Locul aspirantelor din Arad -Timisoara
Raspunsuri - Pagina 2
cristinaemma spune:
Fetelor Bine ati venit 
Ma bucur ca suntem aproape pt a ne inpartasi experientele , opiniil despre medici nostri din Vest
.
Va recomand cu caldura pe dr Cezara Muresan din tim acum sunt in tratament cu ajutorul ei simt ca in curand totul va fi ok si bb cel mult asteptat va veni.![]()
claudiaandor spune:
ceau cristinaemma,
permite-mi te rog sa am rezervele mele cu privire la ea.
am citit lucrarea ei de doctorat cu privire la fiv, si e si ea sub coordonarea lui munteanu.nu cred ca la diagnosticul meu ar recomanda altceva decat fiv.
e posibil sa fie foarte buna ca dr., nu contest, insa conditiile din spitalul bega sunt mai mult decat jalnice, si o spun din experienta unei laparo acolo acum 2 ani.
nu aveau nici macar leocoplast sa iti schimbe, mi-am cumparat calmante si inclusiv injectia cu care te trezesti din anestezie...
ce pot sa spun ...poate se mai schimba si acolo lucrurile...
o zi superba
ala77 spune:
claudia
Parerea mea e ca trebuie sa scoti trompele, daca ai hidrosalpinx e clar ca ele nu mai sunt functionale, ba din contra, te vor impiedica sa obtii o sarcina. Pe de alta parte, daca trompele sunt infundate, fiv va ramane ultima solutie.
la ce doctori ai fost?
claudiaandor spune:
ceau ala,
am fost la gligor, teaha, muntean, stelea, jurca, etc....
multumesc de sfat
cristinaemma spune:
eu la Cezara Muresan nu am umblat decat la cabinet , la ea nu am facut dect stimulare cu puregon , dar asa se implica f mult imi raspunde oricand la telefon mi se pare ok . Acum cat de maternitatea Bega ...am auzit mai multe cica acum se renoveaza sa vedem...![]()
ala77 spune:
claudia,
Stiu ca nu-ti place ce ti-am spus, dar eu sunt o fosta posesoare de hidrosalpinx si tot asa ca si tine, am crezut ca nu e necesar sa scap de el. Crede-ma, am citit mult despre asta, am cerut pareri ale unor medici din strainatate si, desi n-am vrut nici in ruptul capului, pana la urma am scapat de el. Si nu regret nici o clipa, din contra, imi pare rau ca n-am facut-o mai devreme. Poate ca acum as fi fost mamica.
Iar daca vrei sa incerci fiv, sfatul meu e sa incerci in afara tarii.
claudiaandor spune:
ceau ala,
da ai dreptate cu ceea ce spui, chiar am gasit pe net o lucrare de doctorat despre hidroxalpinx unde acelasi lucru se specifica, din pacate nu stiu sa o atasez ca sa o puteti citi si voi, insa daca o vrei/vreti ti-o pot da pe email.
am fost si eu la un doctor in germania (intamplator am fost la el, cand eram acolo mi l-a recmandat cineva) si parerea lui dupa consult si eco a fost sa nu le scot inca, deci ce pot spune...parerile sunt foarte impartite...asa cum ti-am zis daca in urmatoarele 2-3 luni cu tratament antibiotic si antiinflamator nu se schimba nimic si la hsg e tot asa,la scot, decizia e deja luata, dar eu vreu sa mai sper ca si oricare dintre noi care isi doreste un bebe.
te pup,
claudiaandor spune:
ceau cristinaemma,
am citi si eu acum si am vazut ca au saloane de lux.
vezi pe linkul
http://www.hosptm.ro/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=138&Itemid=62
te pup,
claudiaandor spune:
ceau cristinaemma,
daca mergi in restul saloanelor ai o parere despre cum arata in urmatorul link:
http://www.renasterea.ro/rb/index.php?option=com_content&view=article&id=834%3Amaternitatea-bega-in-prag-de-colaps-&Itemid=118
te pup,
claudiaandor spune:
ceau fetele,
sau stirea ca se modernizeaza, dar cand?....
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/cladirea-maternitatii-bega-va-fi-reabilitata/cn/news-20090226-06572490
sper ca v-am ajutata sa va faceti o parere sa nu treceti prin ce am trecut si eu.
va pup,