FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 20
Isa78 spune:
Fetelor va mmultumesc pt raspuns. Oricum vreau sa-i spun maine d-nului dr sa vad ce zice.
irinaflorea pe celalalt dr il cheama Tandor. Eu prima data la el a vrut sa merg, dar asa s-a nimerit.Am auzit ca si el e bun, dar Morico, daca prin ea te-ai dus, lucreaza cu dr Botnar.
pupy76 spune:
Pogonici ai dreptate intru-totul si eu m-am interesat despre mai multe locuri inainte de a lua decizia unde sa fac FIV.Eu m-am tratat la Giulesti mult timp, iar cand mi-au recomandat FIV, asta se intampla in aprilie, mi-au zis ca trebui sa astept pana in ianuarie 2010, la dr Niculescu, asa ca m-am orientat catre Seghed.
marina@ spune:
salutari
si cu dr.Tandor lucreaza Morico,eu la el ma tratez si cand am nevoie vine si ne traduce si noua .la Botnar ea intra cand vrea si numai cu actele in mana,la prima consultatie unele fete nici nu-l vad pe dr.Botnar,a fost o cunostinta de-a mea si asa a patit.
pupici si numai bine
ALRAK spune:
Fetelor nu am vesti bune in ceea ce ma priveste.
Acum m-am intors din Szeged.
Sunt in ziua 11 de la CM. Marti mi-a aparut un folicul natural in OD, dupa FIV nereusit, in mai. Am fost monitorizata pentru a vedea daca se poate face punctie luna aceasta. Ieri am avut dureri de burtica ,iar azi la eco mi s-a spus ca am avut deja ovulatie 

.
Asta inseamna ca iar trece o luna fara nici o speranta pentru mine 

.
Dr. mi-a spus ca intre FIV-uri trebuie sa treaca 2-3 luni, fara vreun alt tratament, numai daca apare ceva pe cale naturala. Daca nu se intampla nimic, asta inseamna ca in august-septembrie voi avea urmatorul FIV.
Din pacate pentru mine ,luna aceasta a aparut un folicul si culmea si bine dezvoltat, dar s-a grabit.... uf ce ciuda imi este...

.
Nu-mi ramane decat sa ma rog la DD ca luna viitoare sa am noroc.
Pupici tuturor si sa auzim de bine.
Doamne Ajuta-ne!
alsima spune:
karla, hai capul sus, frumoaso...
Poate incerci acceasi chestie luna viitoare...daca nu, 2 luni trec repede...Te pupacesc si te astept cu mare drag in club...doar nu vrei sa ma lasi sa ma plimb singura pe mal vara viitoare...
Hai te roooog, ia o
si un
de la mine!!!!
6+
camy050277 spune:
Alrak, 

te rog nu dispera
, poate totusi exista o speranta sa se fi fertilizat natural luna aceasta ![]()
Macar tu stii sigur ca ai avut ovulatie, pe cand eu cu cele 6 chisturi ale mele, camuflate in foliculi
... se mai sparg la primavara... 

Fii la fel de optimista ca pana acum ca o sa vina si vremea noastra si daca ne gaseste nepregatite...ratam bucuria maxima
!

Miramar spune:
Pogonici - da la costuri ajungi cam tot acolo insa tratamentul este complet diferit. In primul rand si in primul rand in RO peste tot se aplica protocolul lung - adica stimulari intense pentru o luna de zile cu doze mult mai mari de hormoni - ceea ce cauzeaza organismului si pe termen lung (daca nu-ti reuseste FIV_ul sau daca vrei mai multi copii) micsoreaza cu mult fertilitatea femeii stimularea fiind puternica si dintr-o data. La clinicile Kaali se aplica protocolul scurt de 10-14 zile cu doze mult mai mici - este tehnica folosita in SUA, dat fiind ca prof. Kaali este prof. in SUA si tehnica/procedurile le-a importat de acolo. Bine orice stimulare cauzeaza dar protocolul scurt intr-o masura mai mica. In plus fiec. tratament e individualizat, pacienta e monitorizata mult mai atent decat in RO.
In plus la Kaali sunt atenti si cu starea generala a cuplului - iti presciru diverse vitamine si chiar produse naturiste ceea ce contribuie totusi la reusita intr-o oarecare masura.
16+ 
KLU1973 spune:
alsima, asteptam vesti bune de la intalnirea cu Z si cu bbeii !!! 
alrak, uneori doar ai parerea ca poti controla tot... 
pogonici, din aceleasi motive pe care ti le-a enumerat miramar care are mare dreptate si eu am ales Szeged si dupa vreo 4 ani pierduti pe la Giulesti...dar asa a fost sa fie...
Klu
30+
pupy76 spune:
Alrak fruntea sus si tot inainte, ai uitat ca esti o leoaica? Si nu uita ca leii nu dobandesc un lucru pana nu se chinuie foarte mult,iti spun din propria experienta.