Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela_s spune:
'neatza si de la mine! Multzam de cafea, am baut-o mai devreme, am fost sa o duc pe Silvia la camin. Ea e lady ca alege acum cu cine vrea sa mearga...dimineata devreme cu Ovi si Diana sau mai tarziu cu mine. Are avantaje si dezavantaje: devreme cu Ovi inseamna o ora de somn in minus dar duce cu ea tricicleta...daca merge cu mine cu busul, doarme o ora in plus, dar fara tricicleta, ca nu avem cum...
.
Oti, frumoase poze...io trebuie sa va dezamagesc
si sa va spun ca am fost la Disneyworld, cred ca exact unde a fost sora Otiliei, dupa poze. E cumva cel din Orlando, Florida? Sau e cel din California? Noi am fost in Orlando, a fost acum 4 ani cand am fost in SUA. E incredibil, e fascinant, e de nepovestit! A fost Diana cu noi si a luat autografe de la toate personajele, ne-am dat in toate distractiile de acolo, am stat si la parada de zi si la cea de noapte, unde la sfarsit sunt artificii si va declar cu mana pe inima ca asa artificii nu am mai vazut ever never! Sunt mai multe parcuri, noi am stat 3 zile si in fiecare zi in cate un parc...o zi acolo cu desenele animate
, a doua zi la safari, unde vezi animale in aer liber, te duci cu o masina printre ele, iar a 3-a zi la un parc de apa, primul din viata mea, unde ne-am dat pe tobogane din alea uriase cu apa si am stat la "valuri"...valuri artificiale, ce mai...as putea vorbi o zi intreaga...
Oti, mersi ca mi-ai adus aminte de momente asa frumoase.
adriana, petrecere faina!
diana, ce de activitati in we, bravo!
gashka, mai viu!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Giulia si Diana, merci de urari. O sa le transmit mai departe ![]() ![]() Dulciuri |
sa transmiti si urarile mele, cred ca nu le-ai vazut
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
|
ba le-am vazut da cheauna cum is am crezut ca ti-am raspuns! Vai de capul meu, imi cer iertare in genunchi! 
Poate am mai nedreptatit pe careva, va rog sa ma iertati. 
Ma intelegeti voi.
Da Miha la cel din Orlando au fost. Acum au mers doar intr-unul din cele 4 de care zicea sora-mea ca sunt. Anul asta au un bilet castigat la ceva tombola, cazare la un hotel in Orlando, un we intreg hotel ce se afla langa Disneyland. Si vor sa mai vada atunci din parcuri.Andrei saracu sta acum si viseaza...Dulciuri
mihaela_s spune:
Oti, nici o problema! Da, sunt mai multe parcuri, cred ca mai multe de 4...e unul care e mai mult pentru adulti, mai e unul stiintifico-tehnic asa ceva, nu mai imi amintesc. Oricum, super ca au castigat asa ceva, cred ca s-au simtit minunat! Ei n-au copii? Stau prin apropiere de Orlando, ca nu mai tin minte...
Noi daca nu ajungem in SUA iar, desi daca primim cetatenia suedeza(peste 3 ani si ceva) ajungem mai usor, nu ne trebuie viza...bani sa fie, vom merge la Paris, ca tot n-am vazut Parisul si il combinam cu Disneyland. Dar si la noi e la nivel de plan inca, mai vedem ce aduce viitorul...Te cred ca Andrei viseaza, poate ajungeti si voi mai usor la Paris odata si odata...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Da Miha, stau la 70 de mile de Orlando si au fost de cateva ori pana acum acolo, insa acum e prima data cand merg la Disney. Au mai vizitat anul trecut parcul Universal Studio, tot un parc de distractii ala nici nu stiu exact in ce localitate e. Nu, inca nu au copii e tanara inca
Eu ma bucur si traiesc prin ochii ei. Parca nici nu trebuie sa fiu acolo.
Dulciuri
mihaela_s spune:
Super ca stau asa aproape! Si noi am fost la Universal Studios dar in Hollywood...e super misto si ala, am vazut casele unde se filmeaza(sau s-a filmat, canu stiu daca nu s-a terminat acum, dar cand am fost noi filmau inca) Neveste disperate, am vazut avionul prabusit din Razboiul lumilor cu Tom Cruise...si multe altele...am vazut cu ochii mei ceea ce vazusem in filme la tv, e coplesitor! Ne-au aratat cum se face o furtuna in studio, o inundatie, cum s-a prabusit o statie de metrou, exact in fata noastra, ooo...iar m-am pus pe depanat amintiri...si am fost la filme 3D si 4D unde te stropeau pe fata si iti dadeau branci in scaune, treceau sobolani pe la picioare(erau numai senzatii, dar asta se intampla in filmul de pe ecran si te gadila pe la picioare ca si cum era real
)...
Hai ca va las, ma duc sa fac ceva de papa ca altfel ma apuca seara aici povestind. Ma tot pregatesc sa povestesc pe blogul de calatorii despre concediul asta al nostru, acum mi-ai deschis apetitul, trebuie sa o fac pana plecam in concediu...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Ce fain Mihaela de voi ca ati fost in atatea locuri in concedii....
M-a apucat si pe mine nostaligia, am citit un subiect postat de Marius aici pe prieteni..noi cei care stim se numeste subiectul...mi-am amintit de copilarie....
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
mihaela_s spune:
Asa e Diana, e tare frumos, avem atatea amintiri...
M-am scufundat si eu in butoi(in ala cu amintiri si melancolie), ma uit la fotografiile din SUA si fiecare imi spune cate ceva...
Intre timp i-am dat de lucru oalei minune asa ca papa e gata...ma duc imediat sa pap si apoi plec dupa Silvia. In dupamasa asta avem intalnirea la picnic cu clasa Dianei, parinti+copii, n-a anuntat nimeni ca se amana, desi afara ploua de dimineata...o sa o sun pe Diana la 14.30 cand termina orele sa vad ce zice...o sa ne cam udam dar asta e. Astia aici n-au nici o treaba cu ploaia...isi iau fasuri(pantaloni si jeaca) si cizme de cauciuc si hai la padure!
Io inca nu m-am acomodat intr-atat, n-am nici cizme nici pantaloni de fas, am doar jeaca antivant si antiploaie, o sa vad cat de ciuciulete m-oi face...cica si jucam ceva joc, seamana cu oina...
Asa ca io va
, mai trec inainte de culcare sa va spun noapte buna.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
olim, multumim frumos, la fel si tie! 
Pana la urma s-a anulat seara cu grill, ploua prea tare ca sa putem sta afara, s-au lamurit si suedezii
. Au anuntat abia dupa ora 16, dar e bine si asa decat sa mergem...eu m-am udat leoarca pana am fost dupa Silvia si inapoi, desi am avut umbrele, dar bate si vantul...Nu va spun ca asta mica, a batut toate baltile, asa a fost de fericita
. A a vut si pantalonii de fas pe ea si cizmulitele de cauciuc, asa am luat-o de la camin...acum suntem acasa si ne gandim cu ce sa ne umplem seara. Io ma duc la tv si daca nu e nimic interesant, o sa citesc putin. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie