Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 19
magdita spune:
Neata dragelor,
So listuta arata cam asa :
Magdita
11_dye
Rocsy
Aditu
Tamy
Rala cu nepotelul Alexandros 
Elly
MamiLali cu mazarichea la purtator, prima
a lunii iunie
Ana cu bebe la purtator
Feli
Tinuta
Pamy
Jasmine30
Lorelix cu bebe la purtator
Machusica cu bebe Bogdan
Arisica libera la mare ![]()
Bella
Georgi
Daca am omis pe cineva, sa imi atrageti atentia
.
Legat de locul intalnirii, hotarati voi exact in functie de locurile de parcare si noi ne conformam. Poate fi intrarea de la Primarie sau cea din celalalt capat, nu conteaza. Important e sa ne intalnim. Eu la 12-13 cel mai tarziu sunt in Bucuresti.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Neatza fete dragi 
M-am uitat pe prognoza meteo si vremea tine cu noi duminica, vom avea parte de o zi insorita si frumoasa
Eu propun intrarea de la primarie, ora 14 .... ar trebui sa stabilim sigur asta azi ca poate unele dintre noi nu au net acasa.... 
11_dye spune:
Buna dimineata!
da, intr-adevar, se pare ca vom avea o vreme frumoasa!
eu pot veni la oricare dintre intrari, astept majoritatea sa delibereze ![]()
va imbratisez pe toate 
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
simonia
, merci mult pentru felicitari. Asa sa fie sarcina cum spui tu, tot asta imi doresc si eu!
arishica draga
, esti o draguta, multam fain. Poti deja sa-i povestesti lui Alexandros despre viitoarea lui prietena de joaca. Sa stii ca daca piticu o sa inceapa sa planga la intalneala noastra stiu eu un dans de linistit copii, sunt AS, si are efect cu siguranta, believe me
!!!
tinuta, tinem pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la inseminare. pe cand ar trebui sa-ti faci testul?
lilisor mama
, ma bucur ca am reusit sa iti aduc o veste bune. Week-end frumos la mare va doresc, mi-as fi dorit sa te revad si pe tine, dar cu siguranta vor mai fi si alte ocazii si cine stie poate la urmatoarea intalnire te vom sarbatori pe tine. Nu uita, anul 2009 este anul nostru!
machus
, multumesc mult pentru felicitari, sper si eu ca mazarichea noastra sa se transforme intr-o fetita de toata frumusetea. Abia astept sa ne cunoastem duminica!
tinuta78 spune:
weekend placut fete dragi,
Eu o sa am un weekend agitat cu nunta si botez.
Daca nu ajung la intalnire va inbratisez cu drag pe toate de pe acum, iar daca ajung mai tarziu va gasesc eu...., va iau dupa miros
.

magdita spune:
Deci ramane intrarea de la primarie, da, ora 14 ?
Nici eu nu stiu daca mai intru pe forum, poate doar asa pe fuga, pentru ca sambata avem un alt botez, iar duminica dimineata plecam spre Bucuresti. Deci, fete dragi, ne intalnim duminica, ora 14, la intrarea dinspre primarie ( cea aproape de Izvor, ca parca sa zic ca mai era o intrare in Cismigiu, inspre MacDonalds ).
Va pup si va doresc un we minunat ( duminica sigur va fi excelent
).

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
asa ramane magditza, ne vedem duminica la ora 14 (eu am sa ajung un pic mai tarziu dar am telefonul la mine sa va pot gasi). abia astept sa ne vedem/revedem ![]()
liana.berbec spune:
Lalitica2000,
Felicitari pentru bebe in primul rand.
Vin si eu cu o intrebare, de fapt doua. Ce test de sarcina ai facut in ziua 10 si de asemenea in ce zi de la ovulatie erai cand ai facut la IDS BHCG si ce valoare ti-a iesit?
Multumesc anticipat.
lalitica2000 spune:
liana
, multumesc pentru felicitari. Pimul test de sarcina l-am facut in Z10 de la ovulatie si era un test Barza Gold, iar primul test de sange l-am facut in Z12 de la ovulatie si a iesit valoarea 44 ca peste 48h sa fie 130. Bafta maxima si te asteptam cu II liniute.
liana.berbec spune:
Lalitica,
Multumesc de raspuns.
Presupun ca l-ai facut pe cel Barza cu prima urina. Si la fel si pe restul.Eu azi sunt ziua 10 de la inseminare (fara sa socotesc si ziua inseminarii). Am vrut sa fac un BHCG dar am zis ca e prea devreme.