Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)
Raspunsuri - Pagina 15
ralnied1 spune:
Lora, pe dealuri, prin paduri, fara mine?
Nu mi se pare corect deloc. Absolut deloc.
Aici se cam moare de cald. Si afara, si in casa.
Eu nu-s in apele mele, asa ca n-am chef de plimbare. De fapt... pe unde? Ca arde soarele intr-o veselie...
LoraG76 spune:
Ralu, uite, maine te iau cu mine, promit, ca doar e zi libera de la Guvern..nu stam acasa 
Azi ne-am racorit super...de fapt, ideea a fost a copiilor - s-au bagat cu totul intr-un rau de munte, care curgea pe la umbra, sub copaci...tare faina senzatia...bineinteles ca i-am urmat si noi, ca la soare te topeai de cald.
Uite, daca vrei sa te racoresti:
http://good-times.webshots.com/photo/2837036430099413604lmcBym
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ralnied1 spune:
Lora draga, poate tu ai liber maine, dar altii muncesc 
M-am racorit si eu cu piticii in apa aia. Cred ca ce rece era, brrrr... ca la munte.
Pe unde anume ati fost?
ralnied1 spune:
8 iunie 2009
Nu va faceti planuri stricte pentru azi! Este putin probabil sa va puteti respecta programul.
Dimineata aveti de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viata. Este momentul sa va ocupati si de problemele financiare ale familiei.
Va sfatuim sa va ascultati intuitia.
ralnied1 spune:
Muncesti pe prea multe fronturi si, pentru ca nu te concentrezi eficient la nimic anume, e clar ca si rezultatele vor fi sub asteptari. Nu incerca sa le faci pe toate simultan, deoarece nimeni nu va fi multumit de tine, mai ales sefii care abia asteapta sa-ti atraga atentia ca ai fost neglijent, superficial si ai facut erori din prea mare graba. Alege o singura tinta asupra careia sa te apleci si nu lua in gluma obiectivele de atins, pentru ca tot o gluma va fi si rezultatul.
ralnied1 spune:
Impacata sufleteste
Esti sustinuta de planetele din casa intai si de Luna. Asa ca o zi mai frumoasa de atat nici ca se putea. Ai o multime de satisfactii de la oamenii dragi tie, inclusiv de la copii. Daca ai pitici, ai grija ce cadouri si ce surprize le oferi azi, mai ales ca tendinta ta de a-i rasfata in exces e amendata de multa lume, inclusiv de taticul lor...
ralnied1 spune:
Interventiile medicale la care vei fi supus vor decurge in limita normalului. Trebuie sa fii prudent la ce se va intampla dupa, ca sa nu ai surprize neplacute in legatura cu o persoana din familie.
ralnied1 spune:
8 iunie 2009
Azi vrei sa te implici in ceva in care crezi cu adevarat, sa simti ca apartii de cineva sau de un loc. Abilitatea ta de a ii ajuta pe altii va fi bine primita si apreciata. Poti primi la randul tau ajutor, trebuie doar sa ceri. Fa-ti planurile mai cu atentie si pastreaza-ti energia si timpul pentru a-ti imbunatati imaginea.