ajutati-ma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

cum anunt firma ca am pierdut sarcina? nu as vrea sa se afle motivul pierderii, si vreau sa gasesc altceva ca sa imi bag si concediu medical ca nu ma simt inca in stare sa ma duc la munca. concediul ar fi cu data de 01.06, oare de la spital le ajunge lor ceva si o sa stie data exacta cand am fost internata? mentionez ca de la spital nu mi s-a dat concediu pt ca eram oricum in concediu atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Stai asa, ca nu inteleg!
1. Tu acum esti in concediu de odihna pana pe 01.06 (adica luni) si vrei sa-ti prelungesti sederea acasa cu un concediu medical?
2. De ce sa nu spui la firma ca ai pierdut sarcina? Nu stiau ca esti insarcinata? Parerea mea: spune-le, ca sa te menajeze.
3. Cunosti motivele pierderii de sarcina?
4. Ai dr de familie? Daca da, poti vb cu el pt concediu medical. Mie mi se pare perfect justificat sa-ti dea.

Asteptam lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ELA-RALU, nu va da voie firma sa face-ti copii?

Mergi la inceput

Stai asa, ca nu inteleg!
1. Tu acum esti in concediu de odihna pana pe 01.06 (adica luni) si vrei sa-ti prelungesti sederea acasa cu un concediu medical?
2. De ce sa nu spui la firma ca ai pierdut sarcina? Nu stiau ca esti insarcinata? Parerea mea: spune-le, ca sa te menajeze.
3. Cunosti motivele pierderii de sarcina?
4. Ai dr de familie? Daca da, poti vb cu el pt concediu medical. Mie mi se pare perfect justificat sa-ti dea.

Asteptam lamuriri.

1.da, vreau sa prelungesc concediul medical.
2.vreau sa spun la firma ca am pierdut sarcina, si daca nu as vrea treb sa le spun. numai ca nu vroiam sa le spun motivul. stiau ca sunt insarcinata. eu ma gand ceva de genul ca sa imi bag alt motiv de concediu si din motivul ala sa rezulte si ca am pierdut sarcina. ceva de genul ca am cazut mi-am sucit ceva si de la cazatura am pierdut sarcina. intelegeti cum zic? se poate? ca oricum de la spital nu mi-au dat nimic.
si nu prea stiu ce sa zic daca firma ne da sau nu voie sa facem copii, ca la noi, ca s-a aflat verbal ca sunt insarcinata a inceput toata chestia asta cu datul afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ela_ralu, nu esti destul de necajita, nu-ti mai crea si alte griji inutil.

1. Daca nu mai esti insarcinata, nu mai constitui o "problema" pt dobitocii de la firma. Le spui ca cel putin 1 an nu mai ai voie sa faci bb.
2. Nici daca ai vrea, nu ai putea sa le spui motivul tembelilor, pt ca nici tu nu il stii inca. Corect? Ai vb cu dr ginecolog? Ce investigatii ti-a dat sa faci ca sa-si dea seama de ce ai pierdut sarcina?
3. Pt prelungirea CM, mergi la dr de familie si te va rezolva, cu siguranta. Dar nu amana. Luni este 01.06.

Succes!

Mergi la inceput

medicul a trim la analize "sarcina" si a zis ca in mom in care primeste rezultatul o sa discutam despre ce treb sa facem in continuare.
pai oricum ei o sa fie multumiti ca acum ca nu mai sunt insarcinata ma pot da linistiti afara, de asta vroiam un concediu mai lung, ca nu vreau sa le dau asa repede satisfactie. ma intelegi? si de asta intrebam daca lor o sa le ajunga ceva de la spital

Mergi la inceput

si oricum am deja de la medic de fam 14 zile de cm, nu cred ca mai imi poate da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna ela, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.
eu as spune clar si fara sa par ca am chef de vorba ca am pierdut sarcina si fara alte comentarii. in general la serviciu se anunta sarcina dupa 3 luni cand nu mai e pericolul de a pierde sarcina. pana la trei luni se pierd sarcinile in general din motive genetice, defect de implantare sau mai stiu eu ce, nu cred ca se pierde o sarcina din lovitura. uterul se afla in spatele osului nu stiu cum se numeste, si este protejat. daca iti faci praf bazinul, atunci poate poti invoca o cadere, in rest, nu stiu ce poate opri o sarcina- un tratament facut fara a tine cont de sarcina? ar insemna ca ai fost inconstienta in timpul administrarii tratamentului, si nu stiu ce accident ai putea invoca. ar insemna ca ai avut hemoragie masiva, traumatism cranio-cerebral grav daca ai ramas inconstienta pana ai ajuns la spital si ai fost tratata. si dupa asa traumatism ramai cu sechele, cu spitalizare la chirurgie sau neurochirurgie.
cel mai bine ai face sa dai telefon tu , sotul, mama sau cineva foarte apropiat si sa anunte ca nu te simti bine si-ti prelungesti cm. cand te intorci la servici explici ca nu te-ai simtit bine, ai facut tratament, si-n final ai pierdut-o.acum astepti rezultatul la analize. rezultatul la astfel de analize vine tarziu. si nu te va mai intreba nimeni.
ai dreptul sa ti se respecte durerea si suferinta . oricum tot trebuie sa spui ca nu mai esti insarcinata. daca ascunzi acum pierderea, risti sa se descopere ca ceva nu e in regula cu explicatiile tale si sa te comenteze colegii ca pe un monstru. si nu meriti asta. am constatat ca lumea e incredibil de rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ela, nu spui despre starea ta de acum, decat ca ai crampe usoare si sangerezi. iei antibiotice si antiinflamatoare? sunt foarte importante pentru viitorul tau. daca nu ai luat inca, cere-i urgent medicului de familie reteta pentru ele si prelungire la concediul medical.

Mergi la inceput

nu sanerez. am sangerat doar atunci foarte putin. antibiotic mi-au dat in spital 2 seringi+o perfuzie in care chiar nu stiu ce mai era in afara de glucoza. durerile nu sunt asa puternice ca la menstra, ca atunci aveam niste dureri de nu puteam sta in picioare. si ma doare doar dupa ce stau mai mult timp ridicata nu intinsa in pat. eu sper sa fie totul bine, am mare incredere in medic. deci starea fizica e cam ok per total, cu psihicul e mai greu ca era un bb dorit si a venit chiar de la prima incercare. cel mai tare m-a deranjat ca in mom internarii, dr meu era in operatie si m-a preluat o asistenta, eu plangeam non stop, iar ea imi zice, fara sa citeasca biletul de la medicul meu ca de ce plangi acuma, doar ai venit aici sa te rezolvam, nu? m-am simtit ca ultimul om. ca si cum ar fi zis ca acuma plangi dar cand l-ai facut ti-a placut nu? ce oameni. bine a ca iesit medicul meu din operatie si m-a luat in brate sa ma calmeze, ca de nu cred ca isterii faceam cu asistenta aia

Mergi la inceput