Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
dana zau ca esti de belea
... si se pare ca au ajuns si razele de la kay ... asa ca merg afara in curte la animale ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danitin ...m-a trimis calin sa cumpar teava de scurgere la chiuveta si am cumparat racord pentru rezervor de buda ... Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI ![]() Spiridusul meu drag |
Dana, dementiala faza...

mi-ai inseninat ziua, iaca am reusit sa rad...
Hai te pup...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
... si totusi nu pot sa ma abtin sa nu intreb ... cum de ai confundat ghiuveta cu wc-ul
sau voi le folositi invers
... am fugit ca sa nu ma bati 
... scuzati ca zilele astea sunt mai nebuna , dar nu's ce am ... truli-luli pasarele pe campii ca sa nu o iau razna ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Vicki, spor la treburi...
Da, sunt in zona in iulie...imi spui cand si se rezolva...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
iupiiii 

a iesit soareleeeee 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ... si totusi nu pot sa ma abtin sa nu intreb ... cum de ai confundat ghiuveta cu wc-ul ![]() ... scuzati ca zilele astea sunt mai nebuna , dar nu's ce am ... truli-luli pasarele pe campii ca sa nu o iau razna ... Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
pentru ce sa te scuzam .... esti perfecta asa

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
Doris-Alina spune:
Kay, merci...
a ajuns raza de soare...![]()
POZE CU NOI
Delphinas spune:
auziti, da gogoasa infuriata ce mai face? se mai tine sau s-a potolit?
la mine a vrut sa se infrupte din delicatesele oferite de Aida
, dar am infuriat-o imediat.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Mariaa spune:
aleleeei, ce soare ii!!! ![]()
bei, ce inviorare ati bagat pe aici, de la cafea 

![]()
noi am prestat aseara in Rozelor la concert, am avut noroc ca n-a plouat. fost fain...'ca pe vremea noastra' ![]()
dimineata fost la donat sange, din pacate avem un coleg grav bolnav, grav de tot, speram sa scape cu viata si sa-l ajute sangele donat. multa lume s-a mai adunat...pfuai...spital, urgente, ATI, alea alea...vis urat!
ma duc sa bag
pe vena sa recuperez ![]()
va tzuc in grup 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
aidaciolac spune:
huh , spital, urgente, ATI chiar ca horror ... brrrrr
Aida ... 24+
Poze cu noi