Aspirante optimiste >20 ani(407)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Dragutelor week-end placut!

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Multumesc! Tie la fel! Si plin de vreme buna!!! Speram ca aici tot ploua

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza si poftiti la si !

Azi fac cinste, sa nu ma intrebati de ce nu dorm la ora asta ca-s treaza de la 5. M-am gandit sa nu va mai las sa asteptati ca ieri, asa ca va anunt ca mi-am cumparat test de sarcina Barza (stiu, n-am gasit altu' mai breaz si rezonabil la pret).

Surechecku' costa 125 roni!

Barza de care va ziceam are ambele picioare rosii!

Va pe toate sa va molipsiti!

Ticker

Mergi la inceput

Fac o recapitulare a evenimentelor: cm de 27 de zile, am prestat numai in z14 seara si z15 dimineata (ca de, cineva are pitici pe creier ca vrea musai baiat adica io) si testul e pozitiv azi, a doua zi de intarziere a cm. Sotul a fost la regim adica fara alcool, fara bicicleta, fara bai fierbinti numai cu vreo saptamana inainte de conceptie. Acid folic am luat vreo 4 saptamani din 6 , dar o sa am grija macar de acum incolo sa nu mai ratez vreo zi.

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am pus poze la semnatura cu bebe Flavius Cristian
Este bine, multumesc lui Dumnezeu, eu trebuie sa stau la pat

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna dimineata fetele!
Nikole,felicitari pentru sarcina!!!Uraaaa in sfarsit avem o mamica printre noi Asa veste buna de dimineata sa tot primim,
Sa ai grija de tine si de bebic.mi-ai inveselit ziua
Sa mai treci pe la noi si sa ne tii mereu la curent cu stirile,asta ca se ne molipsim si noi
Camy,super pozele!Iti doresc din suflet sarcina usoara si bebic sanatos si mancacios!Multumim mult ca ne vizitezi mereu si ne tii la curent cu noutatile.Sincer,vizitele voastre ne face si pe noi mai increzatoare si asteptatrea parca nu mai e asa grea.Pupici dulci si imbratisari calde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Nik0le felicitari in sfarsit putem scoate agitatele din nou

Sa dea DD sa ai o sarcina sanatoasa, usoara si un bebic cum iti doresti tu , la termen. Si ana nu uit...multumesc de cafelutza

Camy ma bucur ca a fost totul bine , de acum ai si mai multa griga de tine mai ales ca sti ca bebe e bine.

Danny tu cum te simti? Mai ai dureri de burtica? Sper ca au trecut deja.

Va pup pe toate

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

In care oras costa 125 ron(desi cred ca ai vrut sa scri 12,5 ron) un surecheck??????????? La BM nu depaseste 10 ron unu.

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Ramona, danny sunteti tare dragute, va !

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm

In care oras costa 125 ron(desi cred ca ai vrut sa scri 12,5 ron) un surecheck??????????? La BM nu depaseste 10 ron unu.

oare cand vine meu?

O fi fost chioara farmacista, mie mi s-au aburit ochelarii cand mi-a zis cat costa. La o farmacie Remedio din Buc am fost. O sa ma mai duc o data sa intreb, ca si mie mi se pare dubios rau. Chiar ma gandeam ca decat sa dau atatia bani pe un test de sarcina mai bine astept sa vad daca-mi creste burta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna dimineata fetelor!
Sper ca nu m-ati uitat, am facut o pauza mica insa v-am urmarit in fiecare zi.
Felicitari din tot sufletul pentru Nikole si sper sa-i urmam exemplul cu toate cat mai repede.
Astazi am fost la doctor pentru control si am primit vesti bune, d-na doctor a spus ca sunt ok la prima vedere; avem de facut amandoi niste analize ca sa fim siguri ca totul e bine.
Ne-a dat liber la , si sa speram ca soldateii lui vor fi vioi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Ramona,ma simt mai bine,numai ca inca nu s-au oprit sangerarile.Nu curge mult dar ma mir ca dureaza asa mult,ma asteptam sa ma tina mai putin.Cand si cand ma mai inteapa in burtica dar nu ma mai doare.Sunt tare curioasa sa vad maine ce-mi spune doctorita in legatura cu ce mi-a facut acolo(si laparo de desprindere a uterului si HSG)Pana una alta ma mai chinui cu starile de greata,cred ca de la pastilele hormonale.

Mergi la inceput