ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 20
ANI.G spune:
multumesc mult de raspuns
asa ca nu sunt detaliate ? De fapt si la aia pe care am facut-o mai de mult zice doar volum,mobilitate, numar.Nici vorba de fiecare ce si cum se afla pe acolo. Doar nu-i numara si pe aia diformi sau morti si-i pune la socoteala cu totii ???
Offf, doamnee...
O sa ma interesez si unde mi-ai spus tu

ANI.G spune:
aaa...si azi mi-a spus farmacista ca ea nu are incredere in Varzaru...laboratorul...Deci nici in analizele la sange nu mai avem baza ? Pai unde sa le fac ? Ca mi s-a parut cel mai rasarit, el si Med Center...care e mai scump. Totusi parca nu-mi vine sa cred
Voi ce stiti ? 
singura75 spune:
ANI G., ma gandesc ca ti-ar folosi sa stii ce inseamna o normospermie:vol>2(3) ml,ph-7,3-7,8 ,lichefiere:15-30 min,nr spematozoizi >20 mil/mil, mobilitate >50% mobili dupa 30 min de la ejaculare,forme normale >30%, leucocite < 1 mil.
In functie de acesti parametrii, barbatul poate avea astenospermie(reducerea vitalitatii spermatozoizilor,probleme privind mobilitatea), oligoastenospermie(putini si nu prea voiosi),azoospermie(niciun spermatozoid),teratospermia(probleme legate de morfologie:forma,structura)
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
singura75 spune:
Legat de laboratorul varzaru...nu stiu ce sa zic, am facut si eu de 2 ori analizele acolo..dar eu evit sa ma duc la centre de-asta mari, prefer un laborator mai mic.
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
ANI.G spune:

stiu cum e....sau poate nu, dat fiind faptul ca eu inca nu am iesit din oras pentru problemele mele
.Si stiu ca aici nimeni nu o sa imi dea rezultatele astea la o spermograma, dar vazand ca eu am probleme, mereu am zis doar eu sunt de vina....bihneinteles si pe baza unei spermograme mai vechi.
Poate imi spui si mie pe unde ai fost tu sa faci spermograma.
Consider totusi ca Varzaru nu e un centru chiar mare, iar in laboratoarele mici din Braila NU am incredere !!! Med Center e unul mare ca are in toata tara, calitatea analizelor cica e ireprosabila, dar e mai scump...
singura ai PM 
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyrem Salut fetelor! Treceti-ma si pe mine va rog pe lista doritoarelor de bb din Galati. |
Bine ai venit !!!

singura75 spune:
Noi am fost la IDS laboratories,chiar daca am avut ceva dezamagiri, am trecut peste si macar am stiut cum stam in realitate
Am vazut PM
, ma ocup mai tarziu de el ca am un prichindel care sta calare pe mine de cate ori ma pun la calculator

singura75 spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine care stiti cum sa ii dau alta culoare citatului de la semnatura si sa-l scriu cu italics.M-am tot invartit,dar daca nu ma pricep
, mai bine inteb
Merci mult.Sper sa ma luminez in ale tehnologiei mai mult![]()
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.
Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.
ANI.G spune:
Nu am cum sa explic pentru ca imi iese textul italic si rosu, asa ca am pus o poza :
http://img16.imageshack.us/i/20090717182644.jpg/