ginecologi din GALATI / BRAILA (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Un endocrinolog bun cica ar fi si dr Obada...stiu ca are cabinet la Promedica.Nu am avut probleme, doar din auzite...

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

ANI G,asa-i ca-i super Lapusneanu?

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Pentru ovulatie eu am mai luat si un homeopat-mastodynon,care creste si progesteronul(se ia pana la ovulatie, dupa, parca nu,daca gresesc da o search pr google )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75
...FSH,LH,estradiol,prolactina=inziua a3-a a ciclului,FSH,estradiol=in ziua a 14-a si LH,progesteron in ziua 21,astea la un ciclu de 28 de zile.DAR...daca ciclu e mai lung sau mai scurt schema se schimba,logic

Acum cand nu mai fac niciun tratament chiar nu am de unde sa stiu cand o sa vina ciclul...De exemplu am facut progesteron in z21(pt. un ciclu normal). Ultima menstruatie a fost pe 1 mai, azi e in 5...calculati voi; deci total nerelevanta analiza

feteleee, voi ati incercat vreodata sa va spalati cu bicarbonat inainte ?? Cica le-ar crea un mediu propice. Sa va zic ceva mai... Am impresia ca se scurge imediat , chiar si daca stau in pat. Am renuntat mai nou si la placerea mea numai ca sa pastrez locul mai uscat poate nu or mai lua-o asa la vale
Ce ziceti ?

sorina sanatate !
cine bea cafeluta de dupaamiaza cu mine ?
fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui singura75

ANI G,asa-i ca-i super Lapusneanu?

V-am zis ca m-am indragostit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ce are asa special lapusneanu de te-ai indragostit?
is tare curioasa si ioooo....

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

happymum,nu se poate povesti in cuvinte, tre sa-l vezi

Mergi la inceput

ANI, nu tre sa" pastrezi "locul uscat, din contra.Inaintarea este usurata de "placrerea" ta,iar orgasmul duce mai repede(ajuta) spermatozoizii spre trompe...asa ca...ia-ti portia de placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ani sunt de acord cu singura...
e dovedit stiintific...

sa nu renunti la placere e musai.

pai sa imi gasesc motiv sa merg la el...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 4 luni jumatate------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

OK fetele, oricum ideea asta imi venise acum cateva zile. Ma gandeam ca e mai bine... Dar si cu si fara tot asa se duc la vale

Lapusneanu ?! E tinerel si frumusel si amabil; iti explica, etc.
N-are vreun frate ginecolog ?

Mergi la inceput