Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 7
iileana spune:
Aceste marsuri pentru familie din Romania au vreo legatura cu BOR?
R: www.cotidianul.ro/patriarhia_se_dezice_de_manifestatiile_anti_gay-85454.html" target="_blank">nu.
"Patriarhia Româna a luat act cu surprindere de hotararea Primariei Generale a Capitalei de a aproba organizarea la baza Dealului Mitropoliei, in zilele de 22 - 23 mai 2009, a doua manifestatii publice de catre mai multe asociatii si organizatii care functioneaza fara binecuvantarea Sfantului Sinod si urmaresc doar propria lor imagine si publicitate."
AB spune:
Bravo lui BOR ca incearca sa nu se reintoarca in Evul Mediu. Prevad o schisma cu ortodocsii radicali.
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. ... dar nu sa dispara ei ca persoane, ci comportamentul lor distructiv.Sesizezi diferenta? sunt sigura ca da, fiindca esti fata desteapta. ............ Iar pe nenea paraschivescu il intereseaza "abolirea" nu a libertinajului, ci a promovarii lui pe toate drumurile, inclusiv in scoli, fiindca influenteaza in mod negativ societatea, deci implicit ii afecteaza familia,fiindca acestea doua interactioneaza. cred ca stie toata lumea consecintele libertinajului- raspandirea rapida a BTS, sarcini "nedorite", avorturi pe banda rulanta, divorturi, abandonul copiilor, etc..Si da,pe mine nea ionescu, geoorgescu s.a. ma intereseaza toate astea fiindca aceste consecinte sunt suportate de catre societate si pe banii mei, ca eu platesc asigurari medicale, taxe pentru asistenta sociala si celelalte.LIbertinajul costa- psihic, fizic, moral si financiar. |
Comportamentul distructiv sa dispara...upss. De ce nu spun unii ce vor sa faca ei si nu ce trebuie sa faca altii?
i
Eu nu spun nimanui cum sa-si traiasca viata. Ma multumesc sa o traiesc frumos pe a mea si sa sper ca ai mei copii vor vedea ca-i frumos ca mine si-mi vor urma exemplul. Daca nu-mi pot convinge proprii copii cum as putea avea pretentia sa-i conving pe altii?
Din punctul de vedere al costurilor suportate. Sa fim seriosi... intr-o tara in care exista concediu maternal platit, exista educatie gratuita pentru copii, exista sponsorizarea cultelor.... si sanatatea o cam platesti cu spaga, apai saracul homosexual si libertinii fara copii platesc pentru familia traditionala si nu invers.
Dar cu cat imbatranesc cu atat imi scade solidaritatea sociala. Cred ca nimeni nu apreciaza ce are si mai cred ca fiecare trebuie sa plateasca pretul integral ca sa-si vada de ciorba lui sa multumeasca pentru tot ce a primit fara munca si sa nu mai numere cat din ce are vecinul merita sau n
ioanadara spune:
Deci, cred ca la ultimele doua intrebari puse raspunsurile sunt: nu, nu.
Ce facem cu "dementii aia extremisti de la Noua Dreapta " pomeniti de Natasa, ei au vreo legatura?
Daca aveti un link ceva cu imagini de la mars, puneti-l va rog.M-ati facut curioasa si eu nu gasesc nimic cu google.La ce televiziune au aparut?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui denizel Hai ca ne lamuriram acuma, ca tocmai ii vazui la teveu pe marsisti . Si-o vazui si pe irina noastra . Ce 'nu divort', ce 'nu avort', ce 'nu infidelitate', ce 'nu abandon al copiilor'??? Voi chiar ati crezut ca asta-i scopul? Neee, a fost un mars impotriva homosexualilor. Clar!! Toata lumea buna cu icoane in maini, cruci peste cruci, popi peste popi, toate astea pe fond de cearceafuri mari pe care scria "Salvatii copiii, nu-i lasati pe mana homosexualilor" si "Romania nu-i Sodoma" . Felicitari, foarte fain v-a iesit! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
vezi Irinuco, ce ziceam eu acum cateva pagini? Teoria bat-o vina.
Denizel, esti un mic detectiv de ocazie
conchita spune:
citat din mesajul lui ioanadara Xenocid, chestia asta cu bataia in Serbia are legatura cu marsul pentru familie din Romania? |
nu, doar cu obsesiile fanatice personale.
mi-as fi dorit sa fiu acolo doar sa-l vad pe xenocid in costumul lui borat, presupun ca asta e ultima moda la aia care nu se feresc sa-si manifeste in public orientarea, spre deosebire de noi, astilalti, carora ne e frica sa iesim din dulap. ca ne musca Ida de ...orientare, te pomenesti.
denizel, ce-ti mai place sa exagerezi.
conchita spune:
citat din mesajul lui AB Comportamentul distructiv sa dispara...upss. De ce nu spun unii ce vor sa faca ei si nu ce trebuie sa faca altii? i Eu nu spun nimanui cum sa-si traiasca viata. Ma multumesc sa o traiesc frumos pe a mea si sa sper ca ai mei copii vor vedea ca-i frumos ca mine si-mi vor urma exemplul. Daca nu-mi pot convinge proprii copii cum as putea avea pretentia sa-i conving pe altii? |
iar incepem?
pai daca astia cu comportament distructiv si pervers si imoral si tot ce vrei vin in scoli si la usa mea si pe strada mea (la parazi) sa-mi convinga copilul ca sodomia e ceva normal si ca uite detalii tehnice aici in brosurica asta lucitoare, cum adica sa nu ripostam?
si ma intristez teribil sa vad ca am avut incredibila dreptate la discutia cu griul si relativismul! au invins. daca la discutia asta ar fi aparut vorbitori so-so, parca as mai fi inteles, asta e, i-au momit cu paradisul pe pamant si la revedere. dar gasesc numai persoane destepte, inteligente si educate - cosmar de-a dreptul!
bird70 spune:
citat din mesajul lui conchita ...vin in scoli si la usa mea si pe strada mea (la parazi) sa-mi convinga copilul ca sodomia e ceva normal |
Nu stiu daca incearca cineva sa convinga ca e normal ci mai degraba ca nu e treaba 'lumii' sa judece ce fac ei in dormitorul lor. Si ca au drepturi ca oameni sa nu se ascunda si sa formeze legaturi civile care sa le apere drepturile, etc.
conchita spune:
citat din mesajul lui bird70 Nu stiu daca incearca cineva sa convinga ca e normal |
eu stiu. aici asta se intampla. si e treaba mea daca vor sa vina in biserica si sa se cunune sau sa predice ca preoti. este dreptul meu, la biserica mea si la conceptul de casatorie definit pentru heterosexuali.
bird70 spune:
citat din mesajul lui conchita eu stiu. aici asta se intampla. si e treaba mea daca vor sa vina in biserica si sa se cunune sau sa predice ca preoti. este dreptul meu, la biserica mea si la conceptul de casatorie definit pentru heterosexuali. |
Nu vad nimic rau in asta, se va intampla oricum si oamenii vor invata sa accepte. La fel cum au acceptat ca femeile au dreptul sa voteze, ca femeile pot merge la scoala si pot deveni medici sau ingineri, ca femeile pot sa creasca singure copii fara sa fie casatorite, cum au acceptat IVF-ul, femeile in armata, etc. Tu crezi ca un homosexual nu ar trebui sa fie preot, dar o femeie? Eu sunt foarte incantata de femeile preot anglicane, desi sunt catolica .Eu cred ca noi femeile ar trebui sa fim mai deschise la treburile astea, avand in vedere ca atata timp am fost considerate fiinte inferioare care trebuie sa se supuna, sa fie conduse si fara dreptul de-a decide propria soarta. Ca sa ne castigam drepturile pe care le avem azi, unele femei si-au dat viata, au riscat ridicolul si persecutarea si au reusit sa convinga ca nu va veni sfarsitul lumii si nici nu e impotriva oranduirii lui Dumnezeu daca suntem pe picior de egalitate cu barbatii. Asa se va intampla si cu homosexualii, in final lumea ii va accepta ca ceea ce sunt ei individual si nu ca orientare sexuala.