Aspirante optimiste >20 ani(407)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Cornelia Doamne ajuta sa fie cu ochisori.

http://tt.lilypie.com/Nv6lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

multumesc...sa fie la toata lumea!!!Apoi vom vedea cum ma voi descurca cu greturile si insomniile si constipatiile,si varsaturile,si crampele,si somnul,si lesinurile...(nu ca as vrea sa va speriu)ca numai cand ma gandesc ma zapacesc.sper ca a 2 sarcina sa fie mai usoara,si la fel de sanatoasa,si eu si bebe...

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Donna, ellenii, vanny, va , m-ati emotionat, nu ma asteptam sa va ganditi la mine, n-am vrut sa va tin in suspans. Test inca n-am facut ca n-am apucat ieri sa cumpar, au intervenit niste chestii si n-am mai apucat sa ajung si la farmacie. O sa ma duc azi. Cm inca n-a venit, n-am nici cea mai vaga idee daca sunt sau nu, oricum mi se pare ca am mai degraba simptome de pre-cm decat de sarcina.

Donna, medicul tau cred ca este cel mai in masura sa te sfatuiasca, pana la urma el a efectuat procedura si stie cel mai bine cum sta treaba. Eu stiu ca la chiuretaj se "racaie" nitel si peretele uterin si nu stiu daca este suficient un cm ca sa se refaca de tot. Eu mai degraba as astepta sa fiu sigura ca totul este perfect in zona decat sa ma intreb daca se poate intampla ceva rau. Imi imaginez ca este foarte greu sa iei o decizie, ma gandesc la tine si te sustin orice ai alege. Multi

tanamera, multumim pentru tratatia de dimineata!

danny, felicitari pt laparo, sa te vindeci repede si sa vina bb!

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Salut fetelor
Nikole iti tin pumnii sa fie cu ochisori
In legatura cu cat trebuie sa asteptati de la avort depinde de mai multe aspecte: cat de avansata a fost sarcina, cum a evaluta chiuretajul, care au fost motivele avortului, sanatatea femeii inainte si dupa avort, starea sufleteasca. Deci in primul rand intrebati dr ce crede (fiecare oricum are modul lui de a actiona....) si pe urma intrebai-va daca sufleteste sunteti pregatite de o noua sarcina. Nu uitati ca sufleteste si fizic ati trecut printr-o trauma foarte grea.....aveti nevoie sa "tratati" aceasta trauma.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Fetelor am nevoie de ajutor - am nevoie de recomandari pt reviste de femei in ro. Stiu ca pot gasi revistele online - dar asi vrea sa aflu care e mai po****ra, mai citita, ce va place voua. Multumesc mult

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

grafice TB

Mergi la inceput

Doula mie imi place foarte tare Elle,Marie Claire si Prevention,iar in functie de promotii si cadouri mai cumpar Tabu si The One,insa primele le cumpar regulat,si le am in colectie.La cat de repede se termina de la chioscuri,cred ca se vand foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna fetelor Tanamera multumesc de cafea

Iarasi m-am luat cu lucrul si abia am apucat sa intru ca sa citesc ce ati scris voi pe aici
Danny felicitari pentru curaj ; Nik0le si Cornelia va tin pumnii sa fie II macar la voi

Camy sper sa te intorci cu vesti bune de la medic

Ce sa mai scriu.... nu stiu ce e cu menstruatia mea..... pe langa ca a intarziat aproape 7 zile acuma se tot intinde... deja sunt in a 5-a zi si la mine nu a prea tinut mai mult de 3-4 zile si ca sa fie meniul complet ma simt ca lovita in cap , ametita si adormita de numai plus greturi mai rar.
Abia astept sa se mai linisteasca treburile pe la birou si sa-mi iau niste zile libere

va

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Ramona chiar ma gandeam ca nu ai dat azi nici un semn de viata.Si eu sunt la fel de adormita,mai am o jumatate de ora si plec acasa.

Mergi la inceput

Dragutelor week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Salut fetelor
Nikole iti tin pumnii sa fie cu ochisori
In legatura cu cat trebuie sa asteptati de la avort depinde de mai multe aspecte: cat de avansata a fost sarcina, cum a evaluta chiuretajul, care au fost motivele avortului, sanatatea femeii inainte si dupa avort, starea sufleteasca. Deci in primul rand intrebati dr ce crede (fiecare oricum are modul lui de a actiona....) si pe urma intrebai-va daca sufleteste sunteti pregatite de o noua sarcina. Nu uitati ca sufleteste si fizic ati trecut printr-o trauma foarte grea.....aveti nevoie sa "tratati" aceasta trauma.

Andreea

grafice TB

Un bb ar fi pentru mine cel mai bun tratament pentru trauma sufleteasca... Sarcina a avut 8 saptamani, chiuretajul a evoluat, cred eu, bine... Am fost chiuretata de medicul de garda de la maternitate, care pe cand m-am trezit din anestezie era plecat inapoi jos la urgente si dimineata e iesit din tura. Deci nu l-am mai vazut de atunci. Medicul la care merg regulat mi-a descoperit o inflamatie post-chiuretaj pe ovarul drept si o parte din uter, dar care s- tratat cu antibiotice. Deci acum sunt ok. Motivele nu sunt cunoscute. Probabil din cauza stresului. SI pregatita....da. Sunt pregatita pentru o noua sarcina, dar nu pentru o ala pierdere...de fapt nu stiu daca voi fi vreodata pregatita pt asa ceva. Multumesc enorm de mult pentru sfat!!

Nikole esti o scumpa!!

Manu iarta-ma ca nu mai tin minte. Si la tine a fost chiuretaj sau ai avortat spontan si nu a mai fost cazul? Te si pe tine si multumesc ca ma sprijiniti!

pentru toata lumea!

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

baby

Mergi la inceput