Condica Salajencelor [93]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafeluta! Cu frisca de data asta, ca is rusaliile!
Citesc din urma si revin!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

In primul rand, La multi ani Petruta!, cu intarziere, scuze.!
Ma, la intalneala ma bag si io, hai ca la Simleu mai mere, da la Cj mai greu. Nu vreau sa il car pe Stefan dupa mine, sa imi strice tot cheful si in loc sa stau cu voi sa alerg dupa el, iar de lasat acasa nu prea am cu cine. Ieri l-am lasat de exemplu cu mama, da saracu dupa ce am lipsit 24 de ore (l-am lasat de sambata seara si am fost aseara dupa el) nici nu a vrut la inceput sa ne pupe, ca si forma de protest. A zis mama ca in ultimele ore atat ne-a tot astrigat, si s-a uitat dupa toate masinile, poate poate aparem...incat, cand am ajuns acasa, s-a suparat pe noi ca am stat atat.
Sambata dupa-amiaza am fost pana la urma la legat la vie, iar seara am fost la fini, ne-am uitat la dvd-urile de la nunta.
Ieri am fost la Cj la festivitate la fina, apoi am iesit cu ei pana in oras la mancare, ..si pana am ajuns acasa cu stefan s-a facut ora 10.
Acum suntem acasa doar eu cu Stefan, ca de obicei lunea, colegu e la munca.
Va pup si mai revin.

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'mneata si de la noi. Inca sunt cu ochii carpiti de somn se pare ca praslea isi face obicei din a ma trezi noaptea. Da nu ii bai. Amu se descarca pozele de la Disney. Abia astept. si mai revin.Dulciuri

Mergi la inceput

Poftiti la o plimbare prin Disneyland:http://entertainment.webshots.com/photo/2319629030102125681MIxGxjDulciuri

Mergi la inceput

Vai Oti ce faine sunt..poate vom ajunge si noi vreodata pe acolo....Oare se dau spectacole zilnic sau doar duminica? Ce interesanti erau caxctusii aia in forma de personaje...si s-au plimbat si cu vaporasul...cred ca a fost o zi foarte antrenanta pentru Petruta...superb...

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Poftiti la o plimbare prin Disneyland:

http://entertainment.webshots.com/photo/2319629030102125681MIxGxj

Dulciuri

Ahhhhh ... ce bine mi-a prins plimbarea asta de buna-dimineatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noi plecam la picnic la padure. Fetele ne tot intrebau " ce e ala picnic ?" si cum azi suntem liberi si e o zi frumoasa am hotarat sa iesim la picnic.
Ne re-auzim spre seara !

O zi faina va doresc

Mergi la inceput

Diana acolo in fiecare zi e la fel... Doar au o cifra de afaceri.... Si in toata America sunt companii care dau faliment, insa Disney se extinde... Fii atenta ce au inventat: clientii sunt mai putini cu criza (un bilet e 70 dolari plus ca nu ai voie cu mancare si apa inauntru deci tre sa le iei de acolo unde un suc la jumate e 2,50 dolari ) Deci va spuneam ce au inventat sa atraga clientii: de ziua ta intri gratis! Cine puii mei merge singur de ziua lui la Disneyland? Deci ofera un bilet gratis insa cu el mai intra cel putin un platitor/consumator. In loc sa piarda cel putin 2 clienti, castiga unul. Oare cand or gandi si romanii nostri asa?Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacezara
Noi plecam la picnic la padure. Fetele ne tot intrebau " ce e ala picnic ?" si cum azi suntem liberi si e o zi frumoasa am hotarat sa iesim la picnic.Ne re-auzim spre seara !O zi faina va doresc
Adriana distractie placuta la picnic!Baietii mei umfla piscina Dulciuri

Mergi la inceput

Giulia si Diana, merci de urari. O sa le transmit mai departe Dulciuri

Mergi la inceput