Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

liana, da am facut testul cu primul pipi de dimineata. Eu zic ca poti face testul de sange maine dimineata doar ca ai grija ca doar anumite laboratoare iti dau rezultatul in aceeasi zi. Parca Bios Diagnostic dau rezultatul in aceeasi zi (pentru ca e sambata) pentru ca in acea sambata cand mi-am facut testul de pipi tin minte ca am sunat la IDS sa intreb daca imi dau rezultatul tot in ziua respectiva si mi-au spus ca pentru ca este sambata rezultatul va fi gata luni, asa ca am preferat sa merg luni sa-mi fac bhcg-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Lalitica,
Tu unde l-ai facut? Si cat te-a costat la urgenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Adrianaady, poti merge sambata la cabinet pentru ca si pe mine m-a chemat la ora 9.00, deci este acolo.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

eu am facut testul bhcg la IDS si am primit rezultatul pe la 2 si ceva. Am impresia ca a costat in jur de 55 Ron.BAFTA MAXIMA!!!!!

Mergi la inceput

Dragele mele si draga Lalitica,
Astazi am facut un bhcg care a iesit negativ. Inseminarea am avut-o pe 2 iunie deci fara sa socotesc ziua de 2 iunie as fi in z 11 zi de la ovulatie.
In concluzie astept ziua 1.

Va pup pe toate.
Lali multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

liana, , imi pare tare rau....cunosc sentimentul...multa perseverenta in continuare!

Mergi la inceput

Csana,
Il cunosc si eu de mi s-a acrit.
Multumesc de incurajari. Eu ma asteptam la acest rezultat, ar fi fost o surpriza sa fie altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , pana la urma...ai inceput monito de azi ? L-ai gasit pe dr la cabinet ?

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana
Da iubita am fost azi la monitorizare si dr T a fost f dragut si m-a primit. Din pacate am primit o veste rea, m-a lovit frontal....ca sa zic asa........se pare ca am un polip pe endometru....de unde si cum nu stiu. In mai la eco era totul curat si nici vorba de asa ceva... Luna trecuta cm a venit la 26 de zile si a curs si cam putin, ultimele doua luni a venit la 33 zile......nu stiu ce sa mai cred
Cum a aparut, de ce nu am idee...
Dr t a zis ca daca nu ramin luna asta, si nu se elimina la viitorul cm o sa facem histero si il scoate... sunt cam ingrozita de toate astea...
Azi am plins cam toata ziua, nu ma asteptam la asa veste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Steff multumesc mult, am fost la cabinet si l-am gasit

Mergi la inceput