ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

aha... tinerel...
pai al meu sot e mai tinerel ca mine... deci am deja acasa un tinerel...
mmmmm... cu explicatul e mai greu... ca al meu prefera practica direct...

va pup. weekend super placut...
aveti grija de voi.

ps... nu stiu... v-am zis de sorina? e bine... atat cat se poate dupa operatie. o tine si maine in reanimare... va tin la curent.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

'neata
sunt fete la cafeluta ?

Z37 ! Ieri si azi dimineata(mai putin)-glera ca la ovulatie ! Soo....
Oricum daca afost ovulatie momentul nu a fost pierdut, pt ca se lucreaza...
Dar mi-e f. greu sa cred. E vreo "statistica" cu cele mai neasteptate zile pt. ovulatie ? Poate ati gasit voi pe undeva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

aha... tinerel...
pai al meu sot e mai tinerel ca mine... deci am deja acasa un tinerel...
mmmmm... cu explicatul e mai greu... ca al meu prefera practica direct...

Pai ce atata explicat...practica e baza, normal

cat despre tinerel ...mai fetelor, desi sotul meu nu mai e asa tinerel si e si cu 3 ani mai mare, mai, pe zi ce trece parca e tot mai sexos. Deh, nu mai e "copilasu" de 20 de ani caruia i-am "sucit" eu gatul ca unui puiut . Dar cu cat se maturizeaza, arata si mai bine
Mor de ciuda !!! Tare vreau un baiat care sa ii semene : saten si cu ochii verzi si mai are si 1,93 m
Atat l-am laudat ca abia astept sa vina acasa ! Ca avem treaba
a-propos, misiunea Penicilina s-a incheiat cu succes in ceeace-l priveste ! Gata cu "galcile" ! oricum era un motiv in plus de alintare.
Sper ca nu v-am plictisit, dar ce sa-i faci, dragostea e inca mare si vom avea si rodul ei in curand TREBUIE sa fie !

happymum, sanatate sorinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Dragutica spalaturi cu bicabornat inainte nu am auzit,stiam de el ptr.spalaturi noastre vaginale obisnuite, dar cine stie.
Iar ptr. sa nu mai fuga la vale, o pernita subsi picioarele sus pe perete sau mobila, ( cca. 10 minute) poate poate fug unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

apropo de spalaturile cu bicarbonat... sunt bune pentru ce?

si am mai aflat un truc cica... dezinfectant pentru dansa... intr-un lighean pui apa calda si un dop de betadina... stai cu fundul in apa asta cateva minute... a nu se proceda la spalaturi vaginale cu asa ceva...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum
apropo de spalaturile cu bicarbonat... sunt bune pentru ce?

pai nu stiu sa iti dau un raspuns elaborat. Insa stiu din proprie experienta ca ginecologii recomanda spalaturile cu bicarbonat asa cum recomanda si stomatologii. Se pare ce e bun la toate
Eu insa am citit pe un forum ca fetele spuneau de spalaturi inainte ca cica ar crea un mediu propice lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetelor! multumesc pt gandurile bune!

in sfarsit am ajuns si eu acasa. inca nu m-au externat, ci am iesit pe bilet de voie. vineri imi fac externarea cand imi scot si atele. am crezut ca e mai simplu, dar mama mea, a fost operatie in toata regula
m-au internat marti dimineata si am inceput cu analizele de sange (toate analizele posibile, care au iesit bune). apoi, ekg, eco abdominale si examen pulmonar. pt ca ekg-ul a iesit modificat, miercuri consult cardiologic si obtinut avizul pt anestezie generala. joi din nou analize de sange, vitamine si pregatirea pentru operatie: clisma, lavaj, teste alergologice, discutia cu anestezistul, pregatirea buricului (curatare si dezinfectie). vineri dimineata, trezirea la ora 5.30 pt o noua clisma, un nou lavaj, sonda de urina (groaznic). dupa aceea m-au condus in sectia de reanimare, unde au loc alte pregatiri: montarea branulei, inhectii cu antibiotic, un calmant si o injectie de ''curaj''!!! la ora 12.30 am intrat in sala de operatie si dupa 5 secunde...somn!!!! m-am trezit la 3.30, iar operatia a durat 2 ore. am stat la reanimare de vineri pana duminica dimineata cu perfuzii si antibiotice. bucuria cea mare a fost cand mi-au scos sonda urinara!!!!! am ramas doar cu drenul, pe care mi l-au scos ieri. duminica dimineata m-au scos de la reanimare si m-au dus intr-un salon normal. am facut multe antibiotice pt a evita orice posibila infectie, iar de bandajat, ma bandajau de doua ori pe zi.
astazi, mi-au dat drumul acasa, iar vineri, merg pt externerare si scos firele!
am slabit 3 kg, ceea ce ma bucura! nu am mai mancat de joi de la pranz pana sambata dupa-amiaza cand am inceput cu supa strecurata pana ieri cand am mancat putina carne fiarta. astazi tot supa, carne fiarta si iaurt activia. sunt suparata ca sunt constipata!!! am luat ulei de ricin, dar nu stiu ce sa mai fac!!!!

am trei gaurele, una la buric si doua in zona ovarelor.

rezultatul:

trompe desfundate, permeabile, ovare (se pare ca erau polichistice) curate. ovarul drept putin cam lenes, dar asta se rezolva cu medicatie!!! in rest, toate-s bune!!!

avem liber la bebe dupa primul ciclu!!!!!!!

acum mai am o usoara durere de burta jos si o sangerare cu cheaguri ff mici!!!!

sper ca am dat toate detaliile, iar daca cineva vrea sa mai intrebe ceva, sunt aici!!!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

SORINAKE-Sa fie intr-un ceas bun,insanatosire rapida,am vazut ca ai spus de ovare,trompe dar de polip nimic?

Mergi la inceput

in operatia de laparoscopie, nu se pot opera prea multe dintr-un foc! ar fi fost un risc mare de hemoragie si nu l-a operat si pe ala. o sa-l tin sub observatie si incerc sa gasesc un tratament naturist care sper sa dea rezultate!

Mergi la inceput

happy, si al meu sot e mai tanar decat mine cu 1 an si jumatate. l-am luat mai tanar ca sa poata!!!

spalaturile cu bicarbonat sunt excelente si pt ten! am aflat de la o doctorita din spital!! avea un ten PERFECT la 45 de ani!!!! secretul ei: spalaturi cu bicarbonat in fiecare zi.

Mergi la inceput