Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
kover spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Am fost la weekend...de dimineata. La amiaza am venit acasa, mancat, Dani s-a culcat eu am mers la pedichiura. Dupa masa iar la weekend.De maine vin temperaturi ...mama mia.M-am uitat dupa tine Criss si nu te-am vazut in zona unde se vinde inghetata.Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kover spune:
na'seara buna!,noapte buna...ce vreti voi.aura:inima mi=a stat in loc,am citit repede ultimele rinduri,pe urma toata postarea,Doamne!!!prin ce ai trecut.anca:e neplacut pt. Sara,dar mai bine sufera acum putin,caci pe termen lung daca gindesti e doar spre binele ei.si nu te ingrijora ca va recupera pe urma.trebuie sa te trag de urechi:pai ai fost la d-na Laszlo,si nu ai intrat pe la mine?se poate?oi fi eu absenta pe aici,dar la servici is prezenta.noi am tot invirtit problema masinii,dar nu reusim sa o schimbam.din motive financiare.imposibil.sper ca la anul sa reusim.mai am doua saptamini si ma duc (iar) in concediu,la mare.
diana,oana,si toata lumea:
iar pt. Cosmina(desi poate nici nu intra):LA MULTI ANI
noapte buna,ma duc la
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kover
am fost noi ieri dimineata,dar daca tu te uiti doar dupa criss.... ![]() mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006) http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
Hmmmm..pai eu nici nu stiu cum areti tu
![](plang.gif)
La copii era plin de albine, sunt mici balti langa bazin si nu stiu de ce e plin de albine acolo
![](bang.gif)
Poate maine mergem iar...sa vedem ce program avem ca inca nu stiu.
Bianca
![](vampa.gif)
![](al9leacer.gif)
![](zana.gif)
![](auto.gif)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Kover, esti foarte atenta cu zilele de nastere .
Ladymina, la multi ani .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_27/anca_27.jpg)
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kover trebuie sa te trag de urechi:pai ai fost la d-na Laszlo,si nu ai intrat pe la mine? ![]() |
Am fost intr-o zi acu vreo 2 sapt parca? si era inventar
![](disputa.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Biancas spune:
Cand am citit postarea Aurei mi-am amintit si eu de o faza de la mare...pe care vreau sa o sterg cu buretele si de care practic am si uitat pana ieri.
Am patit si eu ceva cu Dani...putin asemanator.
Plecam de pe plaja toata gasca: eu cu Nelu, Sandra , Dani, socrii mei, prietenii nostrii cu copilul. Dani marait ca el vrea gogoasa, vrea gogoasa. Era ora de amiaza, cam 12.30 maxim 13...cam asa plecam de la plaja si mergeam si mancam la terasa. Ii spun ca ii cumpar gogoasa dupa-masa ca acum mergem si mancam. El nu si nu..incepe sa . Eu ca o mama care ma las induiosata de
si prefer sa nu se mai maraie atata ma opresc la chioscul de gogosi, chiar dupa ce am urcat scarile de la faleza. Ma uit imprejur si vad socrii, prietenii ca merg in fata..eu raman sa cumpar gogosi. Aveam impresia ca Dani era de mana la soacra-mea dar dupa o fractiune de secunda era langa mine, sub tejgeaua chioscului. Eu vb cu vanzatoarea si o intreb cat e o gogoasa. Imi raspunde 7000 lei
. O intreb cum adica 700> Adica 0.70 bani? Imi spune dada... Asa m-am concentrat sa ma gandesc cat naiba e aia 7000 lei..eram si obosita de atata soare in cap... Ii zic sa imi puna 3 gogosi la pachet (sa fie desert pt copii). Imi pune aia 3 gogosi ma intreaba cu ce sos vreau...ii zic ciocolata...pe cand sa puna..nu mai avea...se intoarce pe acolo ia alt sos si pune. Deja ardea sorele de numa..simteam ca ma arde creierul
. Ii platesc si ma intreaba ca nu am mai marunt? Ii raspund ca nu si i-am dat o bacnota de 10 lei. Ma uit dupa familia mea si nu ii mai vad. Imi da restul..cauta pe acolo si imi spune ca imi ramane datoare cu 1000 lei
. Eu o intreb...ce 1000 doamna? Deja faceam spune...asta e batuta in cap ma gandeam in sinea mea, s-au scos banii vechi de ani de zile si ea tot in bani vechi vorbea. Ma gandeam cat naiba vine 1000 lei? A bun...10 bani
. Ma terminat femeia aia cu banii ei vechi...eram obosita...
Plec cu gogosile si merg in fata..pe langa tarabe pline de articole lume..merg merg vreo 150 m si ajung la prima trecere de pietorni. Acolo era Nelu, ma astepta de ceva vreme (mana si-a cautat aia sosul
) si vorba la telefon. Socrii erau trecuti de strada..ii vedeam mergand..erau deja destul de departe. Nelu vorbeste...trecem impreuna strada...ne oprim la squar..mai trecem o strada si atunci aud pe cineva ...strigand " MAMIIIIIIIIIIIIII!!!!".
Nu stiu cum de m-am intors...cred ca instinctul pt ca daca stau bine sa ma gandesc nici nu stiu cum de m-am uitat in spate....era Dani...venea plangand, deja trecea a doua strada plangand si strigand dupa mami. . Doamne ca am crezut ca mor acolo...m-am pus jos pe vine, l-am luat in brate si nu intelegeam de unde vine copilul meu, unde a fost, a ramas singur....
. Am inceput sa plang, sa respir greu il strangeam in brate si plangeam ca nebuna
Am pus cap la cap povestea si de fapt el ramase cu mine sa iau gogosi, eu nu am fost atenta la el ci la vanzatoarea aia cu miile ei si am uitat ca Dani e cu mine si am plecat fara el
. El probabil cat timp am stat eu acolo s-a dus sa se uite la jucariile de la taraba, eu am plecat...el s-a vazut singur si a luat-o la fuga...cu siguranta nu m-a vazut plecand pt ca altfel m-ar fi ajuns mai repede...a luat-o in directia buna si m-a ajuns cand eram trecuta deja de-a doua trecere.
Daca cand trecea prima strada venea o masina si il calca? Sau a doua?
Daca se pierdea, eu stateam linistita ca el cu socrii si pana ne intalneam cu ei si constatam ca Dani nu e cu ei...cineva imi lua copilul? Sau daca nu il lua statea acolo si plangea singur?.
Cam astea imi treceau prin cap toata ziua aia..de cate ori treceam pe acolo il tineam strans de mana.
Nu a fost vina lui, a fost a mea, eu nu stiu de ce am avut impresia ca dupa ce a venit langa mine la gogosi a plecat in fata cu socrii sau Nelu...cand l-am vazut pe Nelu ca e singur nu l-am intrebat nimic ca vorbea la telefon cu un coleg care era tot la mare si m-am gandit ca Dani e cu socrii.
Atata am plans in ziua aia , cred ca cineva a vegheat din cer de nu s-a intamplat o nenorecire
. Si era vina mea
Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Aura, Bianca, cred ca astea sunt momentele in care ne gandim ca cineva vegheaza asupra noastra... Cred ca trebuie sa tinem minte momentele astea pentru ca prea des ne amintim doar ghinioanele
Eu sunt tare stoarsa de caldura si de altele... de vreo 5-6 sapt in fiecare we e cate un eveniment, nu mai stam pe-acasa... acuma parca am cam obosit, dar si we asta avem evenimt si merg la chef doar eu cu pruncii, adica un adult cu 2 copii... sunt carne de tun
sper sa ma descurc cumva - eventual poate ii va fi mila la careva pe-acolo si o sa ma ajute macar cu Paul
Va pupam colectiv pe toate
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Oana, pai odihneaste-te mai mult daca e posibil .
Criss, ne-am cam contrat azi la subiectul ala. Sincer nu vreau sa ma cert cu nimeni, am spus ca a decazut in ochii mei ca a mintit. M-a mintit pe mine ca fan-a. Si eu nu prea trec cu vederea minciunile. Nu suport oamenii care mint. Daca mint si nu ii prind e ok, daca i-am prins...a doua oara sa minta pe altcineva.
Azi am fost la weekend, caldura mare, 34 grade.
Montau aia pe acolo pt peninsula, vedeam din strand miscarile. Au adus si o macara pt bungee jumping, umflau si un balon...asa ca vor avea distractie respectivii.
Langa noi la sezlong, un tip si o tipa...se lacuiau pe unghii, ea il dadea pe el cu lac negru, ea deja era cu unghiile facute . Sa fie in pas cu moda ma gandesc
.
Maine canta Dj Tiesto..as merge dar..nu acolo..sa il ascult de undeva..poate mergem la weekend si stam la o trasa ca probabil se aude. sa vedem maine seara.
Maine iesim la Mures la gratar, ca pana marti nu mai e de mers la strand...si azi erau o gramada cu bratari, era plin weekendul.
Bianca
Criss75 spune:
Bianca, nu ne-am contrat. Eu insa nu cred ca e vorba de minciuna. Sa fim sinceri acum, care dintre noi nu a mintit niciodata? Nu ma refer la minciuni grave, in adevaratul sens al cuvantului. Doar la faptul ca uneori n-am vrut probabil sa spunem tot adevarul, am vrut sa tinem o parte doar pentru noi. Exista situatii si situatii, e vorba de intimitatea cuiva si eu cred ca fiecare om are dreptul la intimitate. El n-a avut dreptul nici la intimitate nici la viata privata, fiecare gest, miscare, absolut TOT ce a facut, a iscat comentarii, interpretari, etc.
In alta ordine de idei, s-ar putea sa mergem azi la week-end.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
uf, la weekend? eu n-am tupeu sa ies din casa.... cred ca stau rau cu tensiunea si e prea cald... asa ca stau inca in casa cu pruncii....
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor