Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

7 iunie 2009

In cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu resusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse.

Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina.

De asemenea, ar fi bine sa circulati cu prudenta, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie.

Mergi la inceput

Primesti un verdict final care suna destul de dur, dar tu nu poti lua lucrurile in serios. Ori pui la indoiala decizia finala, ori incerci sa schimbi sensul acestei hotarari spre ceva superficial, care sa nu para atat de sever. Totusi, sunt unele lucruri cu care nu trebuie sa glumesti, iar de data aceasta poate fi vorba de o decizie luata de persoane care reprezinta autoritatea in fata ta, iar o atitudine jucausa, in doi peri, nu prea da bine la imaginea ta.

Mergi la inceput

Ai putea sa ai ceva probleme cu partenerul de viata. Tu nu vrei sa cedezi sub nicio forma, deoarece ai impresia ca numai tu le stii pe toate.

Mergi la inceput

Nu veti avea ocazia sa faceti investitii astazi. Veti fi foarte solicitat in toate partile. Pentru cei care mai sunt liberi va avea loc o intalnire remarcabila care este posibil sa-i faca sa-si redefineasca latura afectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si nuuuuu , nu sunt pofticioasa , desi de o saptamana ma chinuie poftele la gogosi simple , dar simple nici macar zahar pudra sa nu aibe. Si atat l-am buzarit pe husbant sa ii zica la socrela sa imi faca azi gogosi ca merg la ea in vizita , ca daca ma gandesc bine parca nu imi mai este pofta ... vai de capul meu prost ... ca dimineata cum am facut ochi am zis sa sune si sa ii spuna. Nu ca as fi dormit mare lucru din modtiv de putzos , ca toata noaptea s-a foit si jucat fotbal si am pus burta de 3x pe spatele husbantului , dar ce sa simta el suturile lu fiu-su

so , va las si io proaspata si aburinda

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mamaaaa, cat ati scriiis! Bravo, felicitari!
Deci buna dimineata cu cafea, inka, sucuri proaspete si gogooosi!!!! Yamiiiii, ce-as manca si eu niste gogosi calde si simpleee!!!
Ieri m-ati pomenit, dar n-am muncit, am tras chiulul...am muncit la niste fripturi facute pe gratar in padure...
Ma bucur ca sunteti bine si promit ca pun poze de la gratar, dar pana diseara nu apuc, ca plec iar. A mai ramas friptura de ieri, asa ca azi mergem s-o mancam tot pe dealuri, cu prietenii.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ralu 3 saptamani fara cola, felicitari da io nu cred ca pot si 3 zile e mult.
lora distractie placuta cu prietenii pe dealuri
aida, io saptamana asta am mancat o gramada de placinte cu tot felul de umpluturi, nu dau idei la cluj este gogoasa infuriata, au niste placinte
doina ce faci bun de mancare, acum o lasi mai usor cu gatitul ca e sesiune
liliac,mercedes, luna voi cum sunteti?
o duminica excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

la niste gogoase m-as baga si eu n-am mancat de un veac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

ralu 3 saptamani fara cola, felicitari da io nu cred ca pot si 3 zile e mult.

Bine, vreo 3-4 zile rezistam eu. Dar asa de rau mi-a fost atunci, ca nu mi-a mai trebuit. Si nici cafea nu beau. Cred ca asta am mai zis, nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Emeralde

la niste gogoase m-as baga si eu n-am mancat de un veac

sa incercam sa o corupem pe Olim, poate ne trimite de la Cluj?
Sau poate ne aduce Aida de la soacra?

Mergi la inceput