Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'neata ...la noi e liniar...va tzuc si sa auzim de bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ano liniar e bine , zic si io , sa nu fie in prapastie ... sau in panta ... draq mai stie cum vrem cred ca incepe iar ploaia

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata morgan

vai de prajiturica-mi dadusi aidule am aparut vezi

geta multam de intrebare ... is mai bine ...

e deja disperanta ploaia asta

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

e buna ploaia , cresc florile ... si buruienile pe langa ...
bey , care stie cava de danitin ca lipseste si nu e genul ... scumpo si sper ca esti ok

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, atat? liniar si gata?

Danitin, cum esti? da un semn ceva...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida si io si io vreau prajiturica ... a mai ramas vreo bucatica?

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

aha , mai e o bucatica mica mica dar suculenta si gustoasa ... cred ca pana ajungi o mananc asa ca mai bine stai si saliveaza

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Nu ma mai doare cuiu, ma doar capul ... o fi vreun progres?

Aida, daca nu te descurci ti-l trimit pe Prigoana, stii, tu, cu pliciul....

Kay, io vreau, io vreau, macar trei raze de soare .... te rooooog. Una mi se pare ca am si vazut-o, da s-a dus repede.

Ce sa raportez, cred ca de la stress mi se trag toate, ieri am bagat o tura de plans, asa, pe locul limede, ca m-a trimis calin sa cumpar teava de scurgere la chiuveta si am cumparat racord pentru rezervor de buda

. Plus ca am facut o gresala la Real si am avut de ales, ori ii iau copilului catzelul de plus din bratze ori il platesc Si n-am avut inima sa i-l iau ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

`neata! Saru` mana pentru cafea.

Aida, mi-am clatit ochii cu minunatia de tarta... mai bag o cafea cu mult zahar si-mi imaginez ca e sucu` de la fructele alea...
In Arad a ajuns raza de soare de la Kay, in sfarsit!!!

Pup gashca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza si de la mine,

Multam de cafa!
Eu am ceva mai mult de lucru de vre-o saptamana incoace....asa ca nu o sa pot sa fiu chiar asa de activa....

Doris tu esti pe la lucru in iulie? Ca sa imi schimbi si mie coafura...si culoarea...(iulie pt ca vreau dupa concediu)

Mergi la inceput