dr. TUTUNARU cap.(28)
Raspunsuri - Pagina 15
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 era 200lei pana nu de mult o monitorizare(adica din ziua 10 pana la confirmarea ovulatiei) tel: 0720099299-Ramona sa ii spuna exact pt ce vine si cand o sa pice ziua 10. dar de saptamana viitoare, deocamdata nu este |
200 ron fiecare vizita sau atat platesti pana la confirmarea ovulatiei ?
Multumesc mult
Babytza si puiiValentina David
Eseea spune:
pana la confirmarea ovulatiei, indiferent cate vizite implica platesti pt TOATE 200 lei.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
alexa101 spune:
Fetelor eu sunt ndra, am o fetita de 11 luni, SA TRAIASCA totii bebeii si toate tutunicele si eu am nascut cu Dr.Tutunaru, sper ca va mai amintiti de mine...daca aveti nevoie de solisti, formatie pentru nunta, botez, petrecere, va rog sa-mi scrieti si va dau detalii, sotul meu este interpret de muzica populara si are si formatie, taraf, trupa etno, cu incredere, va pupik.
http://www.petricaciobanu.ro ; http://petricaciobanu.blogspot.com/
; http://www.formatiabuchet.ro/
vally spune:
hei salutari tutunici!
ma cam chinui "individele" (ovarele) mele -cred ca vreo anexita si ar trebui sa ajung la dr T; si-a schimbat programul? vine in fiecare zi? tot primul venit primul servit sau cu programare?
multam'
Vally de printesica Glorietta 13.08.2009
Pozici
La pisicina
Paste 2010
Minunea mult aspteptata
danielatt spune:
Am intrat la acest subiect si tin neaparat sa va spun un lucru care poate ar lamuri o mare parte din polemici: eu am nascut cu T acum exact 3 ani. Fiul meu Matei Iulian, va implini 3 anisori pe data de 10 Mai.
Dar ce este mai important: nu am cum sa uit momentele nasterii, mai ales ziua de 8 Mai cand am ajuns la Elias cu apa rupta si..am nascut abia pe 10. De ce? Pentru ca T cred eu, a uitat de mine..altfel nu-mi explic.
Il iubesc insa din suflet ca pe 10 la ora 02.00 cand l-am sunat pe "firul rosu" pentru ca simteam ca ceva nu este in regula cu bb-ul, a venit in secunda 2 si mi-a facut cezariana, se grabea atat de tare incat incerca bisturilul pe burta sa vada daca anestezia si-a facut efectul. Ghinionul a facut ca dupa aproape 3 zile de travaliu, in urma anestezie sa intru in soc..habar nu am de la ce si sa fie nevoie sa ma intubeze, tin minte ca auzeam mare tambalau in jurul meu, ca T urla la anesetzista ca trebuie sa taie iar eu am apucat sa spun primele randuri din Tatal Nostru si in gand il rugam pe T sa scoata baietelul meu viu ! apoi..nu mai stiu nimic...
Ce a fost dupa nici nu mai conteaza..conteaza ca il iubesc dar il si urasc insa, sunt capabila sa-l inteleg.
Dt. Tutunaru, dupa parerea mea este un excelent profesionist pentru fetele care au probleme de fertilizare. Pentru o sarcina normala, fara probleme, T nu este asa de preocupat, si cred ca este firesc. Pentru o sarcina normala sun atatia alti medici grozavi...
Eu inteleg fetele care-l adora dar si pe cele care au o parere proasta despre el. Eu sunt undeva intre...chiar dupa experianta de la nastere, tot la el am fost la control...acelasi T..care m-a primit cu un "ce faci nebuno"?..cum spuneam il si iubesc il si urasc, dar faptul ca am in brate copilul care...of..nici nu vreau sa ma gandesc ca-l puteam pierde....
cam asta a fost...
tanima_i2002 spune:
Vad ca subiectul acesta a cam fost abandonat.
M-ar interesa si pe mine cum mai este pe la cabinetul domnului doctor. Nu am ami fost de mai bine de un an si jumatate la dansul, am preferat sa merg in Pitesti la controale periodice si analize , insa as vrea sa ajung pentru niste probleme mai serioase tot la dansul. Imi este insa urat de aglomeratia de la usa cabinetului, de aceea as vrea sa cunosc cum mai sta treaba pe acolo, daca s-a mai schimbat ceva, in bine.
M-ar interesa de asemena daca stie cineva de fostul lui rezident: dr Alexandru Bogdan pe unde lucreaza la vreo clinica, m-as orienta catre el ptr un consult mai lejer.
Sper ca pacientele dansului mai sunt inca pe forum.
Pupici.
miha81 spune:
Buna! Eu am nascut in decembrie 2006 cu domnul doctor si acum sunt din nou insarcinata in 11 saptamani. Binenteles l-am ales tot pe domnul doctor. Nu s-a schimbat nimic doar asistenta...nu mai e Ramona ci o alta domnisoara pe care nu stiu cum o cheama. Programarile sunt tor in ordinea sosirii, cel mai mult am stat o ora si jumatate pana acum sa astept. Daca va mai intereseaza ceva raspund cu placere
pozeBianca
monicabo spune:
Neata,
Imi pare bine ca mai scrieti la subiectul cu dl dr, odata si eu scriam mult pe aici....
Acum mai urmaresc ce mai scriu alte fete despre el, despre controalele la cabinet, despre nastere, despre copilasii care intre timp au crescut... Si fetele mele au crescut, acum merg la gradinita, cea mica a implinit 3 ani, acum in data de 13...
Tanima, ce fac copiii? Ce a crescut si fetita ta, va apropiati si voi de 3 ani cu pasi repezi! Sunt aproape de-o seama fetele, dif. de 3 luni doar...
Referitor la Alexandru Bogdan, nu stiu nimic despre el, daca mai lucreaza in alta parte decat in Elias, dar poate sa-l cauti acolo pentru inceput. Sa dai un telefon, sa vezi cand e in spital, ca sa nu bati drumul degeaba. Insa m-au navalit amintirile cand am citit numele lui, caci m-am "intalnit" cu el la ambele nasteri, m-a mai asistat in travaliu, sau dupa, la ambele nasteri, pana sau dupa ce a plecat Tutunaru. Si recunosc ca l-am cam zapacit de cap de fiecare data dar dansul a fost "salon" mereu, un calm, fara sa se piarda cu firea.
Miha, sarcina usoara! Cand ai dpn? Copilasul mare ce varsta are? Nu stiam ca nu mai e Ramona, eu numai pe ea am prins-o in anii 2007-2008 cand mergeam la Tutu la controalele de sarcina.
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
miha81 spune:
Monica am dpn pe 03.06.2012 iar Bianca mea face 5 ani pe 21 decembrie. Sotul meu a tot insistatsa mergem tot la dr. Tutunaru pentru ca eu parca nu mai am chef de atatea drumuri (sunt din Buzau).
pozeBianca