Locul aspirantelor din Arad -Timisoara
Raspunsuri - Pagina 3
deeva73 spune:
Bne v-am gasit viitoae burtici din vestu' tarii!
Eu is Claudia din Deva, nascuta in Arad... poate ma primiti in grup.
Istoria mea pe scurt: Am 35 de ani si de cand ma stiu mi-am dorit intai frati, pe care nu i-am avut si apoi copii pe care nu ii am inca. Candva (nu imi amintesc exact data si nici nu vreau), in martie 2006 am pierdut o sarcina in 8 saptamani.Atunci am aflat ca am uter infantil, ca voi ramane foarte greu insarcinata si ca voi pastra greu sarcina. Si de atunci pana in prezent nimic, pauza.
Poate ca stiti poate ca nu, pentru diagnosticul meu NU EXISTA TRATAMENT, asa ca ma aflu cu totu' in voia Domnului. Doctorii mi-or zis ca in cazul in care raman exista metode sa pot pastra sarcina, numa sa raman. Cica primu' copil ii greu de facut ca dupa aia nu te mai poti opri.
Anu' asta raman
, ii musai!
V-am tzucat!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cristinaemma spune:
bine ai venit Deva !!!! Hai sa auzim de bine .Ploaia asta a cam speriat berzele in aceste zile nu?????![]()

deeva73 spune:
Dragele mele 'neata buna
cristinaema multam fain de primire! Hai c-o iesit soarele si or aparea ele si berzele prin vestu' tarii. Pe mine ma incearca sindromu' premenstrual de vreo saptamana, ar fi cazu' sa-si deie drumu ca nu mai rabd, ma doare pieptu', burta, ovarele. 
Tare-s curioasa cine vine prima cu burta inainte???
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
anidaz spune:
No ceau si de la mine.Asa de pe langa Arad si Timisoara mai exact din Lipova,
Cristinaemma la dr.Carciu nu ai incercat sa mergi?Am referinte ca este buna,dar eu nu am ajuns inca la ea.E in Arad ,are cabinet langa hotel Central .
anidaz spune:
Cica eu sunt in perioada de asteptare ,dupa ce am prins o luna cu ovulatie ,tocmai cand m-am hotarat sa renunt la visul meu pentru vreun an ,ca m-au lasat puterile.Dar nu simt ca as fi gravida ,deci in 5 zile ar trebui sa apara rusii,insa as prefera 2 liniute.