Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 6
Fomalhauti spune:
Multumesc, Mihaelka, nu am avut rabdare sa le citesc argumentele, dar....traim intr-o lume remarcabila. Si eu care visam o croaziera in jurul lumii....Acum stiu, daca plec intr-o croaziera in jurul lumii, voi cadea de pe pamant si daca toti suntem abstinenti inainte si dupa casatorie nu se vor mai naste homosexuali. Am prins ideea?
Natasa spune:
Daca cineva isi imagineaza ca dementii aia extremisti de la Noua Dreapta apara vreo valoare pe lumea asta, este grav de tot. Este limpede ca nu invatam nimic din istorie si repetam la nesfirsit greselile. Oricum, daca ar trebui sa aleg intre participarea la mitingul homosexualilor si mitingul aparatorilor valorilor famililei, as merge la primul, macar acolo nu maninca bors si nu-s ipocriti.
beshter spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Acum stiu, daca plec intr-o croaziera in jurul lumii, voi cadea de pe pamant si daca toti suntem abstinenti inainte si dupa casatorie nu se vor mai naste homosexuali. Am prins ideea? |
Esti pe drumul cel bun.
You cannot both dance and not pay the piper.
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
asta e intelegerea ta, ladyj. A te opune unui comportament nu inseamna a te opune persoanelor care il practica. Faptul ca ma opun drogurilor nu inseamna ca am ceva cu drogatii.Desigur, as vrea sa nu mai existe drogati, dar nu sa dispara ei ca persoane, ci comportamentul lor distructiv.Sesizezi diferenta? sunt sigura ca da, fiindca esti fata desteapta. Iar asociatiile nu impun nimic nimanui.IN ce mod ar putea sa impuna?IMpunerea se face prin aplicarea unor masuri coercitive, ceea ce poate face doar statul. O asociatie nu poate impune, poate doar promova anumite lucruri, si a ajuta pe cei care solicita. Iar pe nenea paraschivescu il intereseaza "abolirea" nu a libertinajului, ci a promovarii lui pe toate drumurile, inclusiv in scoli, fiindca influenteaza in mod negativ societatea, deci implicit ii afecteaza familia,fiindca acestea doua interactioneaza. cred ca stie toata lumea consecintele libertinajului- raspandirea rapida a BTS, sarcini "nedorite", avorturi pe banda rulanta, divorturi, abandonul copiilor, etc..Si da,pe mine nea ionescu, geoorgescu s.a. ma intereseaza toate astea fiindca aceste consecinte sunt suportate de catre societate si pe banii mei, ca eu platesc asigurari medicale, taxe pentru asistenta sociala si celelalte.LIbertinajul costa- psihic, fizic, moral si financiar. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog Daca pe nea georgescu si paraschivescu il chinuie asta, pai sa faca o demonstratie pentru educatie sexuala, nu sa bata campii artistice |
Stanescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
pai denizel, esti libera sa iei initiativa dar aici se vorbeste despre alt mars, nu cel al noii drepte, de ce tot incercati sa deviati discutia?ati putea deschide un topic separat. daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Scuzati-ma nu stiu sa editez.
Irina, tu vorbesti serios -abstinenta pana la casatorie? Si daca te casatoresti la 40 de ani....
Ca medic spun ca teoria asta e al dracu de paguboasa - daca nu te postrivesti fizic si sexual ce faci?
A, stiu ieie sexul ca pe un martoitriu si iti inchini viata lui dumnezeu
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Daca cineva isi imagineaza ca dementii aia extremisti de la Noua Dreapta apara vreo valoare pe lumea asta, este grav de tot. Este limpede ca nu invatam nimic din istorie si repetam la nesfirsit greselile. Oricum, daca ar trebui sa aleg intre participarea la mitingul homosexualilor si mitingul aparatorilor valorilor famililei, as merge la primul, macar acolo nu maninca bors si nu-s ipocriti. |
Natasa, cei de la ND s-au vazut nevoiti sa faca si ei un mars. De clarificare .
Pai, cand au vazut ca astia de la provita si nu's ce for ortodox au ajuns sa spuna ca homosexualii is de vina pt. divorturi, avorturi, abandon al copiilor si infidelitate, normal ca trebe sa vie ei, separat, si sa explice care-i treaba cu iudeo-masonii .
A, ca homosexualii is la randul lor iudeo-masoni si ca de asta ne fac sa divortam, asta e altceva .
denizel spune:
Hai ca ne lamuriram acuma, ca tocmai ii vazui la teveu pe marsisti . Si-o vazui si pe irina noastra .
Ce 'nu divort', ce 'nu avort', ce 'nu infidelitate', ce 'nu abandon al copiilor'???
Voi chiar ati crezut ca asta-i scopul?
Neee, a fost un mars impotriva homosexualilor. Clar!!
Toata lumea buna cu icoane in maini, cruci peste cruci, popi peste popi, toate astea pe fond de cearceafuri mari pe care scria "Salvatii copiii, nu-i lasati pe mana homosexualilor" si "Romania nu-i Sodoma" .
Felicitari, foarte fain v-a iesit!
xenocid spune:
Au fratii ortodocsi www.realitatea.net/pacienti-batuti-cu-lopata-la-un-centru-de-dezintoxicare-din-serbia-gestionat-de-biserica-ortodoxa--atentie--imagini-socante_522711.html" target="_blank">solutii pentru toate pacatele!
ioanadara spune:
Xenocid, chestia asta cu bataia in Serbia are legatura cu marsul pentru familie din Romania?