Casnicute sexy (196) * Ajutati-l pe Dan sa mearga

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hoo miki ca a ta fusa mica si nu o vazui

La multi ani Mara!!!!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MARA!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

........am pus boooze cu tortuletul nostru cu gargarite si capsunele

somn usor

La multi ani Mara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

ei.....neata, ma duc sa fac cafea si ceai, vi le las pe masuta si am plecat la dans.....vb diseara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

neatza!!!
hai mami cu cafeaua ca mii pofta

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vezi ca or mai ramas de ieri cateva la cate am dat pe aici fara cofeina ptr tine, daca dai laptic la oltencuta .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

ahaa mai gasii resturi de ieri
laptic numai dau acum ca nu e bun..ii dau doar praf..dar ma mulg la greuparca as fi vaca comunala
va puppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

de ce nu e bun mey ce ti-au turnat austriecii ca nu ar fi bun???????????? si renunti de tot??

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Mai este cafea?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput