Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aura, am fost in Albena ca si anul trecut...anul trecut am stat 6 zile, anul asta o zi..pana dupa-masa defapt , am fost asa intr-o scurta vizita de spart bani de ziua Sandrei. Serviciile mai bune ca la noi, plaja mai frumoasa dar atat...preturile le-au dublat de anul trecut, anul trecut am cumparat lucruri mai frumoase si ieftine...poate pt ca am fost in luna mai? Se poate.
Am mancat la o terasa ca ni s-a facut foame, o pizza mare ziceau ei (a fost taiata in 4 doar...deci nu seamana cu cea careia ii spune la noi familial) si a costat 11,5 leva. O cola la 0,5 l a costat 4 leva, o bere la halba 5 leva. O leva = 2,5 lei.
La noi la mare si aici de 20 lei mananci o pizza mai mare si cola nu costa chiar atat. Si jucariile....cartile care se gasesc si la noi cu personaje din desene animate la 2-3 lei acolo 2-3 leva, chiar si 4 leva.
A...ca mi-am amintit...ma tot gandeam daca sa ii cumpar sau nu lui Dani aripioare de inot cu Cars sau Winnie (cu toate ca are vreo 3 seturi acasa cu Mickey si alte chestii) dar m-am razgandit si bine am facut. Costau 7 leva. Sunt la Real exact la fel, identice chiar aceeasi firma Disney si cutie cu 7 lei . Aici nu vazusem pana se plec cu Cars si deasta am ramas impesionata si vroiam sa le iau dar cand am facut calculul...am zis ca sunt cam scumpe. Deci....
Serviciile si papica de la restaurant sigur sunt mai bune dar rstul te usuca. Dar noah...daca vrei cheltui, daca nu te uiti, plimbi, faci plaja/baie...dupa posibilitati.

Concertul Madonnei e in 26 august...ora nu o stiu nici eu.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Anca nasola orteza aia ca trebuie sa o mai purtati atata . S-a obisnuit Sara cu ea? Nu o deranjeaza? Nu mergeti la weekend din cauza ortezei? sau poate sa stea fara ea si sa se balaceasca in apa?

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

intru scurt ca e tarziu

Bianca, tare fain ca ati vazut multe! mi-e dor si mie de o excursie
Aura, ai frezii inflorite?? Grozav!
Anca, suna-ma ca nu vreau sa-mi iau cartonas pentru reclama

Pau e tare "in love" cu mine! Doamne, nu ma satur, ma ia in brate, ma pupa intr-una, asa-i de iubaretz.... Asa ca toata ziua sunt cu unul in brate si altul lipit de picior
Am fost ieri la weekend si m-am intors dezamagita - nu cred ca mai mergem cu pruncii, prea mare inghesuiala si apa in bazinele de copii tare-tare murdara asa m-am intristat...

Pupici la muresence!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Oana si eu am fost ieri la weekend dar nu am stat la copii ci la adulti ca am fost doar cu Sandra. Daca sunt multi copii iti dai seama ca se murdareste apa, mai ales in bazinul mic mic unde vin copiii murdari de nisip sa se spele . Dar acolo zilnic schimba apa dupa cate stiu eu. Inghesuiala...te cerd si eu pe caldurile astea..unde sa mearga lumea decat la strand? Noi stam bine oricum fata de alte orase care au un strand...un sfert cat al nostru si cate un bazin de copii si unul de adulti. Dupa parerea mea

Noi azi mergem la oftamolgie cu Dani si daca nu rezolva ce vreau mergem din nou la strand.
Ieri mi-am rupt o unghie dupa ce m-am chinuit vreo luna si ceva sa le cresc (ce problema am si eu ) .

Mergi la inceput

O zi frumoasa sa aveti, am uitat sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Noi am rezolvat problema strandului cumparand piscina, incape tot familionul in ea, inclusiv eu si taica-su si ne balacim chiar bine in ea. Dimitreie innoata...

Pica foarte bine pe timpul asta, numai ca intretinerea.... ne omoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bia, cum zice si Oana, de asta nu merg la Weekend... si bineinteles nu se poate cu orteza, dar logic ca i-as da-o jos. Ma bate gandul sa mergem www.alphatransilvana.ro/index.php?id=63" target="_blank"> aici .
Aura, ma si vad deja cu-o piscina mica in fata blocului, carand apa cu galeata pt zibe, asa de tentant suna. O sa iau oricum una mica pt cand mergem la tara.
Eu am treaba de nu ma vad, casa striga la mine, pe dansii i-am trimis in parc la umbra ca e mai placut. Asa ca, ma dreg cu-o bere fara alcool si m-apuc.
O duminica magica!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Noi am fost azi l-a week-end, am stat toata ziua, m-am cam prajit. Alex n-are nimic, decat ca doarme dus, era rupt. A stat in apa non-stop. Apa era excelenta, calda nu mi s-a parut murdara deloc, e drept ca avea clor din belsug. Iar bazinul mic (cu stropitoare) nici nu era inca plin, acolo se schimba zilnic apa. In schimb arau niste floricele marunte, la inceput ma tot uitam si eu, am crezut ca sunt musculite dar de fapt erau un fel de floricele care cadeau din copaci si pluteau pe apa. Naine mergem iarasi!

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Si noi am fost la weekend..si ieri si azi.
Sunt mai neagra decat cand am venit de la mare.
Maine mergem la gratar pe malul Muresului daca ne lasa vremea ca s-au anuntat ploi pe aici.
Apa curata pot spune, singurul lucru care il mai pescuiam printre degete si se agata pe degete era par de femei...bleah. Dar noah...

Ieri eram la bazinul mic cu stopitori, stateam si il supravegheam pe Dani cum se da pe topogan si la un moment dat apare o fetita mai marisoara...asa de vreo 5-6 ani spun eu (care oricum nu avea ce cauta acolo) plina de nisip ud care s-a facut pamant pe maini si pe picioare. Si vrea sa intre in apa . I-am spus frumos sa mearga sa se spele, sa nu intre asa in apa ca murdareste apa copiilor. S-a uitat mirata la mine (poate ca nu e prima oara cand se spala acolo ), s-a intors si a strigat: "Onia(ania) !!!"(mama) si s-a dus . Ma gandeam ca vine "Ania" sa ii explic si ei cum e cu spalatul in bazinul astora mici.

Noi stam la bazinul de 1,2o deobicei, intre 1,20 si cel mare. Dani cu colacul si cand vrea mai mergem si la copii. Dar mai important e sa o supraveghez pe Sandra decat sa stau la copii. Si..daca stau acolo pot face si eu baie normal .

Anca, e frumos la bazin (asa am auzit pe vemuri) dar de ce sa mergi acum vara la bazin acoperit? Lasa asta pt toamna/iarna si acuma haideti la weekend ca e frumos.
Criss la cata lume era azi.. nu e de mirare ca nu ne-am vazut. De fapt oricum nu ne cunoastem dar probabil ne-am fi recunoscut...cine stie. Dani nu vrea in bazinul cu topogan deloc...anul trecut s-a dat cu Sandra si cand au ajuns jos a lut apa...si nu mai stiu ce oricum numai vrea sa intre acolo. Tine minte vad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Criss la cata lume era azi.. nu e de mirare ca nu ne-am vazut. De fapt oricum nu ne cunoastem dar probabil ne-am fi recunoscut...cine stie. Dani nu vrea in bazinul cu topogan deloc...anul trecut s-a dat cu Sandra si cand au ajuns jos a lut apa...si nu mai stiu ce oricum numai vrea sa intre acolo. Tine minte vad .

Sigur ne-am fi recunoscut.
Noi de obicei stam pe partea cealalta, la bazinul cu tobogan, pe langa chioscul de inghetata.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput