FIV in Ungaria 57
Raspunsuri - Pagina 19
denisa220972 spune:
ALRAK I-ti tin pumni si ma rog la DD sa reusesti(sunt sigura). Optimismul tau ma facut sa fiu si eu mai optimista luna acesta.
Rugaciunea este valabila si ptr.restul fetelor aflate in focuri si nu numai.
Va doresc succes si noroc(eu nu spun bafta am o superstitie)

CANDY1902 spune:
buna seara fetelor au mai ramas 10 AC dupa care voi incepe abia astept![]()
![]()
MIRAMAR tiam scris un PM

la toate
luck spune:
Isa
eu am facut 2 fivuri la Szeged si am luat gonal la greu dar , doar la primul pen folosit la primul fiv ,mi-a ramas gonal in pen cand sunt sigura ca am gresit doza.Eu zic sa-i spui dr-ului cand mergi la eco si el o sa stabileasca doza pe care o iei in continuare ,dar daca ma gandesc bine chiar asta o sa faca si singur in functie de ceea ce vede la eco.Nu te stresa si multa bafta !!!
candy
multa , multa bafta !!!
KLU1973 spune:
La multi ani, Avalon !!! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi !!!
Chiar ma gandeam azi la tine ca nu ai mai dat nici un semn...ma bucur ca esti bine...ca sunteti bine...
Isa, si eu la fiv2 am facut gonal dar nu a mai ramas nimic in pen...spune-i totusi dr... Bafta multa !!!
Irinaflorea, eu zic sa nu renunti sa incepi tratamentul si daca asa a fost sa fie sa plece Bodnar in concediu...poate colegul lui iti poarta mai mult noroc...nimic nu-i intamplator... Sa auzim numai de bine !!!
Klu
30+
tamaryllis spune:
Fetelor, pe 26 cu cine ma vad la Szeged? Am primit confirmarea de la Zadori!
2009 este anul in care voi reusi
!
teacdrn spune:
isa78-in fiecare pen de Gonal se afla o cantitate ceva mai mare decat scrie, vezi ce a notat si Alrak
.Cand am facut FIV am injectat de 3 ori cate 150 dintr-un pen de 450 si mi-a mai ramas inca in el; nu stiu cat,pentru ca la urmatoarea injectare am cumparat pen nou.
Si inca ceva,poate te ajuta -tu-ti faci de fiecare data un multiplu de 37,5 deci cand injectezi trebuie sa se auda un numar de "pocnituri" egal cu acel multiplu.(de ex. 2 pentru 75 si 4 pentru 150)
Mult succes mai departe!!!
va pup pe toate, Tea
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KLU1973 La multi ani, Avalon !!! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi !!! Chiar ma gandeam azi la tine ca nu ai mai dat nici un semn...ma bucur ca esti bine...ca sunteti bine... Klu 30+![]() |
Iti multumesc pentru raspunsul la intrebarea cu dublul test de la gravidute
Am fost plecati intr-o mica vacanta si acum am cam pierdut sirul la odisee se scrie intr-un ritm foarte alert... Noi suntem bine, bebelusii mei sunt dezvoltati in avans fata de varsta sarcinii cu 4-5 zile, inca nu i-am simtit sau nu sut foarte sigura ca ceea ce am sitit erau miscarile lor sau altceva... oricum la eco se misca foarte mult, mai ales unul din ei, de fiecare data da un adevarat "spectacol"...Multumesc pentru urari, si voua la fel, multi ani impreuna va doresc, sarcina usoara pana la termen si nastere usoara iti doresc, toate cele bune!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
15+ 
pogonici1977 spune:
fetelor am si eu o intrebare la voi, cele care ati facut FIV la Szeged, cat ajunge in euro sau in lei un FIV acolo????
va rog tare mult sami ziceti si mie..caci vad ca pe prima paina sunt postate mai multe tipuri de investigatii..si nu am mai intels nimic
ALRAK spune:
Pogonici 1977 , intr-adevar pe prima pagina sunt trecute toate costurile , dar asta nu inseamna ca atat te va costa.
In functie de necesitate, se pot aplica numai unele dintre proceduri.
Eco, analize, stimularea, punctia si ET sunt obligatorii pentru FIV.
Apoi ,daca sunt probleme cu spermatozoizii sau nu se fecundeaza ovocitele, din varii motive se aplica procedura- ICSI.
Se poate aplica si AHA, dar asta numai medicul decide.
Pe mine tratamentul (medicatia), consultatiile, eco,stimularea, punctia si ET-ul , m-au costat ca 6500 RON. Daca mai adaugi si ICSI (1600 RON), AHA (hatching asistat-750 RON), cheltuieli cu transportul, eventual cazare, cu traducatoarea (daca ai nevoie), ajungi la o alta suma.
Repet, nu este intotdeauna necesar sa se recurga la ICSI, AHA, CRIOGENARE, asta depinde de multi factori si decizia este cea a medicului in functie de evolutia din timpul tratamentului.
Eu am avut tratament de stimulare "forte" 14 zile cu cantitati mari de gonal, decapeptyl si merional, nu toate pacientele au avut un asemenea tratament, de aceea costurile difera de la o persoana la alta.
Analizele necesare pentru "dosar" si pentru anestezie se pot face in tara sau acolo (preturile sunt cam la fel cu diferente destul de mici).
Iti doresc succes.
Doamne Ajuta-ne!
pogonici1977 spune:
alarak..iti multumesc frumos de sfaturi...oricum se pare ca daca aduni tot pachetul cap coada..ajunge cam la fel ca in tara la o clinica mai de soi...polisano de exemplu..dar din ceea ce am citit eu aici..se pare ac dct din ungaria sunt mult mai speciliazti si au mai multe rate de suuces...
iar din ceea ce ce mai explicat tu..referitor la procedura, pai se pare ca celebrul marinescu are o proceduta standard....fara prea multa bataie de cap..doar la luat banii repede si cam atat... cum sunt multi alti dct la noi.....ca nu am gasit pe nici un sait atat de multe explicatii in ceea ce priveste procedura FIV la noi in tara fata de cea din ungaria...unde se pare ca aia isi dau tot interseul..
daca gresesc undeva va rog sa ma corectati??
eu acum sunt in cautarea unei clinici care sa ne faca fericiti cu un bb