Timisoara Impreuna(151) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
macar de ar fi nou ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac macar de ar fi nou Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
pentru tine e noua
ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
aidaciolac spune:

... deci ma dispera 3 muste ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
citat din mesajul lui aidaciolac![]() ![]() ![]() ... deci ma dispera 3 muste ...Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
ce ma distrezi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
aidaciolac spune:
... ma duc afara sa vad ce imi fac matzisoarele mici si 
nici un matzishor in cusca si o vad pe Kissy ca vine bucuroasa ... vai de mine in gandul meu ... merg in spatele casei si stateau acolo inghesuiti si curiosi , tot scuipa unul cu tupeu la Kissy
, Kissy si ea foarte curioasa de ei ... oooof , acum sa vezi grija sa nu ii inhate. Am inchis in spate si nu are cum sa intre ... dar poti sa stii
la cat e de idioata ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
huh , au sunat sa merg dupa numere ... asa ca de maine vruuuuuum vruuuum
azi merg cu "les parrrrrr" ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
Liana30 spune:
deci ..Anooooooo vino repede si adu soarele ca nu se mai poate cu zuzele astea
sunt toate ploate
..mancasi tort?da ce fatooo asteptati sa te servesc io?trebuia cu tu0peu sa-l iei si sa-l manci
cu colicii asa si asa..suntem cam matzaite da ne ia mami in brate si ne trece ..speram sa scapam de ei cat mai repede..intrebai si io fetele cat dureaza colicii astia..si caica la unii4 luni la unii mai putin..pai m-am dat drakului daca dureaza asa mult![]()
getutzo multumim de aprecieri.va pupam
yummmmm..yummmmm scapasi de muste?
daca nu vin io cu pliciul![]()
va pupppppppppppp..revin
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
monica-elizabet spune:
duamnele cu probleme serioase
kissy poate doar iubeste matzishoarele Aida
scapai de muste? ![]()
Liano
sper sa scapati rapid de colici
toate timishorencele sa aveti o zi buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Doris-Alina spune:
citat din mesajul lui aidaciolac![]() ![]() ![]() ... deci ma dispera 3 muste ...Aida ... 24+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |

Si pe mine...tot vreo 3...
Din alea sacaitoare...de se pun pe balega...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
... am rezolvat misterul cu mustele ... pe strada mea in afara de animalele mele si mai 2 maidanezi deparazitati si sterilizati , nu sunt alte animale ... so , de unde muste? Deci din cauza ploii , puii mei de ploaie , mustele s-au aciuat sub acoperis (streasina) si cum ies afara sau intru inauntru hop cateva muste in casa si degeaba omoram io la ele ca de fiecare data cand ies sau intru din/in casa se gasesc cateva destepte care sa ma fenteze
, asa ca stau la vanatoare cu o revista in mana ... pana vine liana cu pliciul ... sper sa nu ma nimereasca pe mine 
Aida ... 24+
Poze cu noi