nastere fara tati...
Raspunsuri - Pagina 6
emilia_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fulger_irina Bravo bayblue. Foarte bine spus totul. Lumea in ziua de azi nu se gandeste decat la azi si la propria persoana. Un egoism feroce. Iar pentru ankank8686, eu nu inteleg de ce te ai incapatanat sa faci un copil cu un om care nu vrea. Nu spun ca avortul e ceva bun. E de preferat sa te feresti, decat sa ajungi sa faci avort. Dar, risti ca peste catva timp sa vii si tu aici si sa te plangi ca tati ne-a parasit. Barbatii sunt foarte egoisti, si un copil nu iti garanteaza ca il vei avea langa tine. Nu stii cand i se pune pata si pleaca, mai ales unul care initial nu si-a dorit un copil. Mamalivia iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos. Si ai incredere in Dumnezeu, pentru ca El stie de ce se intampla tot ce ni se intampla. |
1. Eu una sunt perfect de acord cu babyblue. De ce sa te lasi calcata in picioare?? Cine iti merita lacrimile nu te va face niciodata sa plangi!
2. Ankank8686 a facut copilul in primul rand pentru ea avand in vedere faptul ca si-a asumat riscul de a-l creste singura (personal o felicit pentru aceasta decizie).
Daca ai cauta pe google imagini avort ai vedea lucruri ingrozitoare si iti garantez ca nu ai recomanda asta nimanui (mostre www.provitacraiova.ro/copii%20avortati/index.html" target="_blank">aici). Lasand la o parte faptul ca avortul e o crima (stiu ca unele dintre noi nu vad lucrurile asa) si lasand la o parte trauma pe care un avort il reprezinta pentru o femeie (stiu ca unele dintre noi folosesc avortul ca metoda de contraceptie), nu poti stii ce geniu ar deveni copilul respectiv daca nu i-ai refuza dreptul la viata. Este de preferat sa dai copilul spre adoptie decat sa il omori. Sunt atatea cupluri infertile care doresc sa adopte si sa iubeasca un copil nedorit de parintii naturali....
Emilia M
Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
buflea spune:
Mai ce ma enerveaza site-urile astea care arata poze cu copii mutilati, avortati la 7 luni ... pai cine face nene avort la 7 luni ?
Organizatiile astea impotriva avortului profita de nestiinta oamenilor si apasa pe butoanele sentimentale ascunzandu-se dupa minciuni... si uite asa se naste un curent impotriva unei decizii care ar trebui sa fie individuala si personala.
Un avort sigur din punct de vedere medical se face pana in 10 saptamani, cand sistemul osos nu este format, cand "fatul" este in formare, stare de molusca ... ce sare de 10 saptamani deja prezinta risc avansat de infectie si alte probleme pentru mama ...pozele alea din mesajul Emiliei sunt toate cu copii (nu cu embrioni) sariti de 5 luni de evolutie ... nimeni nu recomanda o intrerupere de sarcina atat de avansata si cine o face isi asuma un risc major ...
Nu militez pentru avort, nu sunt nici impotriva lui, dar ma deranjeaza extrem de tare exagerarile si minciunile in scopul obtinerii a cat mai multi adepti ai unei idei.
emilia_m spune:
Ok, fie:
www.avort.ro/embrion-12-saptamani.php" target="_blank">http://www.avort.ro/embrion-12-saptamani.php
Emilia M
babyblue spune:
pt anka ( si scuze de off topic)
eu cred, desi nu iti doresc asa ceva, ca dc "tati" nu a realizat el insusi ce comori are langa el, un copil in plus sau in minus nu il va face..
e poate entuziasmat acum de ideea ca va fi tatic, dar 5 luni a putut sta deoparte..poate acum s-a resemnat, poate e putin curios cum va arara copilul..dar tu vrei sa fii VALORATA si tu si copilul, de aia speri ca el va vedea ce comori are.
te inteleg perfect...e firesc sa vrei sa fii valorata.
doar ca acest fenomen nu il poti induce cuiva..:(
mi-e f teama pt tine.
sper totusi, sa ai noroc.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
dyannna spune:
nu inteleg ce legatura au site-urile despre avorturi la acest subiect?...fetele asteapta sa nasca nu vor sa faca avort
emilia_m spune:
Erau off-topic ca raspuns la un comentariu de-al irinei fulger vis-a-vis de decizia ankank8686 de a pastra un copil initial nedorit de tata.
Emilia M
popescudora spune:
OK, deci sa inteleg ca daca o femeie ramane insarcinata neplanificat si tatal e las si nu vrea copilul, femeia e de vina si etic ar fi sa faca avort? Ca bietul barbat, uite ce i se baga pe gat, saracul! Pana la urma e corpul femeii, e decizia ei (nu sunt impotriva avortului, dar sunt pro liber arbitru) si barbatul are si el o contributie la sarcina aia, nu?
POZE
emilia_m spune:
Un copil inseamna si bucurii si responsabilitati pentru ambii parinti.
In situatia in care unul dintre ei fuge de responsabilitati e de la sine inteles ca fuge si de bucurii.
Nu sunt de acord cu femeile care isi doresc un copil, au posibilitatea de a-l intretine singure dar aleg sa faca avort doar pentru ca barbatul e prea egoist si nu vrea sa isi complice existenta fiind tata.
Nu sunt de acord nici cu taticii de ocazie care vin sa-si vada copilul la aniversari si nu dau nici un semn de viata cand bebe e bolnav sau are nevoie de ceva. Ori esti tata si la bine si la rau ori nu mai esti deloc. Nu se poate cu jumatati de masura. La fel cum nici intr-o casnicie nu e ok sa fii cu omul de langa tine numai cand va e bine, cand lucrurile se complica intorci spatele si cand redevine bine te intorci iar.
Emilia M
daruta spune:
sunt in aceeasi situatie cu tine crede-ma ca nimeni nu te poate intelege nu e nimic de inteles sunt deplasati si totusi ii vrem inapoi dar oare daca s-ar intoarce am mai putea sa fim noi cele de pana acum nu le-am reprosa ca nea lasat cand ne era mai greu
ma numesc mona si sunt aproape moarta dar trebuie sa merg mai departe
mamilivia spune:
Revin pentru a va spune ca sperantele mele incep sa scada treptat... deca pana acum speram ca poate o sa-i revina mintea la cap, acum sunt convinsa ca niciodata nu se va intampla asta. De cand am scris ultima data pe forum, al meu a mai dat doar doua telefoane, ca sa vada cum ma simt, dar atat. Spune ca inca ii e frica, ca e prea devreme, si tot felul de astfel de baliverne. Sunt distrusa psihic, simt ca o iau razna in inima mea, dar sunt obligata de viata asta si de printesa mea sa merg mai departe si sa lupt pentru ca amandoua sa avem o viata frumoasa. Mi-e frica... mi-e frica de ceea ce va spune cand va creste, poate ma va condamna, poate... nu stiu, sunt atatea nebuloase in capul meu acum. Ma gandesc cu groaza la momentul in care va pricepe ca ea nu are un tata care sa o doreasca, asta ma doare cel mai tare. Daca pana in urma cu 8 luni, inainte de a afla ca sunt insarcinata nu imi puteam imagina viata fara el, doar gandul ca nu ma mai tine in brate, ma facea sa innebunesc, acum cand intr-adevar se intampla asta, nu ma mai gandesc la mine, inima mea parca a inghetat, acum ma doare doar de sentimentele pe care le va avea fetita mea, nu ma mai intereseaza de sentimentele mele. Nu plang pentru ca nu e langa mine, plang pentru ca imi doream altceva pentru sufletelul asta mic, imi doream sa fie stransa in brate de amandoi, sa o vedem amandoi cum creste, sa simta iubirea paterna pe care eu nu am simtit-o cand am fost mica. Dar asta este soarta, se pare ca si ea va avea aproape acelasi destin ca si al meu, o copilarie fara iubirea unui tata... Dar, cu multa dragoste din partea mamei sale, pentru ca voi face totul pentru ea, ea e sensul vietii mele, e cea mai mare bucurie, cu toate ca am pierdut un barbat pe care l-am iubit mai mult decat ma iubeam pe mine, acum am castigat o dragoste neconditionata, nascuta dintr-o dragoste (se pare) conditionata...
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+34