ajutati-ma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ela - sub nici o forma anestezie locala. Sub nici o forma. Este trauma fizica si truma psihica . Anestezie generala fara discutie.Durerile sunt groaznice, riscurile mari. Cat are sarcina pana la urma? La 5s ar tb sa se declanseze avortul si sa nu fie necesar curetajul.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

mi-a scris pe bilet sarcina cronologica 9 saptamani, dar ca s-a oprit din evolutie la 6-7 saptamani. a zis ca doar anestezie locala imi poate face, nici nu a pomenit de cea generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ela_ralu, imi pare rau sa aud vesti proaste. Suntem alaturi de tine.
Regret ca nu te pot ajuta cu info despre curetaj.
Dar ascult-o pe Catalina. Are o poveste impresionanta si cu siguranta, mai multa experienta cu doctorii.
Daca soliciti in mod expres anestezie generala, nu cred ca te pot refuza. Probabil tb sa mai platesti ceva in plus.
Scoate toate armele din dotare: roaga-l pe dr, plangi, spune ca ti-e frica, ca n-ai mai trecut prin asa ceva, ca ca poti sa lesini etc

DD sa iti dea curaj si putere sa treci peste acest obstacol.

Mergi la inceput

va multumesc pt incurajari, sunt terminata. sincera sa fiu mi-e frica si de cea locala ca o sa simt durerea, dar si de ce generala ca poate nu o sa ma mai trezesc din ea. nici nu mai stiu ce e de mine. de aseara am incep din nou si cu tigarile. sunt la pamant sincer.

Mergi la inceput

pe bilet la recomandare a scris chiuretaj evacuator biopsic. cam cum e asta?

Mergi la inceput

Din anestia generala o sa te trezesti, stai linistita. Se face un control cardio inainte - in mod normal- stai de vorba cu anestezistul iar dumnealui va decide care este anestezia generala potrivita. Din care sa te si trezesti.

Chiuretajul biopsic sau nebiopsic doare. Si doare al dracului de tare...Nu intentionez sa te sperii si mai mult dar am experienta curetajelor fara anestezie. Ca asa e pe la noi, ii doare in cot de traumele pacientului. Si chiar daca nu ar fi dureros tot nu este bine sa fii constienta . Te traumatizeaza psihic.Schimba doctorul, clinica, orasul, mergi la o clinica privata unde au si anestezist dar nu ii lasa sa te supuna la asemenea chinuri.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

gata fetele, nu mai am bb . cand am ajuns dimin la spital si a vazut medic cum aratam mi-a facut generala. a fost foarte, daca zic de treaba e putin spus. a zis ca 6 luni pauza de la bb, si dupa aceea incercam din nou. acum nu mai sangerez dar am putin niste dureri ca la menstra si putin ovarele. e normal? doamne ce ingrozita am fost

Mergi la inceput

Este normal ela.... sa iti iei temperatura si sa fii sigura ca este in limitele normalului. Daca ai hemoragii, dureri foarte mari, temperatura , cheaguri mari, anunta imediat medicul.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

temp nu am ca am luat-o, sangerari nu mai am deja, si durerile sunt foarte suportabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Heeeey, curajoasa noastra a revenit si si-a revenit.

Speram sa te simti din ce in ce mai bine. Ocupa-te de tine in perioada de asteptare, mergi la plimbari si in vacante relaxante cu sotul tau. Peste 6 luni vei fi proaspata si gata de bb.

Nu-ti cunosc exact povestea si sfera de interes pe DC, dar, daca vrei sa-ti descretesti un pic fruntea vino pe "Protejeaza-ti inima/Senioare cu greutate ..." (nu conteaza varsta si kg ).
Majoritatea suntem in diferite pauze: de tratament pt FIV/IA, de stimulari, de dupa diverse interventii, de bb natural, de VARSTA ....

Mergi la inceput