Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.dar e acelasi lucru daca este agresat un gay sau un pedofil, sa zicem? pedofilul poate acuza agresorul de hate crime? ca si el saracul cu ce-a gresit ca asa l-a facut natura si iubeste copilasii, nu e nedrept sa-i restrictionam dreptul la iubire si sa fie agresat pentru ceea ce este? cu ce e mai prejos pedofilul de gay, nu e si el om?unde e dreptatea?
Pardon, dar comparatia mi se pare deplasata. Un homosexual se iubeste cu alt homosexual , adica este un acord de ambele parti. Un pedofil.. distruge vieti.

daca te uiti in istorie vezi ca ceea ce numim noi deviatie sexuala (adica pedofilia), si care este ilegala, era ceva acceptat in societate, casatoriile cu fetite mici fiind ceva firesc si acceptat. Deci pana la urma in functie de ce criterii stabileste societatea ce e normal/deviant, firesc/nefiresc, legal/ilegal?in functie de cine face lobby politic mai puternic?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Irina, tu chiar gandesti asa sau doar te prefaci acum? Sunt siderata. Esti mama si ai copii. Tu ai idee, asa macar cat un varf de ac, ce inseamna pentru un copil un abuz sexual? Scuteste-ma de ´´era legal´´ ca-mi vine sa vomit!Aici nici macar nu mai e vorba despre legal sau ilegal!
Nu poti compara acordul a doi adulti de acelasi sex cu CRIMA unui adult care DISTRUGE viata unei fiinte, MINORE! A unui copil! Care ar fi Irina, durerea ta cea mai mare? Sa afli ca fetita ta este lesbi, sau DOAMNE FERESTE, sa afli ca e victima unui pedofil????Sa afli ca, cu acordul ei traieste impreuna cu o femeie, sau sa afli ca IMPOTRIVA dorintei ei este folosita in cel mai marsav mod ???
Nu pot sa cred ca am discutia asta cu tine
pai nici n-o ai, ca eu am cam spus ce cred, am dat ex. cu pedofilia ca sa arat ca se merge pe aceeasi logica in ceea ce priveste legalizarea, de altfel inteleg ca exista deja in Olanda un partid al pedofililor.

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
pai nici n-o ai, ca eu am cam spus ce cred, am dat ex. cu pedofilia ca sa arat ca se merge pe aceeasi logica in ceea ce priveste legalizarea, de altfel inteleg ca exista deja in Olanda un partid al pedofililor.

Eu ti-am explicat foarte clar (cred) de ce asta nu se va intampla. Exista problema capacitatii de consimtamant si consimtamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu nu cred ca la doilea rege Tudor era nebun si nici ca schisma a avut loc doar prentru ochii frumosi al Annei B.Doar ca in vremea in care a domnit el in toata Europa Biserica Catolica avea probleme.Si tot secolul ala a fost plin de turbulente,in timp ce pentru Anglia acelasi secol a fost inceputul prosperitatii.
Normal ca mitingul de ieri avea de fapt un singur scop.Si bravo BOR ca nu si-a exprimat sustinerea.
Acu incepe alt miting,de data asta sunt verizturile din noua Dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

De cind au devenit romanii asa de credinciosi? Credinta a existat mereu in ROmania dar nu asa "in your face" ca acum, dupa parerea mea.
Eu am plecat cam in timpul Revolutiei si vad o diferenta clara.

Ieri seara in drum spre lac cu fetele si ciinele in masina, fetele vorbeau in spate, eu cu gindurile mele... In fata mea un autobuz. SI atunci am avut un moment foarte ciudat in care creierul meu nu intelegea ce se intimpla. In spatele autobuzului unde sint afise cu reclame de obicei scria mare de tot, pe romaneste "Care e vesnicia care te asteapta?" Pe Romaneste! Apoi avea un citat din biblie cu "Atit de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu..."
Pe Romaneste, in mijlocul Torontoului!!! M-am luat dupa autobuz si i-am facut poza cu celularul. Cum descifrez cum sa scot poza (sa gasesc cablul prin sertare) o sa v-o pun sa vedeti daca nu ma credeti...
Ah... Era dat de Biserica Baptista, nu de cea Ortodoxa... Dar ideea este aceeasi... Cind au devenit romanii primii in religie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Happy, daca-ti spun ca NICIODATA nu vei vedea astfel de afise, pliante, propaganda facute de Biserica Ortodoxa aiurea prin oras doar pentru prozelitism n-ai sa ma crezi, nu-i asa? pentru ca e atit de puternica propaganda actuala si campania din presa duse impotriva BOR in Romania in prezent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Stai linistita ca ideea nu era ca au devenit romanii brusc asa de credinciosi ci ca multi romani aflati in deruta pe acolo(d.p.d.v. spiritual ) pot fi "agatati" asa.Nu romanii au platit reclama aia ci vreo asociatie care ii asteapta cu bratele deschise.
Sunt sigura ca exista si in alte limbi (pentru ca acolo nu vin doar romani) insa tie ti-a sarit in ochi, normal ,asta in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

doamnelor si domnilor, de ani de zile urmaresc cu uimire cum re-apare in mod frecvent pe forumul asta acest subiect, in care crestinii ortodocsi din toate tarile se opintesc in a manifesta si combate cu acelasi elan neobosit "libertinajul, homosexualitatea si avorturile", intre care se pune invariabil semnul egal. Ma mir ca inca nu s-au adus in pomenire in acest topic violarea de minori si sexul cu animale, chestii care nu sunt ratate niciodata in acest context si care sunt aduse mereu in vorba pentru a 'ilustra' cu si mai mare convingere cat de puternic si interschimbabil e "raul", asa cum e el perceput de BOR si enoriasii sai. Oare sa fi obosit ortodocsii?

Ce nu inteleg eu e urmatorul lucru. Daca profunzii credinciosi care ponteaza duminica de duminica la biserica impreuna cu copiii si familiile lor sunt intr-adevar convinsi ca urmeaza singura cale dreapta si ca a lor va fi luminatia cerurilor, si de asemenea au incredere ca Dumnezeul lor e drept, sta si tine socoteala si da fiecaruia la final dupa merit, de unde insecuritatea asta si nevoia de a manifesta mereu impotriva acestor "libertini" de homosexuali si avortatoare, care n-ar trebui sa aiba teoretic nici un fel de putere in a combate sau influenta ceea ce sunt copiii invatati duminica de duminica la biserica? Sau e biserica asa de plictisitoare si neconvingatoare incat simpla aparitie a unor 'libertini impaiati si dezgoliti' la o parada, o data pe an, e de ajuns sa darame tot ce a cladit biserica in sufletul copiilor influentabili duminica de duminica? Si in plus, cum si in ce fel se manifesta asa zisa toleranta crestina cand aceiasi oameni care merg la biserica duminica, vinerea ies cu batele si amenintarile pe strada, in fata acestui 'rau' perceput?... De cand i-a insarcinat dumnezeu pe credinciosii romani ortodoxi cu a face ordine in lume?

As gasi mai multa credibilitate in aceste grupuri daca i-as vedea mai intai mainfestand impotriva raurilor crestine, cum ar fi pedofilia din biserica catolica, in urma carora exista mii de victime (copii) care au fost abuzati si violati cu impunitate de preoti, sub tacerea complicita a bisericii timp de zeci de ani !? Posibilul 'rau' pe care l-ar putea face homosexualii, care in marea majoritate a timpului au relatii sexuale intre ei, adultii, si de comun acord, e infinit mai mic in comparatie cu raul produs de clergia catolica, si totusi nimeni nu se indigneaza absolut de loc in legatura cu pedofilia preotilor catolici, iar eu astept inca sa vad un mars crestin de protest pe tema asta.

Pana cand se va tine acest mars, aceste marsuri anti-homosexuale nu dovedesc decat ca sunt ceea ce sunt de fapt, adica vanatori de vrajitoare executate la cheie dupa manualul inchizitiei, scris si publicat de biserica de asemenea...

In rest, numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

ooops, scuzati! am scris mesajul anterior aseara si n-am avut timp sa-l trimit asa ca l-am salvat in draft!

L-am trimis mai devreme inainte de a fi citit ce s-a mai combatut la acest subiect. Intre timp, a bagat irina_c pedofilia la bataie, pe picior de egalitate cu homosexualitatea, asa ca va rog sa ma scuzati ca postingul meu anterior nu mai e de actualitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://proortodoxia.wordpress.com/2009/05/22/marsul-pentru-familie-si-normalitate-2009-foto/imgp7008/

Mie la fotografia asta imi vine sa vomit. Mi-ar veni sa rid daca n-as sti ca adunatura aia de ipocriti ar fi primii care daca li s-ar permite i-ar lapida pe cei care nu sint ca ei. Ce-s homosexualii de atenteaza la inocenta copiilor? ati vazut voi vreo haita pe strada care ii ataca? Bine, nu ma mira prostia aia de cearceaf vopsit, daca unul dintre sustinatori (Irina, de tine vorbesc) poate pune egal intre doi adulti care fac sex liber consimtit si un pedofil care violeaza un copil. La o asemenea enormitate nici nu mai stiu ce sa spun...Adica eu daca ma culc cu o femeie e la fel de grav cu a pune mina pe un copil? Iti place sa provoci sau chiar crezi asa ceva? SIncera sa fiu, eu om casatorit, cu o familie traditionala, care merg la biserica (fara basma in cap, ce-i drept), nu vreau ca asemenea asociatii sa ia apararea familiei pentru ca ii fac un deserviciu. Ele nu apara nimic, doar dau cu pietre (din fericire doar verbale) in oricine iese din tiparul lor ingust si considerat corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
..dar e acelasi lucru daca este agresat un gay sau un pedofil, sa zicem? pedofilul poate acuza agresorul de hate crime? ca si el saracul cu ce-a gresit ca asa l-a facut natura si iubeste copilasii, nu e nedrept sa-i restrictionam dreptul la iubire si sa fie agresat pentru ceea ce este? cu ce e mai prejos pedofilul de gay, nu e si el om?unde e dreptatea?

Lasind la o parte fotografia cu "Salvati inocenta copiilor si nu ii lasati pe mina homosexualilor !" ... Irina, mesajul tau din care am citat mai sus m-a uimit peste masura !! Nu te mai intreb daca vorbesti serios, pentru ca mi-am dat seama ca tu chiar o faci !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput