FIV 226

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Test sarcina SURE CHECK la 10 zile de la ET; NEGATIV. S-a dus si FIV 3
Sa nu-mi spuneti ca e prea devreme ca nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Simona eu am ajuns la 14 zile - cred ca dr mea a vrut sa aranjeze totul ca sa facem punctia si ET in zilele cand e dansa in clinica adica Lunea si Joia - asa ca a lungit stimularea desi joi la eco erau foliculi multi si grasi (de 19/... ereau vreo 10). Sper sa nu fi daunat ovocitelor si endometrului meu. Incerc sa nu ma mai agit si sa sper ca stie ce face.
Eu am punctia luni la 16.30 asa ca astept sa-mi spui cum a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Iaznim- e foarte devreme !!! - sure check e bun dar se pozitiveaza mai greu - de ce nu faci maine HCG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana bebe vezi ca ai gresit pe listuta, Husky a facut bhcg - 40 in ziua 10,nu in ziua 13.Bafta tie in continuare!

Mirimir FELICITARI si din partea mea, sarcina usoara si copilasi sanatosi!

Iazminn bhcg e singurul care spune adevarul.Azi e dumineca,pana la ora 12 se fac recoltari la Institutul Victor Babes cu rasp[unsul pe la ora 19. Daca nu, maine la prima ora du-te la BIOS, te vei intalni acolo cu Husky si cu Iana _mari carora la fel ca si tie va tin pumnii!!!!!!!

KITTA cand faci testul? Mai ai un pic, o sa fie bine, o sa vezi!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IAZMIN OF,PANA LA URMA TOT AI FACUT PROSTIA DE A FACE TEST.
E DEVREME,VIN-O MAINE SA FACI HCG.
KORA
ALRAK multumesc
DANA BEBE,SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Test sarcina SURE CHECK la 10 zile de la ET; NEGATIV. S-a dus si FIV 3
Sa nu-mi spuneti ca e prea devreme ca nu cred.

Ba e devreme si sa-ti spun si eu de ce. Stiu o graviduta cu gemeni care a facut tot sure check in z9 si i-a iesit negativ, deci... si la beta i-a iesit o valoare f f buna. Tu esti z10 (dar la ea in z9 cu gemeni nu s-a vazut nimci la test) si te rog sa nu mai plangi, sa mai ai rabdrae putin pana la testul de sange, care e sfant.
Iti tin pumnii!

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Sigur stie doctora ce face, Dana, nu-ti mai face tot felul de ganduri. Si eu ma ingrijorasem vineri cand am vazut ca endo era 10, fata de 12 la eco din z7 de stimulare...iarasi cand am calculat ca fac ET in z19 a CM, dar mi-am zis ca nu cum sa-mi faca bine grijile astea si sa ma las pana la capat pe mana dr. Iesi la o plimbare, fa ceva care sa-ti distraga atentia.
Bafta maxima maine!

Iazmin, sure check la mine s-a pozitivat f greu cand am ramas..prin z15. Oricum, nu degeaba spun dr sa faci testul in z14...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor va multumesc pt incurajari. Ce m-as bucura daca ati avea dreptate.Dar totusi, daca ar fi ceva ar trebui sa am macar un simptom cat de mic, nu? Pe cand eu NIMIC!
Iana tu cum te simti? Cred ca maine ma duc sa -mi fac un BHCG la mine in oras, nu mai vin pana la Buc, ca maine incep serv.Rezultatul il aflu de-abia peste 2 zile dar asta e.
BlUE FLOWER tu ce faci? Ceva simptome de graviduta? Va pup pe toate si sa auzim maine numai de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Iasmin....eu sunt ziua 19 de la ET si n-am niciun simptom si beta meu a fost destul de mare de la inceput, asa ca nu e o regula...
Te imbratisez cu mare drag...ai grija de tine si stai linistita (pe cat se poate...)

Dana, succes maine...

Kitta,tinem pumnii stransi...

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IAZMINN EU IN AFARA DE CONSTIPATIE CU CARE MA CHINUI DIN ZIUA 4 SI OCAZIONAL DURERI VAGI DE MIJLOC SI OVARE NU AM NIMIC.
La mine in oras rez. la hcg vine 2 saptamani.Va dati seama fetelor?

Mergi la inceput