Piatra Neamt, Perla Moldovei (65)
Raspunsuri - Pagina 5
LoraG76 spune:
Ramona, nu stiu pe nimeni care sa aiba nevoie, dar daca aud iti spun. Ce-ti fac copiii?
Mari, dar ce ocupati mai sunteeeti! Ce face Bia?
Poate va era dor de noi ![]()
http://good-times.webshots.com/video/3066970340099413604BXXnMM
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Rectificare: Maine, spectacolul de la stadion e la ora 11.00!
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
carmenstefi spune:
salutiii fetele!!!!
lora,superbe pozele!!!!!!iustina o sa fie un fotomodel draga la felul cum pozeaza,e o scumpa foc
..mia placut si cele cu gemenii simpaticiii si mai ales cu poneiul care nu am apucat sa vad bine ca repede fugeaa![]()
![]()
,ne vedem la stadion si in strand!!
fetele va urez un wek.cat mai frumos si cald si poate ne zarim cu aceste evenimente

va pupacim carmen si stefi
crissandrada spune:
Salutari la toata lumea. Ce fac fetele?
Lora am vazut-o pe Iustina ieri la circ. E tare duce si dezghetata. Dansa pe acolo de parca era singura. Super. Artista o faci.
Laurav-am vazut si pe voi toata gasca. Bianca parca a plans un pic saumi s-a parut mie ?
Am fost si noi toata gasca, Alessia a stat cumintica, nu a plans. Andrada era cu colegi de la gradi si s-a distrat grozav.
Noi sutem bine cam rar pe aici, dar recuperez cand ma voi duce la servici ca o sa am mai mult timp
. M+am saturat de stat acasa, m+am saturat de iesit in parc, de urcat si coborat scari. Dar mai e un pic si poate depasim si aceasta etapa .
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Hehe, Criss, v-am vazut pe tine si pe Alessia in pozele facute de sotul meu. Bine, o mica parte din Alessia, ca era Iustina in fata ei. Si mi-a zis si Iustina ca a vorbit o d-na cu ea, cred ca tu erai.
Ma bucur ca ai mai trecut pe aici si sper sa o faci cat mai des! Pupa fetele!
Lora, mami de Iustina
www.inimacopiilor.ro
Aurorra spune:
salutare fetele,
Ce zile urate,poate maine o sa fie frumos sa se poata bucura copii de spectacol!
Ramona, nu ai niste poze cu patutl? Ma gandeam sa il schimb pe al micului meu duracell si din totdeauna mi-am dorit patut de lemn!Poate imi spui si un pret si pui niste poze,daca ai timp!
Criss tu te-ai plictisit si vrei la serviciu!!??,eu ma gandesc cu groaza ca acusica trec 2 ani,adik un an jumate si trebuie sa ma reintorc! Urat moment va fi
Pupici gasca si o zi buna!
Aurora si micul duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
bianca.mia spune:
aurora, da-mi o adresa de mail sau de mess, si iti trimit pozici, aici nu stiu cum sa le pun, am 2 tipuri de patuturi din lemn, depinde pt ce varsta.adresa mea de mess e ramonajireghie@yahoo.com.pupici
crissandrada spune:
Aurorra nu m-am plitisit,m-am SATURAT
. M-am saturat sa ma imnbrac numai in blugi (alt ceva mi se pare ca nu se potriveste cu carutul), sa ma incalt numai cu papuci fara toc (ca alfel sunt prea inalta si ma aplec prea tare la Alessia sau ea sta cu manuta pra sus), sa vorbesc numai despre copii c oricine ma intalnesc, sa stau toata ziua numai eu cu copilul.
De aceea vreau la servici. Stiu ca imi va fi greu dar mai traiesc sieu doar pt mine.
Nu se duce nimeni la Bacau la Real sau Metro in viitorul ff apropiat?
Criss
de
Alessia si
Andrada
ellinia spune:
Criss, te inteleg, si ei am avut stari din astea cand stateam acasa. Mai ai si tu un pic si te duci la serviciu, mai schimbi aerul.
Fetelor care ati fost la circ, cum e? Are si Stefan un bilet din ala chipurile "gratis" pentru el si nu prea am scapare, trebuie sa-l duc. Va intreb pentru ca cel la care am fost acum cateva saptamani m-a dezamagit foarte tare! Niste animale obosite si murdare si mai mult serpi si soparle. A fost mai mult un balci cu mult fum de la popcorn si cipsuri. Ca sa nu mai zic ca nu aveau deloc masuri de siguranta si chiar daca era interzis fumatul mereu simteam miros de tigara... oricat i-am pandit sa-i vad care fumeaza
ca m-as fi certat oleaca cu ei, tot nu i-am nimerit, cred ca le tineau ascunse in palma - ca la scoala. Asa ca, Lora, Criss, cum a fost? Si poate imi spuneti si cat e biletul plizzzzz.
crissandrada spune:
Da si Andrada a avut un bilet gratis. Pentru adulti biletul e 30 ron iar la loja 35, dar cu biletul gratis nu poti sta la loja, eu asa stiu.
Din punctul meu de vedere nu se merita sa mergi. Leul, tigrul bengalez si luaica arata foarte bine, dar alt ceva nu ai ce sa vezi. Mai aucai, ponei, o soparla, serpi,nu nr de magie, unul la inaltime si clovni de 2 bani.
Dar pt copii poate e amuzant.
Criss
de
Alessia si
Andrada