FIV 226
Raspunsuri - Pagina 20
mirimir spune:
Sunt coplesita si induiosata de atatea urari, felicitari si drag din partea voastra.Multumesc din tot sufletul.

si va tin pumnii in continuare.
Iazminn este devreme cu testul, iti spun din proprie experienta.Nici eu nu am simptome de graviduta.Nu ai ce sa faci decat sa-ti umpli timpul cu diverse desi nu trece mai usor.Nu te agita ca este devreme.
LucaLuca iti doresc foliculi de calitate.
iazminn spune:
MIRIMIR felicitari pt emisiune, te-am urmarit!Sincere felicitari si pt sarcina!Ai gemeni,nu?

pen spune:
FELICITARI fetelor, Husky, Mirimir, sa aveti sarcini usoare si bebei la termen! Ma bucur pentru toate si le tin pumnii celor care urmeaza!
Iazmin, eu am 13 saptamani si nu am nicio stare de raviduta, nu te rabi! Ia-o incet!
Daca nu l-as fi vazut pe bebe la eco, nici acum n-as crede ca sunt raviduta.
Va pup pe toate!
oana_cnt spune:
Mirimir, felicitari, sarcina usoara si bebei sanatosi tun!
Eu ieri am facut ET... Doamne, cate emotii am avut cand mi-am vazut embrionasii! Doi dintre ei, in stare de blastoist, sunt acum in burtica la mami si sper sa isi fi gasit deja patutul...
Sunt foarte fericita!
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
Dana_bebe spune:
gata am facut toate modificariel
am fost la plimbare
... am baut lapte - nu ati vrea sa stiti ce e in burtica mea - mi-am amintit de intoleranta mea la lactoza
- un pahar pot bea dar mai mult
am trecut pe carbune medicinal sa repar
ellanik spune:
Treceti-ma si pe mine,va rog, pe listuta.Intru in focuri pt ET cu criogenizati si pe data de 3 iunie incep Estrofem.Pe 17 am ET.Doamne ajuta-ne pe toti!
Huski, Mirmir, felicitari pt sarcina si felicitari din nou si pentru Pen,Alsima, Alina.
Kitta,Frank,rabdare si ...tutun!Doamne ajuta sa fie bine!
Iana_mari iti tin pumnii!
Catalina

Iazmin, mai asteapta putin.Stresul nu iti face bine .Poate ai o surpriza placuta!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
frank spune:
dana succes maine! tin pumnii stransi pentru viitorii tai puiuti!
allrak, draga de tine, cum incurajezi pe toata lumea! tu esti OK?
pup fetele!

ALRAK spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=137921&REPLY_ID=4896100
Frank, eu TREBUIE sa fiu bine, sunt o luptatoare si merg mai departe, am pierdut o lupta nu intreg razboiul.
Tin pumnii stransi pentru toate cele care sunteti in focuri, ma rog pentru voi
sa reusiti.
Sunt convinsa ca DD ma va ajuta si pe mine.
Astept vesti bune cu beta mari
.
Pupici tuturor aspirantelor, gravidutzelor si mamicilor.
Doamne Ajuta-ne!
KITTA spune:
Alrakbravo, asa te vrem! Uite ia exemplu de la mine, nu ca ti-as dori sa ajungi in situatia mea. Eu sunt la nr. 8 si multumesc lui DD ca am ajuns aici ca sa pot transfera in final ceva si daca nu o iesi de data asta macar stiu ca se mai poate stoarce ceva-ceva de la mine....
Astazi am fost chiar la biserica sa ii multumesc! ![]()