e servita duamnelor. Una miiica si taaaare, europeana
Cu frisca si rom
Daca nu va place romu, cu cognac.
Dulciuri
giulia71 spune:
Multumesc, multumesc tare tare mult!
Dau o cafea mare tranatlantica sa ajunga pina in usa.
Tare bine e sa fi sarbatorit. M-au asteptat fetele cu flori si urari, super de super!
Diseara, mi-a zis colegu sa nu prestez de mancare, ca servim cina la restaurant
!
Va pup frumos!
uneori gandesc prea mult....
dianalaura spune:
Multam de cafea!

La multi ani Giulia! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de fericire alaturi de familie!
Multam de aprecieri la poze. Cele de la inceput sunt facute de noi, dar restul sunt facute de fotograf, si de aici si efectele respective...chiar imi plac. Da imi place mult barbatelul meu mic in costum si la cravata.
. Si poza aia in care alearga, si in spate sunt numai fete cu mirele si mireasa.
Ce tortaliti, prajituriti de Rusalii? Eu vreau sa fac ceva praji pt noi acasa, si ma gandesc sa fac si un tortulet asa usor, cu cirese, pt fina mea. Duminica mergem la Cj, ca are festivitatea, termina facultatea, si s-ar putea ca maine seara sa mergem la ei sa ne uitam la caseta de la nunta. Si atunci ma gandesc sa ii duc maine tortuletul, iar la festivitate sa duc doar flori.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:

La multi ani!!!!!!!! GIULIAAAAAAAAAAAAAAAA

sa ai parte de tot binele din lume.sanatate,fericire si impliniri.imi esti tare draga fataaaaaaaaaaaaa