Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Si eu as fi vrut sa am prilejul sa particip la o manifestare care doreste sa apere valorile familiei moderne. Din pacatate organizatiile de mai sus nu-si propun nici pe departe astfel de deziderate."Calea de mijloc este calea ZEN"Alice
care sunt valorile familiei moderne care trebuie aparate?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Hai mey , sa fim seriosi!Organizatiile respective nu incearca decat sa faca un pic de galagie pe spinarea alorlalti ca sa ajunga putin mai mult cunoscute .Si nu , nu sunt nici lesbiana si nici pro avorturi ci sunt pro libera alegere .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Hai mey , sa fim seriosi!Organizatiile respective nu incearca decat sa faca un pic de galagie pe spinarea alorlalti ca sa ajunga putin mai mult cunoscute .Si nu , nu sunt nici lesbiana si nici pro avorturi ci sunt pro libera alegere .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

...he-he, vezi ca în partile mai fanatice ale SUA "pro-choice" e considerat antonimul lui "pro-life" si cred ca ti-ai lua o salata de rosii în freza daca te-ai exprima asa de neispirat unde nu trebuie :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Tin sa precizez ca nu am deschis acest topic in scopul de a polemiza pe aceasta tema, ci pentru a informa.

Nu, serios?!

Sa ne informezi ca biata celula de baza a societatii e amenintata de dreptul la libera exprimare, libera asociere si libera alegere????

Te inteleg ca nu vrei sa 'polemizezi'. Nici n-ai avea cum.

You cannot both dance and not pay the piper.

Stimata ... cine se ascunde in spatele nick-nameului,

Atata timp cat nu am atacat personal pe nimeni, indiferent de idei, convingeri, valori sau non-valori, pretind acelasi minimal respect. Sau obisnuiesti sa arunci venin pe oricine iti transmite o informatie de interes general care nu iti este pe plac?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Si ca sa vezi ce potriveala, i-a lovit mitingul exact cind au parada homesexualii.

Nu e nici o coincidenta. E ziua in care toti homosexualii ies din dulap. Unii mai impacati cu ceea ce sint...altii mai putin.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:

Si eu as fi vrut sa am prilejul sa particip la o manifestare care doreste sa apere valorile familiei moderne. Din pacatate organizatiile de mai sus nu-si propun nici pe departe astfel de deziderate.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

care sunt valorile familiei moderne care trebuie aparate?

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

"Valorile familiei" sau "Family values" este un termen general, care in fiecare cultura inseamna altceva. NU exista o definitie clara pentru ceea ce inseamna "Valorile familiei".

Dupa mine valorile familiei sunt:
- stabilitate
- responsabilitate
- implicare sociala
- educatie
- pastrarea traditiei (dar numai a acelor traditii ce pot fi integrate in valorile secolului nostru)
- libertate (de exprimare, de alegere, etc)
- toleranta

La niciuna dintre asociatiile gen Pro-Vita, Alianta Familiilor din Romania, etc. nu am gasit o cat de mica preocupare pentru ceea ce consider eu ca marita aparat si pus pe steag. Intoarcerea la secolul 13 nu este pe lista optiunilor pentru familia mea.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:

Si eu as fi vrut sa am prilejul sa particip la o manifestare care doreste sa apere valorile familiei moderne. Din pacatate organizatiile de mai sus nu-si propun nici pe departe astfel de deziderate."Calea de mijloc este calea ZEN"Alice
care sunt valorile familiei moderne care trebuie aparate?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
"Valorile familiei" sau "Family values" este un termen general, care in fiecare cultura inseamna altceva. NU exista o definitie clara pentru ceea ce inseamna "Valorile familiei". Dupa mine valorile familiei sunt:
- stabilitate
- responsabilitate
- implicare sociala
- educatie
- pastrarea traditiei (dar numai a acelor traditii ce pot fi integrate in valorile secolului nostru)
- libertate (de exprimare, de alegere, etc)
- tolerantaLa niciuna dintre asociatiile gen Pro-Vita, Alianta Familiilor din Romania, etc. nu am gasit o cat de mica preocupare pentru ceea ce consider eu ca marita aparat si pus pe steag. Intoarcerea la secolul 13 nu este pe lista optiunilor pentru familia mea."Calea de mijloc este calea ZEN"Alice
asociatiile sus amintite resping cumva vreuna din valorile amintite de tine?daca da, in ce mod?
referitor la traditii nu inteleg.La ce fel de traditii te referi?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Opa! Si'au anuntat participarea si malacii de la www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=240" target="_blank">Noua Dreapta. Sa vedeti acum www.avarvarei.ro/img/noua_dreapta.jpg" target="_blank">valorile traditionale aparate de niste godini la 100kg cu cagule pe fata cizme de piele, pantaloni bufanti, stransi de gat cu curele de piele care vor fugari pana la epuizare un anorexic cocotat pe toace frez si drapat in vascoza lila caruia dupa ce'l vor incolti ii vor arunca cuvinte stramosesti de ocara cum ar fi: obraznicatura, impopotonatule, impertinentule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Apararea valorilor familiei prin cafteala si injuraturi n-are valoare. Programarea manifestatiei la concurenta cu parada mult hulita arata ca, pe langa ca Aliantei...bla, bla...i se falfaie de familie tot anul, adica nu se arata pe firmament, o intereseaza doar ceva scandal.
Exact ca la fotbal: sunt suporteri care se duc la meciuri doar sa se cafteasca.
Asta da traditie in familie!

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Si ca sa vezi ce potriveala, i-a lovit mitingul exact cind au parada homesexualii.

Nu e nici o coincidenta. E ziua in care toti homosexualii ies din dulap. Unii mai impacati cu ceea ce sint...altii mai putin.

Mare adevar ai grait.

Mergi la inceput