FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bytzi-fata frumoasa tu ce mai faci?cum mai esti?

Mergi la inceput

aaaaaaaaaa..si naida tu esti din bacau bacau?sau din imprejurimi?ca ai mei bunici is din vaslui..si daca e as putea sa fac si o escala prin bacau..pe sot il trimit la piata si noi stam la o cafea!
si asa-i..m-am palit rau..m-am si julit,invinetit,am avut hemoragie,am trait cosmarul vietii mele in spitalul de aici..m-o durut rau di tat..dar atata timp cat am supravietuit..inseamna ca nu e asa grav si ca Dzeu are planuri mari cu mine!asa ca stiu sigur ca o sa-mi dea o groaza de copchii!si ioti-asa o sa-mi mai indeplinesc un vis de-al meu..sa deschid o gradinita!omor doi iepuri dintr-o lovitura!
hai fetele iesiti din barlog ca nu am cu cine sa sporovaiesc!uffff..

Mergi la inceput

ufufufufuf..o sa vorbesc de una singura pe aici si o sa va umplu toate paginile daca nu va faceti aparitia!
nici baita nu am facut ca ma gandeam ca apareti si sa nu cumva sa scap ocazia..
da vad ca nu vreti sa vorbiti cu mine..bine..uite-asa!na!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica,pe la baia mare n ai pe nimeni? hai ca te astept cu bratele deschise!!
si eu ma pregatesc sa fac o baita si ma pun in pat ca sunt obo tare, desi mare lucru nu am facut azi...
de invatat bech, n am chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor Uratica vezi ca am lasat nr de tel pe forum pe la pag 8 sa til notezi si cind vi la cj ma suni si ne intilnim sa il vezi pe Cati ca sa-ti rida si sa-ti vorbeasca pe limba lui, si daca vrei sa il duci cu tine la Brasov .Mada e valabil si pt tine . Mara ce sa iti aduc de la MM .Bbruni hai la Bogdan Voda sa il vezi pe Catalin CATALIN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineata,
eu fac azi n-am facut de mult timp, dar va asigur ca de baut am baut aproape zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema buna cafea mai faci cum sunt piticii, sunt bine?

Mergi la inceput

Uratica,
daca tot pui de o gradinita hai si dupa ai mei, te rooooog, si sa-i aduci cand incepe scoala asa o sa am si eu un moment de respiro
mara nu mi-a trecut pofta de placinta
Madd cum esti?, astept sa vii ( chiar si la 11 noaptea) ca iar nu ne ajung personajele, mai nou ecranizam 101 dalmatieni, si restul fetelor pot veni, avem cate un rol pentru fiecare
Moni esti foarte draguta cu burtica, nu mai ai mult pana o sa-ti strangi la piept printesele
Bruni, bafta la examene
tuturor

Mergi la inceput

Mara, bine te-ai trezit, de fapt esti la serviciu ca si mine, ca daca n-ar fi serviciul si noi mai dormeam, (sincera azi nu prea am chef de serviciu, mai ales ca cu alegerile o sa lucrez si maine si poimaine), fetele cred ca inca dorm, o sa vorbesc in soapta, pe cand se trezesc o sa le aduc si laptic si socata ca m-ati inebunit cu socata voastra.
Copiii mei sunt bine, de fapt nici nu pot sa spun ca au fost bolnavi, Sergiu face alergie la ceva de afara, nu am descoperit inca la ce, nu o forma grava, dar cand obtii acesti copiii dupa atata timp si asa greu si o bubita daca apare, cel putin eu intru in panica.
Nu prea am inteles de ce pana acum nu a facut alergie niciodata ca doar si anul trecut am stat afara, si acum doi ani, poate ma lamureste Maddutza.

Mergi la inceput

buna fetele!
hihi..m-am trezit si eu..si nu am baut cafea..si vreau sa ma las..sa vad de pot..desi ma cam doare capul si ametesc-da ieri am recuperat cu un vin rosu!
criadema-ce mi-ar place sa ma harjonesc un pic cu copilasii tai!hmm..eu cand eram mica faceam alergie de la polen..insa crescand mi-a trecut fara sa fac nimic!si faceam alergie si cand schimam locatia..de exemplu si acum..daca merg la bunica,mereu imi apar blande pe corp!a..si plus de asta mai am o contra cu paianjenii-daca ma musca-ma umflu ca un balon-mi s-a intamplat de vreo 2 ori!si cum zic eu mereu-daca inca sunt i n viata..inseamna ca nu a fost asa de grav!asa ca nu-ti mai fa griji cu bebeloii ca ptr ei toate chestiile astea vor trece-sunt floare la ureche!si nu uita sa ai grija si tu de tine..nu numai de ei!ca numai avand grija de tine-vei putea sa le faci si lor fata!ha..ce tare sunt!am ajuns sa dau indicatii eu-un neica nimeni!hihi..chiar trebuie sa deschid o gradinita!ca vad ca ma pricep!ei?ce ziceti?si avand in vedere ca am crescut printre multi "ciauroi"(traducere-copchii multi!)poate de asta mama nu-si facea niciodata probleme!mai ales ca eu eram un baietoi-mai ceva ca fratii mei!daca v-as povesti eu copilaria mea............
mara-matinala fata!uff bine ca gandindu-ma la tine..mi-am adus aminte ca trebe sa sun sa ma programez la histero..ups..
sorry..revin..desi vad ca am scris o caruta!

Mergi la inceput