Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Camy nu cred ca pot exista cuvinte care sa te consoleze si imi imaginez ca urmeaza o perioada trista.
Dupa cum spunea si Daria daca noi plangem cum sa nu plangi si tu

Ai sa vezi ca vor fi frumoase florile dupa ce trec ploile.

Te consider o persoana puternica pentru ca ne poti scrie despre ce simti desi numai tu stii ce este in sufletul tau.

Sper sa treci cat mai usor peste perioada asta grea si sa te gandesi si la bebe Flavius.

pentru o mamica puternica!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Camy_Pus imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, nici macar nu stiu ce sa iti scriu.Maine ma voi ruga pentru tine si pentru ingerasul tau care s-a ridicat la ceruri mult prea devreme.Sper sa treci cu bine peste ziua de maine.Nici eu nu mi-am revenit nici acum dupa pierderea sarcinii,nici nu vreau sa ma gandesc cum te simti tu cand l-ai strans la pieptul tau si l-ai vazut zambind..D-zeu sa iti de-a putere sa treci peste ziua de maine cu bine

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

acum un an...imi era foame...ma gandeam ca nu mai mananc decat dupa ce-mi vad copilasul...
Azi am munit mult..ca sa uit...dar cum naiba sa fac sa uit?
...ca nu reusesc...
asa o sa fie mereu?
mai rau e ca nici nu pot sa vorbesc cu cineva despre asta...m-am ascuns ca sa zic asa...aici pot sa scriu...dar daca ar fi cineva in fata mea nu as putea sa vb...
mi-e atat de dor de el...imi e atat de greu sa fac prqajiturica pt pomana...
am zis ca fac prajitura si maine dau de pomana...nici nu ma pot apuca de ea.......as vrea sa nu mai existe nimeni pe lumea asta ca sa pot urla cat pot eu de tare...sa pot sa-l plang cat imi pofteste mie inima...
cumo sa petrec eu ziua de maine?....cum o sa treaca ea???... nu-i o zi obisnuita...e...sau ar fi fost ziua copilului meu..
Ce fac parintii ingerasilor de ziua lor????
...eu nu stiu ce fac ei...si nu stiu nici ce o sa fac eu....stiu ca mi-e frica...maine nu ma voi putea trezi sa imi beau cafeaua....

zilnic ma gandesc la el..pe 17 iulie se face 1 an de cand traiesc cu un nod in gat permanent....cu lacrimile in ochi...fortandu-ma sa nu plang pe strada...
...stiti de cate ori am zambit sau am ras si m-am gandit la Darius...si ma durea???????...de fiecare data...

maine e un an de cand eu nu mai sunt Cami, fata frumoasa de odinioara si pusa pe glume...maine e un an de cand am cunoscut cea mai mare dragoste...pe care am pierdut-o...si pe care oricine orice ar spune.... adica "lasa, vine alt bebe" nu stie ce vorbeste...sau poate....nu sunt cuvinte oare de mangaiere pt durerea asta...asa-i?????
asa-i...sunt dureri care trec cu timpul...dar asta nu trece...
e ca o pedeapsa enorma...cat viata...

Te iubesc mult prea mult pui mic ca sa inteleg pana si eu cat de greu imi e sa traiesc fara tine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Camy iubita, nu trebuie sa uiti. Nu trebuie nici sa nu te mai gandesti. Singura speranta este ca, in timp, aceste ganduri si amintiri sa nu mai doara.
Maine... fa ce simti tu nevoia sa faci. Vrei sa fac ceva pt tine?
Ieri am fost la biserica si am aprins lumanari, pt ALma si pt Darius.
Sa stii ca si eu ma gandesc la el adeseori.
Am sa fac ceva pt tein si iti voi "darui" maine, in amintirea ingerasului tau.
Te imbratisez!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Acum nu sunt in stare de mai mult, iarta-ma, Camy, sper ca maine sa pot spune ceva, sa-ti fiu alaturi, cu gandul cu siguranta voi fi toata ziua...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

of Cami, maine ne gandim si noi la ingerasul tau frumos Darius, cu sufletul suntem alaturi de tine ... sa vii sa scrii aici daca vrei, te vom asculta si vom aprinde o lumanare alaturi de tine.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Camy, am creat aceasta pagina web pt tine, in memoria lui Darius:

www.Darius-Andrei.piczo.com

Mie mi-a facut bine sa creez glitters si graphics cu numele Almei. Scriind numele ei, am inteles ca nu vreau sa o uit. E doar un joc, nu o va aduce inapoi, dar... imi face bine jocul. Mi-a facut bine sa ma dedic pt ceva in memoria ei.
Am vrut sa pot face acelasi lucru pt tine. Tu o poti folosi si o poti completa cu ce doresti.
La guestbook, prietenele tale de suflet au lasat un gand.
Cu toate am dorit, putin cate putin, sa umplem golul dureros din inima ta.
Chiar daca nu am reusit, sau am reusit prea putin, vreau sa stii ca suntem alaturi de tine, si azi, in aceasta zi mare.
In urma cu un s-a nascut o minune. Minunea ta!
Chiar daca a fost bolnavior, si Doamne Doamne a ales sa-l ia la EL, a fost o minune. Si este o minune acum, de acolo de sus din cer.
Chiar daca nu este aici sa-i uram la multi ani, sper ca acolo unde este sa fie fericit, si sa iti trimita in suflet putina consolare.
Camy, te imbratisez, si astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CAMY, o imbratisare stransa si un gand bun!
DARIUS ANDREI sa te odihnesti in pace acolo sus, printre ingerasi.Nu te vom uita niciodata.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Camy, ma voi ruga azi pentru tine si pentru Darius. Si la ora asta din noapte, cand poate tu dormi, ma rog ca Darius sa-ti apara in vis si sa-ti vorbeasca. Sa-ti spuna ca stie ca tu esti mama lui, sa-ti spuna ca e bine acolo unde este acum, sa-ti spuna ca simte iubirea ta si ca te vegheaza.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Camy, tu ai reusit sa citesti subiectul de la Paranormal? Despre viata dupa moarte?
As fi prefacuta sa spun ca eu cred... dar daca nu e cum cred?
Daca viata nu incepe cand ne nastem si nu se termina cand murim?
Daca ai creat o fiinta, care s-a nascut in urma cu un an, dar de ce nu-i putem spune "la multi ani"? Poate ca nu acest termen "ani", ani de viata pamanteasca. Dar totusi cred ca putem sa ii uram "la multi ani, Darius, oricunde ai fi".
Sa ma ierti daca nu simti la fel.
Si iti daruiesc, macar o poza, cu un tort din flori.
Pt Darius.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput