Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

multam de aprecieri...tantza,irina..
azi noapte nu aveati somn,si acum dormiti?mahala,scualreeeeeeee!sau trezireaaaaaa?.....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

beyy,azi avem o sarbatorita,desi cam absenta printre noi,asa ca la multi ani,tzuni...sanatate,fericire si tot ce iti doresti!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Miha, iti sta bine cu bretonel, mai sa zic ca ai 18 ani. Si te lauzi ca ai fata de 12...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

azi dau eu cafea, ca a facut-o altcineva adica e buna !!!

deci, poftiti la ! e fara nimic, cine vrea cere si ii pun ! avem zahar normal, brun, zaharina. Skim Milk, Regular milk, Cream si lapte de cafea si pudra d`aia de la Nestle cine mai doreste, cine mai pofteste !

de la o obosita,dansata azi-noapte la botez

Miha, super !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Miha, iti sta bine cu bretonel, mai sa zic ca ai 18 ani. Si te lauzi ca ai fata de 12...

andata,mersi,esti o draguta!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

azi dau eu cafea, ca a facut-o altcineva adica e buna !!!

deci, poftiti la ! e fara nimic, cine vrea cere si ii pun ! avem zahar normal, brun, zaharina. Skim Milk, Regular milk, Cream si lapte de cafea si pudra d`aia de la Nestle cine mai doreste, cine mai pofteste !

de la o obosita,dansata azi-noapte la botez

Miha, super !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

deci,te distrasi aseara madam....foarte frumos!acum odihneste-te si dupa te asteptam cu detalii!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

fusei cu lumea la masa, bagaram calorii, toate bune si frumoase. la plesnite, ma duc sa relaxez stomacul dupa masa copioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ce faceti, fetelor?

Andrei, dupa o groaza de nervi ce mi-a facut, a adormit...
Azi l-am lasat putin in grija lu' ta-so, sa strang niste rufe de pe balcon, sa nu dea prea tare soarele pe ele, iar el l-a lasat singur la masa, sa-si faca de cap.
Prajisem niste cartofi noi, el luase tot castronul in fata, si-si facea de lucru cu ei... cica ii amesteca. Si cand intru in casa, aud POC, si castronul era pe jos, spart, cartofii imprastiati
Cine e la rand sa faca curat????
Nu mai zic ca-si bagase mana in zeama de la salata verde si se juca cu ea.Ce era pe el.... mama-mama!
Ei, am zis, asta e! Am strans, l-am spalat pe maini si gata.
Dar l-am certat si pedepsit ... nu mai are voie azi calculator.

Si ma doare un cap! Am facut un plic de capuccino cu lapte, ceva mai dulce, poate-mi trece.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Beey, da' ati disparut cu toatele????

In 3 zile de-abia scriserati 2 pagini... altadata....erau 10. E cald si frumos afara, umblati, hai?
Ieri am avut alta aventura, la calculator. Cu o seara inainte imi spusese consortul ca avem un virus instalat la folderul de poze. Eiii, si-am intrat si io, mare calculatoreasa, sa vad, poate-l fac sa dispara. Si... ioca... Era unu' pe care scria ca-i troian. MI-am zis "e groasa rau".
Ma gandeam acum, pierd tot din calculator, poze, informatii.
Maaama, si-am inceput sa sun, vorba cantecului "pe la prieteni, pe la rude", ma rog, pe-aproape.
Am dat de kokiy, care nu prea stia dar avea pe cine intreba. Si-mi spuse de un antivirus mai bun, bitdefender pe nume. Ca eu aveam nod32, si era depasit. Si-auzisem de asta mai nou, chiar acum cateva zile am discutat la serviciu...
Treci si cauta-l, nu vroia sa-l instaleze fara sa-l sterg pe-ala vechi. Si cel vechi nu vroia sa dispara... ce ma fac. Il sun pe-al meu consort, ii povestesc si incepe sa-mi faca morala, ca de ce umblu unde nu ma pricep. Discutand cu el la telef. imi dau seama ca disparuse "nodu'". Da' nu spun nimic. Inchid telefonul si reincep procedura de instalare.
Si mergeeee! Yupiii!

Na! c-o facui si pe-asta...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

La multi ani!

Tzuni sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii alaturi de Mariuca!

Mergi la inceput