Locul aspirantelor din Arad -Timisoara
fetelor am vrut sa avem noi o pagina numai pt noi sa discutam de medici , experiente , sa ne incurajam si sa fim aproape una de alta si la propriu si la figurat ![]()
Va astept la discutii si opinii.......
Raspunsuri
tusce spune:
Si "eu", oligospermie.:)
Si 1 inseminare nereusita + 2 refuzate(spermograma de calitate...)
ana2909 spune:
Neata, si eu sunt o aspiranta optimista din Timisoara ![]()
http://tt.lilypie.com/nr4up3.png
claudiaandor spune:
ceau fetelor,
pe cine recomandati din timisoara, ca am fost deja la o gramda si de la fiecare aud altceva.
multumesc si va pup,
claudia
ala77 spune:
claudia
E mare hidrosalpinxul? Ai facut laparoscopie? vrei sa incerci natural, sau fiv? La ce medici ai fost? Da-ne mai multe informatii.
ana2909 spune:
Eu merg la Kargja, la ultimul control care a fost, acum 2 luni, mi-a dat sa fac un set de analize care au iesit ok, dar totusi bebele inca nu a venit. Am uitat sa va spun ca luna asta e a treia luna de incercari.
Poate bebele nostru mai are nevoie de ceva timp.![]()
http://tt.lilypie.com/nr4up3.png
claudiaandor spune:
ceau ala77,
am facut laparo acum 2 an si s-a refacut.atunci era un hidrosalpinx bilateral si gigant pe stanga.
am facut in urmatorul an si 2 hgs si tot infundate erau.
m facut tramanete cu fitoterapie si acupunctura jumate de an, am fost la 2 doctori si in arad.la timisora am fost la munteanu 2 ani, darsincer nu il recomand deloc pentru ca am pierdut 2 ani pana sa aflu cazua infertilitatii, apoi am mers la stelea lavinia,ea e o draguta dar lucreaza cu munteanu si recomandarea ei este fiv clar.
ieri m-am externat din spital dupa o saptamana din cauza unei anexite acute, mai bine zis hidrosalpinxul de pe dreapta esra imen aproape de dimesiunea uterului si dupa cateva zile de antibiotice injectabile din 8 in 8 ore s-a spart ca sa zic asa si acum la eco trampele nu mai arata ca ar avea hidrosalpnx, dar totusi eu mari retineri ca scap de fiv.
acum stau in lugoj din caza jobului si am ajuns la spital la urgenta in lugoj, unde am stat internata 1 saptamana. doctora de aici a fost tare draguta cu mine si mi-a recomandat daca tot am asteptat 4 ani sa mai astept inca 1-2 luni si apoi sa imi scot trompele daca chiar nu devin permeabile.ea totusi are o spernata cu mine desi eu sincer nu prea mai am.era programat luna viitoare sa imi scot trompele si sa fac fiv cu doctora stelea.acum m-am hotarat totusi sa ii dau o sansa si celeui din lugoj, pentru ca la urma urmei ce mai conteaza 1-2 luni, la cat am pierdut.acum sunt inca pe tramaent antibiotic si antiinflamator.
sa vedem ce va fi.
daca vrei mai multe detali scrie-mi un email.
te pup,claudia
claudiaandor spune:
ceau ala77, scuze pentru ortografia mizerabila, dar inca ma simt ingrozitor...te pup