ginecologi din GALATI / BRAILA (2)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa220972 spune:
Fetele bate vantul foarte tare in zona nostra,liniste deplina?
Ani.g aaaaa deci vrei sa faci o spermograma? ![]()
happymum spune:
hello...
eu sunt super feriiiicitaaaaa....
bubu de la aspirante >20 a nascut astazi... 

mamica bubu si pe bubu mic...
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ANI.G spune:
aaa...si sa nu uit...dupa prima luna de Brocriptin+Duphaston+Euthyrox
raportez...rezultat negativ 
sorinake spune:
ani, trimite sotul sa faca neaparat o spermograma!
http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
ANI.G spune:
Corect, asta intentionez sa fac. Am o spermograma mai de mult facuta si acum ma gandesc ca nu stiu cata baza sa pun pe ea. Toti medicii m-au intrebat daca sotul e ok si am zis ca da, ca asa stiam. Cu un pic mai multa implicare din partea lor, trebuia sa ma oblige sa vin cu una noua, poate descopeream altceva.
Acum apelez la fetele din Braila sa-mi zica unde sa fac una pe care sa ma bazez.
Noi aveam una facuta la Diaconia...
denisa220972 spune:
ANI.G foarte bine faci ca repeta spermograma, noi am avut un soc la Buc. cand am repetat spermograma am vazut amandoi un mare x(de fapt era 0) ,iar explicatia lui Moisa a fost asa:"astazi poti sa ai 100 de milioane iar maine 0" si de acolo a inceput operatiune analize, de la teste genetice pana la cele mai banale analize, doi ani sotul meu a fost si a prestat spermograme, daca aveam sa-l vad dat la tv dat prin tufisuri nu avea sa ma mire
, ca mine cu endovaginalul.
Sper sa fie cu un rezultat mai mare de 20 de milioane.
Sa stii ca am trecut pe la adresa indicata de tine sunt in perioada de tatonari![]()

la toate fetele
ANI.G spune:
Denisa stiu ca am citit , probabil tot pe aici pe forum despre cineva care avea un teanc de spermograme si doar una indica 0. Sper sa nu le fi facut tot acolo si tu. Nu mai stiu cum se numea medicul, care a ramas stupefiat cand i-a aratat restul de rezultate. La el(ea) iesea 0.
Deci nu stii in cine sa te mai increzi sau unde sa te duci.
Cat despre tatonare....bine faci...![]()
singura75 spune:
ANI G.,sotul meu a facut spermograma in Braila, undeva pe strada Stefan cel Mare (este un centru medical acolo), la d-na dr Pavel Marilena(sper sa fi retinut bine numele).
Parerea mea este,daca poti, sa faci un efort si sa mergi la Bucuresti pt spermograma.Nu se compara cu ce se face aici, in sensul ca aici iti spune nr de spermatozoizi asa, in general, dar nu cati la suta sunt vii, imobili, morti,ce viteza au,ce forme au , daca existe leucocite etc, date fff importante.Mulat bafta sa iasa bine!
Drumul pana la mine e intortocheat.Toate m-au rasucit,metamorfozat,ciuntit,deformat.Sunt un fel de membrana ultrasensibila,fixata in plina bataie de vant.