Marsul pentru familie

Marsul pentru familie | Autor: gabirus

Link direct la acest mesaj

Am primit urmatoarea invitatie si va transmit informatia ca atare, poate sunt persoane interesate:

"Mai multe organizatii nonguvernamentale, īntre care Federatia Pro-Vita, Alianta Familiilor din
Romānia si Forul Ortodox Romān organizeaza vineri 22 mai, ora 17, īn Piata George Enescu
(lānga Ateneul Romān) un Mars pentru Familie. Scopul acestuia este de a afirma valorile
traditionale ale familiei, de a trage un semnal de alarma referitor la presiunile tot mai puternice la
care sunt supuse familiile si copiii lor, de a spune NU libertinajului, īncurajarii avorturilor si
propagandei homosexualitatii."

http://www.protejarea-familiei.com/comunicat.pdf

Tin sa precizez ca nu am deschis acest topic in scopul de a polemiza pe aceasta tema, ci pentru a informa.

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si ca sa vezi ce potriveala, i-a lovit mitingul exact cind au parada homesexualii. Poate se mai iau niste dementi la bataie ca sa fie fericiti organizatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu cred ca e mai mult pentru ultima parte,Nu .Sper sa nu vad aceleasi personagii ca la alea cu pasapoartele si cu protezele satanice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sunteti libere sa participati si la parada gay, daca asta vi se pare mai interesant

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Tin sa precizez ca nu am deschis acest topic in scopul de a polemiza pe aceasta tema, ci pentru a informa.

Nu, serios?!

Sa ne informezi ca biata celula de baza a societatii e amenintata de dreptul la libera exprimare, libera asociere si libera alegere????

Te inteleg ca nu vrei sa 'polemizezi'. Nici n-ai avea cum.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus
de a trage un semnal de alarma referitor la presiunile tot mai puternice la
care sunt supuse familiile si copiii lor, de a spune NU libertinajului, īncurajarii avorturilor si
propagandei homosexualitatii."

http://www.protejarea-familiei.com/comunicat.pdf

era si cazul, ma bucur ca se intampla. familia traditionala este o valoare care merita aparata. as fi vrut sa am privilegiul sa particip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Si eu as fi vrut sa am prilejul sa particip la o manifestare care doreste sa apere valorile familiei moderne. Din pacatate organizatiile de mai sus nu-si propun nici pe departe astfel de deziderate.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

"Incurajarea avortului si propaganda homosexualitatii" poate fi interpretat in enshpe mii de feluri.

Eu sunt pentru libertatea fiecaruia de a-si trai viata cum doreste, cu conditia sa nu-i deranjeze prea tare pe cei din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mie mi-e absolut neclar care sunt valorile "traditionale ale familiei"? adica traditional de acum 50 de ani sau 200 de ani sau 1000 de ani?
E cam aiurea, valorile se schimba in timp.
Nu inteleg iarasi la ce precisiuni sunt supuse famiile si copii?
Cum adica sa protestezi impotriva libertinajului??? Sa ce sa facem? Tundem rockeri, confiscam motocicletele bikerilor???
Si sa interzicem avorturile???
Homosexualitatea?
Femeile care avorteaza si homosexualii in puscarii??

Eu speram ca am scapat acum 20 de ani de astfel de chestii ....
Din cate imi amintesc eu a fost o perioada "horror" aia ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Tundem rockeri, confiscam motocicletele bikerilor???

mai, tuoate ca tuoate, da' sa nu va prind ca va legati de motoru' meu !

acu serios... nu ar fi mai bine ca fiecare sa'si vada de barnele proprii ? hai sa "bagam" putina introspectie, sa donam un leu de 5 la cei mai putin norocosi, si se ne vedem fiecare de ale noastre.

orice schimbare ar trebui sa inceapa in ograda proprie... si ar trebui sa inceapa cu o schimbare de mentalitate. e totusi anul de gratie 2009...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Mie mi-e absolut neclar care sunt valorile "traditionale ale familiei"? adica traditional de acum 50 de ani sau 200 de ani sau 1000 de ani?
E cam aiurea, valorile se schimba in timp.
Nu inteleg iarasi la ce precisiuni sunt supuse famiile si copii?
Cum adica sa protestezi impotriva libertinajului??? Sa ce sa facem? Tundem rockeri, confiscam motocicletele bikerilor???
Si sa interzicem avorturile???
Homosexualitatea?
Femeile care avorteaza si homosexualii in puscarii??

Eu speram ca am scapat acum 20 de ani de astfel de chestii ....
Din cate imi amintesc eu a fost o perioada "horror" aia ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Din partea mea, n-as avea nimic contra unui mars īn care sa exprime ce vor ei = traditionalistii ortodocsi sau cine or fi, ma rog.... (asa cum as fi de acord si cu un mars al vegetarienilor care īsi apara convingerile culinare si chiar scandeaza contra consumului de carne...).
DAR cu conditia sa nu se intersecteze cu parada gay si sa nu īnceapa sa dea cu cataroaie īn cap alora de care nu le place...
si daca se poate sa nu afuriseasca si sa nu trimita in infern pe femeile care avorteaza, pe cei care divorteaza, pe cei care utilizeaza sex -toys sau alte orificii decāt cele frecvente.

Oare se poate?? :)

Mergi la inceput