Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionescu.cris spune:

Wannajo
ai coordonatele dlui Dr. Boszik:

Numarul de telefon si adresa :

TETENYI ST. 98, BUILDING B.
1119 BUDAPEST
tel mobile : 00 36 209 253 987
( bbozsik@chello.hu)

Am gasit si un nr de fix :
00 36 120 56 277

Poti sa-i scrii sau sa telefonezi dlui Boszik , iti va raspunde pe larg la toate intrebarile .
Despre durata tratamentului tot d-lui este in masura sa-ti spuna cat trebuie sa administrezi copilului antibiotic ;are o experienta foarte vasta in tratarea bolii .

* Se poate ca punctisorul care se vede sa fie ciocul capusei care a ramas in piele ??

Daca vrei poti sa-mi trimiti poza in atasament pe adresa ionescucristiana51@yahoo.com

Va doresc o zi buna
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataset spune:

A observat cineva Reactia Jarisch-Herxheimer in urma administrarii antibioticelor ? Sunt posibile urmatoarele reactii ale organismuluii in prima etapa a administrarii antibioticului.
- cresterea medie de temperatura( 1,5°C)
- frisoane
- cefalee
- tahicardie
- accentuarea eritemului

Noi am observat o reaparitie temporara a eritemului ( care disparuse dupa 3 saptamani)plus roseata in obraji. Dr. Boszik ne-a spus ca asta inseamna ca antibioticul actioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lorena, multumesc si eu pentru informatii.
Le voi scoate la imprimanta (impreuna cu alte informatii de la acest topic) si vreau sa le dau prietenilor si cunoscutilor.

Eu ma simt bine deocamdata, nu am nici un simptom, iau in continuare Doxyciclina. Nu gasesc niciunde in Arad Artemisinin.
Eritemul nu se mai vede. Nu stiu daca vi-am zis ca sotul meu mi-a scos capusa (foarte usor) si a ramas un punctulet mic-mic negru care era de fapt un piciorus (brrrr, mi scarba de ele de mor). Mi l-a scos o colega cu un ac steril. La locul unde m-a "bazait" cu acul s-a format o crusta (pe portiune ff mica).

Edit: Cris, am vrut sa-ti trimit PM, dar vad ca nu l-ai activat.
Te rog sa-mi spui (daca stii), doar in timpul tratamentului cu Doxyciclina nu ai voie sa stai la soare sau si o perioada dupa aceea?
Noi mergem in Grecia luna viitoare si as vrea sa stiu...
Mersi!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Alina, poate gresesc, dar eu stiu ca nu e bine sa stai la soare deoarece poti avea dureri de cap sau alte reactii (eruptii, etc.). Nu stiu daca e valabil doar pe durata tratamentului sau si apoi...

Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas

Mergi la inceput

Laura, multumesc, stiu ca nu-i voie sa stai la soare in timpul tratamentului cu Doxy, dar nu stiu daca-i voie dupa ce termini, o perioada...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ALINA eu am luat 3 luni doxiciclina si vezi ca, chiar pe prospect scrie ca da sensibilitate la soare....eu am tras puternic cu arsuri pe fata si maini....ma ustura si pielea de pe cap.....da cu crema cu protectie cat mai mare, parta haine lungi si palarie/sapca pe cap.

Uite arsura:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/P1030644.jpg

Am intrerupt pentru o perioada de detoxifiere, antibioticul...sensibilitatea s-a mai mentinut cam o saptamana dar mult mai putin....doar ca eu....care dormeam fara probleme la soare....nu il mai suport prea bine....ma ia cu lesin.

Sa aveti mare grija!

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Cami, mersi!
Vai ce urata e arsura!
Cum te simti acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Ce sa spun...nici nu stiu....mult mai bine decat m-am simtit de doi ani incoace....rau pentru varsta care o am....bunicii mei de 86 de ani sunt mai zdraveni ca mine
Dupa 3 luni de tratament am simtit ca nu mai pot...se adunasera prea multe toxine in mine....acum iau complex de B-uri, magneziu, silimarina si un detoxifiant pentru colon, ficat, imunomodulator.... ma rog....ma curat . Ar trebui o sauna, niste bai ionice...dar nu se poate....iar in loc de sauna fac bai fierbinti pentru a creste artificial temperatura corpului, sa elimin toxinele pe orice cale.
Dupa pauza asta voi relua tratamentul cu antibiotic.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Cataset , herxul apare in timpul tratamentului ; este o reactie normala , explicata de eliminarea masiva de toxine si bacterii moarte .
De accea se recomanda sa se bea cat mai multe lichide :apa , sucuri de legume sau fructe naturale fara sa fie indulcite cu zahar sau aspartan , ceaiuri etc ..
Toxinele sunt eliminate cu baile despre care scrie Gaby si care inlocuiesc sauna .

Alina , in timpul tratam cu doxy este interzisa expunerea la soare .
In plus pielea se pateaza ireversibil .

Gaby , sa cauti ulei de ricin pentru arsura de pe fata ;aplica uleiul cat mai des , ajuta la regenerarea tesutului . Poti lasa uleiul pe fata in timpul noptii cu riscul ca iti patezi perna .
In cazul in care fata de perna se pateaza , se spala cu apa calduta in care se dizolva bicarbonat de sodiu .

Mergi la inceput

In loc de sauna folositi ,baile descrise mai jos :

Baile Schlenz
(sau baile cu apa supraincalzita )

Maria Schlenz din Hungeburg –Insbruck , si fiul sau Jo Schlenz –medic , sunt cei care a folosit pentru prima data baile cu apa foarte fierbinte .
Voi traduce textul integral asa cum l-am gasit in cartea “Le petit docteur , Les editions Jean –Rene Fleming “

"Doamna Schlenz a fost o mama dotata cu multa perspicacitate si cu un simt de observatie foarte dezvoltat .
Copiilor ei , care au avut o sanatate foarte delicata nu a putut sa le aplice curele cu apa rece ale pastorului Kneipp , si a inceput sa-i ingrijesca aplicand baile cu apa calda.

Mai multi medici au obtinut inaintea ei rezultate foarte bune cu baile cu apa supraincalzita .
Mai tarziu Dr . Devrient. entuziasmant de metoda Schlenz publica o carte descriind pratica bailor Schlens , si sauna . El facea referire la experientele colegilor sai , doctorii Wilhelm Winsch si Walenscki .

Doctorul Devrient care inlocuia de multe ori pe colegul sau Keller – Horschelmann in timpul vacantelor , a avut ocazia sa cunoasca medicina naturista elvetiana .El era un discipol si un partizan si un aparator al medicinii totale .

Este deci de inteles ca el a fost in favoarea hidroterapiei si a metodei Schlenz .
Profesorul Lampert folosea acesta metoda cu mult success caci el a ingrijit in timpul celui de al 2-lea razboi bolnavi de tifos fara sa aiba nici un deces .

Mai tarziu s-a putut costata ca in Japonia se practica efectul regenerator si vindecator al bailor calde .Temperatura lor trebuie sa fie mai ridicata decat temperaturat sangelui.
Este interesant de semnalat ca acolo unde sunt aplicate in mod regulat aceste bai , foarte rar sunt semnalati bolnavi de cancer sau cu reumatism .
Deasemeni cercetatorii bazandu-se pe observatii diferite afirma ca la temperaturi mai ridicate cu 2°-3° decat a sangelui , tesutul lezat se regenereaza . Daca se ridica temperatura sa atinga 41° -42° chiar si tumorile se descompun afirma savantii.

Nu sunt afirmatii pretentioase , si nici nu se merge prea departe in momentul in care se afirma asa ceva ,pentru ca experientele si practica au demonstrat ca baile supraincalzite si folosirea unor plante medicinale specifice, pot sa ajute foarte mult la combaterea tumorilor .
Ele pot impiedica dezvoltarea si combaterea unor boli la fel de periculoase ca si cancerul . Este indicata o baie Schlenz pe saptamana pentru efectul ei profilactic .
Cel care citeste nu trebuie numai sa se limiteze la " sfatul" dat , ci va trebui sa profite in mod regulat de efectul binefacator al bailor .

Baia Schlenz acasa .

Inainte de a face o baie trebuie sa ne familiarizam cu detaliile .
In mod normal o cada pentru o baie Schlens trebuie sa fie mai lunga decat o cada standard .
Cum in casele moderne acestea nu se mai regasesc , fiecare se va multumi de vana care o are in casa sau apartament . In cazul unei cazi de mici dimensiuni , picioarele se vor strage catre bazin si se va incerca sa ramana in pozitia asta pe tot timpul baii .Este de stiut ca in metoda Schlenz si capul trebuie tinut sub apa , in acest fel caldura se va raspandi uniform in tot corpul .Baile Schlenz se suporta cu destula dificultate in comparatie cu o baie normala . Pentru ca persoana sa poata respira , nasul si gura trebuie sa ramana la suprafata apei .Cum pozitia nu este indeajuns de confortabila se pune un cearsaf impaturit sub ceafa ca suport pentru cap . Pentru inceput apa trebuie sa aiba o temperatura de numai 36° /37° , adica temperatura sangelui . Acesta temperatura nu trebuie sa coboare sub nici o forma . Continuu se adauga apa calda astfel incat temperatura va urca la 38° . Inainte de baie se bea un ceai de menta sau de musetel .
Supraincalzind corpul se obtine o febra artificiala .Ea poate ca si febra naturala sa consume multe deseuri . In privinta asta , Parmenide unul din parintii metafizicii spunea " Dati-mi capacitatea de a genera febra si voi vindeca toate bolile "
Se poate evident vindeca prin supraincalzire in general mai mult decat se poate crede ca este posibil . Daca se lasa temperatura sa urce mai sus de 39° pana la 41° ,42° multi agenti patogeni sensibili la caldura sunt distrusi .
Daca baile sunt reluate in mod frecvent , celulele tumorilor sunt afectate .
O baie Schlenz saptamanala este foarte bine venita pentru cei care au tulburari de metabolism si circulatorii .
Este recomandata chiar si pentru cei a caror piele si ganglioni limfatici functioneaza deficitar . In caz de eruptii cutanate , de eczeme , este indicat de facut o baie saptamanala fiindca baia Schlenz pot vindeca aceste tulburari .
La inceput baile Schlenz nu trebuie sa dureze mai mult de jumatate de ora .
Putin cate putin durata lor se va prelungi in final va putea ajunge la doua ore . In caz de obezitate este indicat sa se adauge in apa o mana de sare si cateva plante medicinale . In timpul baii o persoana trebuie sa maseze corpul cu o perie aspra o data sau de doua ori .
Aceasta echivaleaza cu un masaj si are un effect stimulat pentru vasele capilare .
Congestiile pot fi eliminate si senzatiile dezagreabile pot sa dispara.
Iesind din apa se aplica sub nas putin ulei sau crema aromata ,se respira lent si profund ; se acopera corpul fara sa fie uscat si se culca imediat intr-un pat incalzit cu o saltea electica , unde se continua sa se transpire .
Capul cu parul ud este bine infasurat intr-un prosop astfel ca racirea sa nu fie si posibila .Plapuma trebuie sa acopere si capul infasurat in prosop .
Avantajul bailor facute acasa este foarte mare , pentru ca dupa o baie facuta seara ne putem culca imediat .
Cand transpiratia a incetat se spala corpul cu apa calduta si se aplica o crema hidratanta .
Dupa acest tratament se poate dormi ; senazatia de oboseala aduce un somn profund si odihnitor .
Mai multe bai Schlenz pot inlocui trtamentul balnear costisitor .
In cazuri de poliomelita baile Schlenz sunt recomandate fiindca pot impiedica paraliziile. In cazul sclerozei in placi tratamentul Schlenz aste o adevarata binefacere , pentru ca ajuta la evitarea consecintelor care fac din viata bolnavului un adevarat supliciu .
Tinand seama de avantajele bailor Schlenz , aceasta metoda trebuie cunoscuta si aplicata in mod curent ".

Un link care confirma ca baia cu apa supraincalzita este folosita in tratamentul bolii lyme .

Healing Chronic Illness at Home: Oxygen, Ozone, Sauna and ...
Two herbs that are receiving a lot of attention in the lyme and CFIDS community lately are artemisinin and samento. The former is a derivative of artemisia ...
http://www.immunesupport.com/Library/showarticle.cfm/ ID/5187/HealthWatch/HealthWatch-Spring-2004 - 48k - Cached - Similar pages

Mergi la inceput