Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 6
maristef spune:
salut mamici si pitici!!
eu sunt in niste trepidatiiiii...
saptamana tercuta am cununat (numai la biserica dar...tot s-au topit niste banuti)
iari am fost cu fiica-mea la Bacau a concursul de costume din materiale ecologice si am luat locul 1. am bocit la greu, de bucurie!!
imi caut cu disperare un loc de munca...aici unde sunt acum...e provizoriu. Am fost la un interviu unde directorul a zis ca acolo dimineatza si la plecare toata lumea se pupa....cam ciudat....
si cand m-a mai intrebat daca sotul e gelos, am stiut clar ca nu e postul pentru mine (eu nu ma pup cu seful, o fi o moda mai noua...nu stiu...)
in iunie mi-am luat bilet la mare la olimp, 272 roni cazare 5 nopti (2 persoane), chiar daca e hotel de 2 stele, e curat si aproape de plaja.
Azi vreau sa ma duc sa ma cert cu baba de la asociatia de proprietari care cam umfla cheltuielile. si vreau sa o iau putin de cap si sa imi arate si mie niste facturi pentru care tre' sa cotizez.
Imi vine sa ma cert cu toata lumea, daca as putea as bate pe careva ca sa ma mai calmez!1!!

Nu am nici starea necesara pentru a intelege cum si unde sa pun si eu poze prin zona....
pupaceala grasa la toate fetele!!!
mama Biutei
P.S. Sigur ma bat cu aia de la PNL!!!
maristef spune:
Criss tu te-ai saturat sa stai acasa????
Eu as vrea sa intru in concediu de maternitateeeee
mama Biutei
LoraG76 spune:
Mari, sa va traiasca finii si voi pe langa ei!
Ce mai face Bia?
Ai un site unde ai puse poze? Stii ce e ala un link? De exemplu, deschizi un site, www.desprecopii.com...sus, unde iti apare http...etc.etc. e link-ul, ala e un link, adica asa: http://forum.desprecopii.com/forum/
Ca sa-l copii, e de-ajuns sa dai un click in casuta aia din susul paguinii, unde e scris link-ul si se face albastru. In momentul in care s-a inalbastrit, apesi Ctrl+C, vii aici unde ne scrii noua mesajul si dai Ctrl+V.
Poze daca nu ai puse deja pe net, iti poti face un cont pe www.webshots.com
E cu parola si pozele nu pot fi modificate/sterse decat de tine. E gratuit.
Ai inteles ceva? ![]()
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Felicitari pentru premiul luat de Bia! 
Cred si eu ca esti mandra, ai si de ce!
Unde e firma aia cu pupaturile? Ca taaaare m-ai facut curioasa! Ce ciudatenie ti s-a spus la un interviu...unii 'is mai cu capul decat altii...
Cu aia de la PNL de ce vrei sa te certi?
Cristina, eu n-am fost la circ, a fost doar al meu sot cu Iustina. Laura zice ca ei nu i-a placut deloc, ca a fost si ea cu strumfii. Eugen spune ca e mai de Doamne-ajuta decat cele din anii trecuti, dar nu extraordinar, normal, ca doar nu ne asteptam sa vina Circul Globus...oricum, Iustinei i-a placut f. mult, a venit f. incantata acasa si asta e important.
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
crissandrada spune:
Maristef cand era la servici si eu abia asteptam sa intru in concediu
. La ce hotel v+ati luat bilet?
Si eu tot caut dar nu pot sa ma htarasc odata. Initial am zis ca mergem la turci, apoi la bulgari iar acum la noi.
Criss
de
Alessia si
Andrada
maristef spune:
LoraG76 incerc din toate puterile mele sa rezolv problema cu link-ul si pozele dar nu reusesc. de obicei ma descurc cu chestii de genul asta dar acum....nu, nu, nu, nu
asta e.
il bag pe sotzul meu in priza sa rezolve problema cu site-ul!!!
Criss vom sta la hotel Slatina. Mergem cu niste prieteni care au mai stat acolo. Nu e extraordinar, ca are numai 2 stele dar importanta e curatenia. asa ca...la 272 roni 5 nopti la 2 persoane ce mai pot cere??
la PNL e un mos care se crede mai smecher ca altii....adica nu conteaza ca am familie si servici...eu tre' sa fiu la raport!!!
Ala cu pupaturile m-a pus pe ganduri cand m-a intrebat daca sotul meu e gelos!! vrei numarul de tel?

pupacealaaaaaaaaa
mama Biutei
LoraG76 spune:
Nu vreau nr. de tel., vreau sa stiu firma...sau in ce domeniu, ca poate ma prind singura. ![]()
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
Laura25 spune:
Salutari!
Cand o sa fie momentul, o sa va spun si eu ca trec printr-o perioada de tranzitie si in ce consta, dar deocamdata nu vreau sa zic hop pana nu sar parleazul. Am citit tot, scuze ca n-am apucat sa scriu 
La circ mie nu mi-a placut pt ca, probabil, ma asteptam la mult mai mult. Mie mi s-a parut totul f. scump pt o chestie f. ieftina. circul asta are vreo 4-5 angajati care ba erau un persoanj, ba erau altul. Au inceput 'Jesy care executa un nr de acrobatie la innatime' (adica o tanti care s-a cracanat putin intr-un cerc la vreo 4m innaltime) , apoi au venit 2 comici total insipizi dar la care copii au ras, apoi 'trio vegas' (respectiva Jesy+un nene + o blonda) care s-au bagat in cutii si si-au infipt sabii, au disparut, au reaparut. Apoi iar un clovn rasuflat. A urmat 'invitati special din Italia, celebrul 'Duo Carlos'(iar jesy cu un nene) cu un show exotic . Showul a constat in dat din buric pe muzica arabeasca in timp ce scoteau din niste cutii un sarpe, o iguana, 2 pui de aligatori (unul minuscul, unul mai marisor, dar cu botul legat fedelesh). iar clovn. apoi 'pauza 15 minute, timp in care copii pot calari ponei'. Pauza a fost de fapt de 45 de minute, timp in care copii care platisera cate 5 RON de persoana au fost plimbati o tura de arena cu un ponei. (dura 20-25 de secunde maxim plimbarea). Partea a doua a fost axata pe drseaj de animale. 'Celebrul dresor Vargas' (il suspectez frate cu Carlos) a fugarit 3 cai cam costelivi prin arena. (Carlos era pe acolo si l=am banuit ca el era de fapt dresorul, ca a intervenit si a linistit un cal cand si-a incurcat harnasametul, respectivul Vargas uitandu-se cam derutat la faza). Apoi Carlos a fugarit si el 2 ponei. si a mai aparut fugar o lama alba care a inconjurat arena decateva ori si a sarit de 4 ori peste niste garduri. Showul s-a terminat cu dresura de animale salbatice(aka un leu, o leoaica si un tigru bengalez). Imi venea efectiv sa plang de mila lor. Aratau bine hraniti (cred ca nu se risca sa ii bage in arena nemancati), dar leul era fara dinti si cred ca era sedat, pt ca era apatic tare, inchidea ochii mult, se misca in reluare. Si tigrul statea mult prea calm la locul lui. Plus ca dresorul ii plesnea mult prea des si mult prea tare cu palma. Chiar nu mi-a placut. Bianca mea a plans intr-adevar la inceput cand prezentatorul a instigat copii si tipau toti, bateau din palme. Ea are o problema cu zgomotele puternice, si-a pus mainile la urechi si a inceput sa planga ca o doare capul. A mai tras o repriza de crizat la faza cu calarit poneii, ca vroia si ea acolo, la joaca. Am zis ca de banii aia o duc in strand, sa stea calare pe ponei o jumate de ora.
Asta pe langa toate 'tziganelile' de pe langa :popcorn la 5 ron o punga minuscula, jucarii chinezesti de alea din plastic (baghete de printesa, sabii), cu 3 leduri in ele la 15 ron etc, etc. Sebi a zis ca el mai merge la circ cand o ajunge la Monte Carlo
.
cayaimee felicitari multe pt job!! Sper sa iti placa si sa iti aduca multe satisfactii. Cand gasesti o metoda eficienta de stapanit copii de 4-5 ani, sa-mi dai de veste, ca eu am 2 care ma toaca marunt si bine
. Eu le gasesc scuza ca acu sunt copiii si se pot prosti si pot face ce vor, ca peste 20 de ani o sa bage la servici si stress, de o sa le iasa pe ochi.
Ramona trimite te rog la lauragosu@yahoo.com un mail cu o poza a carutului si un pret, ca am o colega de servici insarcinata in ultima faza si poate e interesata, sa o intreb. Ai rezolvat ceva cu gradinita?
Maristeff
vailelelu dar in ce perioada razboinica esti! Felicitari Biutei pt premiu! Vreau poze cu costumul. Din ce l-ati facut? cum a fost intalnirea cu Crin, ca n-ai mai zis. Vreau si eu sa stiu ce firma era aia plina de pupaciosi! 
Hai ca diseara sunt fara copii si daca nu adorm cand intru pe usa, poate reusesc sa intru sa mai scriu. Pupi multi si ne vedem in we la activitatile pt copii.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Mariiii, daca nu-mi zici, mor de curiozitateeeeee.....pe cuvant de pionier!
Ma stric de ras de cand ai scris!!! 

Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
allexa06 spune:
MARISTEF-Felicitari Biutei ! Premiul I ??? Super ! Bravo ei 
LAURA - si tu adormi de cand intri pe usa
??? Mai stiu eu pe cineva...![]()
Eu lucrez weekend-ul asta dimineata si nu-l pot duce pe Razvanel la spectacolele astea pt copii
. La el la cresa,luni fiecare copilas va trebui sa aduca cate un fruct si baloane...vor face EI salata de fructe
...fiecare isi taie cubulete fructul pa care la adus( cu un cutit de unica folosinta)Cred ca faza asta ar trebui filmata

...foarte tare ...cu firma asta de pupaciosi !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel