Darius-Andrei -un inger senin al cerului (7)
Raspunsuri - Pagina 17
flo1980 spune:
Nici daca stai pe scaun nu misca? Al meu se trezea instant, nu cred ca-i placea pozitia, tot lovea in burtica...
Sper ca e bine,
Cu mama...nu stiu ce sa zic, simte sa fie alaturi de tine, va fi greu, offf...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
vias spune:
a miscat putin...asa..anemic....
dragalasul de el...cred ca din cauza ca muncesc prin casa...
..cat despre miercuri.....
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Ayla21 spune:
Camy, stii ca gresim... nu este durerea numai a noastra. Am inteles greu si cu ceva sacrifici in ce priveste relatia mea, ca durerea mea, nu e doar a mea.
Dar cand vreau sa ma concentrez doar pe durerea mea, spun si ma impun.
Lasa-i si pe cei dragi sa sufere daca au lacrimi in suflet. Dar daca vrei sa fi tu, durerea ta, si Darius, cere asta.
Cand lumea iti spune sa nu plangi, gandeste-te ca ei asa vad situatia, asa cred ca e bine sa iti spuna, si spune-le "bine", cu asta le-ai inchis gura. Crezi ca vor intelege vreodata daca le vei da explicatii? Eu stiu ca cei din jurul meu au intentii bune, dar ei vad situatia privita din unghiul lor. Stii ca la fel ti-as fi spus si eu candva... cand am citit prima data subiectul tau? Stii ca am plans, dar nu am stiut ce sa iti scriu?
Acum stiu, sau cred ca stiu ce simti. Off, dar tot nu stiu ce ti-as putea spune. Eu doar incerc sa intelegi ca sunt cu gandul alaturi de tine. Si, daca as putea face mai mult... daca as putea...
Te imbratisez!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
vias spune:
este de la sine inteles ca u sufar numai eu dupa pierderea lui Darius...dar si asa durerea e atat de mare ca nu mai reusesc sa o impart cu lumea.... cred ca nici nu stiu sa ma explic cum trebuie... sau cum simt...
Maine seara merg la ziua de nastere a copilului prietenei mele cu care am impartit odiseea de iulie-august..
I-am spus ca voi merge dupa ce ii vor canta LMA..pt ca as strica toata petrecerea...
Acum si eu ar fi trebuit sa ma pregatesc de petrecerea lui Darius...Darisuisica al lui mami mic...
..nu stiu de ce sunt asa de slaba de inger....si in credinta....pt ca si azi il intreb pe Dumnezeu de ce l-a vrut pt EL....pt ca era al meu..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
Camy, Sunt cu gandul la tine , si la Darius!
Doamne ajuta!
Proaspata Doamna!
Laura, 22+
poze
monalac spune:
cami,sunt alaturi de tine si imi dau lacrimile instantaneu cand iti citesc postarile...nimeni nu poate sa simta exact ce simti tu,decat alte mame de ingeri...mamei tale cred ca ii e tare greu sa te vada suferind...nici nu stiu ce sa ti spun,decat ca sunt alaturi de tine...
vias spune:
acum un an mergeam cu Cristina in Poiana....faceam poze si eram fericite...stiam ca urma sa nasc pe 15 iulie...imi era teama, dar eram si asa de fericta...ma gandeam.."peste o saptamana voi fi acasa cu Darius in brate"...nu stiam ca peste o saptamana il botezam si ma rugam sa traiasca....
de acum si pana la sf de august fiecare zi pt mine va insemna amintiri atat de dure...atat de triste...imi aduc aminte perfect fiecare detaliu..
Imi aduc aminte ca in ziua in care Darius a murit si eram in masina...ma intorceam in Brasov....luasem calmante...imi aduc aminte ca plangeam si imi era atat de teama ca ii voi uita chipul si ochisorii lui...nu am uitat nimic...imi amintesc totul perfect...fiecare sarut, fiecare mangaiere...fiecare zambet drag
Ma tot intreb..oare el stie ca eu sunt mamica lui?
stie ca-l iubesc atat de mult si ca-mi lipseste?
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
M&M spune:
Camy, offff!!! Sa ai putere sa treci peste aceste momente...Cred ca Darius stie ca tu esti mamica lui, doar 9 luni de zile , cat a stat la tine in burtica te-a auzit zilnic, a trait alaturi de tine fiecare traire a ta, a avut parte de iubirea ta.
Mamica de poznas
szivarvany spune:
Doamne Cami, cum crezi tu ca Darius nu stie ca esti si vei fi mereu mamica lui, ca el este primul tau copil pe care l-ai iubit mai mult ca viata ?
Sunt alaturi de tine cu sufletul, si azi , si maine si miercuri
Daca noi plangem, cum sa nu plangi tu ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
vias spune:
am fost ieri la mormant..a venit mami sa am ajute la curatenie....de la atata ploaie s-au cam plostit florile..asa nu-mi place....tocmai acum cand ar fi fost ziua lui...
am cumparat visine...maine fac prajitura cu visine ca miercuri sa dau de pomana....
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE