Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

dar e acelasi lucru daca este agresat un gay sau un pedofil, sa zicem? pedofilul poate acuza agresorul de hate crime? ca si el saracul cu ce-a gresit ca asa l-a facut natura si iubeste copilasii, nu e nedrept sa-i restrictionam dreptul la iubire si sa fie agresat pentru ceea ce este? cu ce e mai prejos pedofilul de gay, nu e si el om?unde e dreptatea?

Pardon, dar comparatia mi se pare deplasata. Un homosexual se iubeste cu alt homosexual , adica este un acord de ambele parti. Un pedofil.. distruge vieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
daca sunt agresati pot face plangere la politie, ca orice cetatean normal care e agresat pe strada. De ce au nevoie de drepturi speciale? crezi ca o persoana care considera ca prin violenta fizica indreapta lumea va fi "convertita" la sentimente mai bune vazand mascarade gay in centru? din contra, va deveni si mai agresiva.

Si crezi ca mitingul traditionalistilor care pun paie pe foc o zi inaintea paradei este o idee buna? Foarte crestinesc mod de-a incinge spiritele . Mitngul asta nu putea fi facut 2-3 saptamani inainte sau dupa parada?

Si nu, nu e acelasi lucru cand un gay este agresat ca este gay cu un cetatean agresat ca sa-i fure portofelul. Se numeste hate crime cand cineva te targheteaza din cauza ca apartii unei anumite rase sau religii sau orientari sexuale, etc. Si hate crimes se pedepsesc mult, muuult mai dur decat agresiunile obisnuite. Sa-ti dau un exemplu, acum vreo 10 ani a fost un grup de libanezi in Sydney care violau femei australience blonde pentru ca femeile australience sunt 'curve'. Doi din grup erau majori si 2 minori, daca imi amintesc bine. Din cauza ca agresau doar un anumit tip de femei au fost judecati de hate crime si minorii au luat 20-25 de ani iar adultii au luat inchisoare pe viata. Daca ar fi violat in acelasi fel femei fara sa discrimineze pe baza etnicitatii si culorii parului ar fi luat mult mai putin.

cu ce a pus "paie pe foc"? sau noi trebuie sa fim muti, in timp ce asociatia gaylor striga in gura mare, si face propaganda, si lobby politic peste tot?

dar e acelasi lucru daca este agresat un gay sau un pedofil, sa zicem? pedofilul poate acuza agresorul de hate crime? ca si el saracul cu ce-a gresit ca asa l-a facut natura si iubeste copilasii, nu e nedrept sa-i restrictionam dreptul la iubire si sa fie agresat pentru ceea ce este? cu ce e mai prejos pedofilul de gay, nu e si el om?unde e dreptatea?
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Tu glumesti, nu-i asa? Cum poti sa faci comparatie intre pedofili si homosexuali? Deci copilul de 2 ani, 5 sau cat o avea spune ca vrea ca nenea pedofilul sa faca sex cu el? Homosexualii nu agreseaza si nu violeaza pe nimeni, diferenta e ca de la cer la pamant.
Cu marsul pentru familie sunt si eu de acord, cu un singur amendament si anume, momentul ales. Au atatea zile in an, dar au vrut sa incinga spiritele si asa cum scria cineva mai sus, nu pare deloc crestinesc. Plus ca au avut target exact homosexualii, familia si valorile ei traditionale nu au de ce sa fie lezate sau atacate de acestia din urma. Vor sa se casatoreasca? S-o faca, dar nu in Biserica.
Si inca un aspect, nici mie nu-mi plac parazile gay, daca defileaza decent imbracati, cred ca ar avea mai mult suport, asa boiti si imbracati aiurea imi zgarie retina si punct.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
cu ce a pus "paie pe foc"? sau noi trebuie sa fim muti, in timp ce asociatia gaylor striga in gura mare, si face propaganda, si lobby politic peste tot?

Acum te faci ca nu intelegi? Mitinsul traditionalistilor putea fi organizat in orice alta zi dar au ales sa o faca cu o zi inainte de parada, tocmai ca sa puna paie pe foc, sa instigheze anumite personaje care cauta scandal. Nu am zis ca mitingul nu trebuia tinut, am comentat doar la cat de 'crestinesc' este sa incingi spiritele impotriva homosexualilor cu o zi inainte de parada.

Citat:

Ce spui tu e ridicol. De fiecare data cand apare discutia cu homosexualii si cineva isi termina argumentele impotriva lor apare paralela homosexuali - pedofili - zoofili, etc. Un act sexual intre 2 adulti care consimt este perfect legal indiferent cat de lipsit de bun gust ti se pare tie. Agresiunea sexuala asupra copiilor este ILEGALA. Nu inteleg de unde vine nevoia de-a justifica ura pe care o ai pentru homosexuali aducand in discutie pedofilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dupa 35 de ani aflu si eu ca biserica reformata nu e crestina, ca doar are si preoti femei. Am tema de discutie cu prietena mea care chiar este preot. Poate ca si miscarea sufragetelor a fost o prostie, trebuiau sa stea si ele pe fundul lor ce emancipare, ce drepturi, cred ca vroiau prea mult.

Eu nu am nimic cu persoanele gay, cu bisexualii e alegerea lor. Cred ca putina toleranta nu ne-ar strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:

Citat:

Acum te faci ca nu intelegi? Mitinsul traditionalistilor putea fi organizat in orice alta zi dar au ales sa o faca cu o zi inainte de parada, tocmai ca sa puna paie pe foc, sa instigheze anumite personaje care cauta scandal. Nu am zis ca mitingul nu trebuia tinut, am comentat doar la cat de 'crestinesc' este sa incingi spiritele impotriva homosexualilor cu o zi inainte de parada.
Citat:

Ce spui tu e ridicol. De fiecare data cand apare discutia cu homosexualii si cineva isi termina argumentele impotriva lor apare paralela homosexuali - pedofili - zoofili, etc. Un act sexual intre 2 adulti care consimt este perfect legal indiferent cat de lipsit de bun gust ti se pare tie. Agresiunea sexuala asupra copiilor este ILEGALA. Nu inteleg de unde vine nevoia de-a justifica ura pe care o ai pentru homosexuali aducand in discutie pedofilii.
si homosexualitatea era ILEGALA la un moment datapropo, si incestul era ilegal, acum a devenit legal daca e intre doi adulti care consimt.Asta face ca incestul sa fie normal?
gata, m-ai si acuzat de ura fata de homosexuali.De ce, fiindca nu le sustin si nu le impartasesc agenda politica ?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.dar e acelasi lucru daca este agresat un gay sau un pedofil, sa zicem? pedofilul poate acuza agresorul de hate crime? ca si el saracul cu ce-a gresit ca asa l-a facut natura si iubeste copilasii, nu e nedrept sa-i restrictionam dreptul la iubire si sa fie agresat pentru ceea ce este? cu ce e mai prejos pedofilul de gay, nu e si el om?unde e dreptatea?
Pardon, dar comparatia mi se pare deplasata. Un homosexual se iubeste cu alt homosexual , adica este un acord de ambele parti. Un pedofil.. distruge vieti.

daca te uiti in istorie vezi ca ceea ce numim noi deviatie sexuala (adica pedofilia), si care este ilegala, era ceva acceptat in societate, casatoriile cu fetite mici fiind ceva firesc si acceptat. Deci pana la urma in functie de ce criterii stabileste societatea ce e normal/deviant, firesc/nefiresc, legal/ilegal?in functie de cine face lobby politic mai puternic?mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
si homosexualitatea era ILEGALA la un moment dat

Si ce demonstreaza asta? Ca oamenii tind sa corecteze greselile trecutului . Vad ca insisti sa asociezi o relatie sexuala benevola intre 2 adulti cu abuzul asupra copiilor lipsiti de aparare. Eu personal nu vad logica .

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
si homosexualitatea era ILEGALA la un moment dat

Si ce demonstreaza asta? Ca oamenii tind sa corecteze greselile trecutului . Vad ca insisti sa asociezi o relatie sexuala benevola intre 2 adulti cu abuzul asupra copiilor lipsiti de aparare. Eu personal nu vad logica .
nu vrei s-o vezi, dar e ok, fiecare cu parerile luiva doresc o zi frumoasa, ii mai las si pe altii sa discute pe-aici, ca eu am cam epuizat ce am avut de zismami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
Deci pana la urma in functie de ce criterii stabileste societatea ce e normal/deviant, firesc/nefiresc, legal/ilegal?in functie de cine face lobby politic mai puternic?

Nu. Mie mi se pare foarte clar, nu inteleg de unde vine confuzia. Actul sexual trebuie sa aibe loc intre persoane care consimt si au capacitatea sa consimta. De exemplu o persoana care are o dizabilitate mentala severa nu are capacitatea de consimtamant chiar daca zice DA. La fel exista si o varsta de la care o persoana poate sa consimta la sex. Deci nu conteaza ca un copil se 12 ani crede ca vrea sau zice ca vrea, legal nu are capacitate de consimtamant. In Australia s-a bagat recent o lege ca cineva intoxicat cu alcool nu are capacitate de consimtamant, ceea ce schimba foarte multe in felul cum este trata violul. Deci, ca sa revin, ca sa fie legal trebuie sa ai persoane care consimt si care au capacitatea sa consimta.

Restul, firesc/nefiresc, normal/deviant sunt mai degraba criterii personale si mie mi se par irelevante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

daca te uiti in istorie vezi ca ceea ce numim noi deviatie sexuala (adica pedofilia), si care este ilegala, era ceva acceptat in societate, casatoriile cu fetite mici fiind ceva firesc si acceptat. Deci pana la urma in functie de ce criterii stabileste societatea ce e normal/deviant, firesc/nefiresc, legal/ilegal?in functie de cine face lobby politic mai puternic?

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Irina, tu chiar gandesti asa sau doar te prefaci acum? Sunt siderata. Esti mama si ai copii. Tu ai idee, asa macar cat un varf de ac, ce inseamna pentru un copil un abuz sexual? Scuteste-ma de ´´era legal´´ ca-mi vine sa vomit!Aici nici macar nu mai e vorba despre legal sau ilegal!
Nu poti compara acordul a doi adulti de acelasi sex cu CRIMA unui adult care DISTRUGE viata unei fiinte, MINORE! A unui copil!

Care ar fi Irina, durerea ta cea mai mare? Sa afli ca fetita ta este lesbi, sau DOAMNE FERESTE, sa afli ca e victima unui pedofil????Sa afli ca, cu acordul ei traieste impreuna cu o femeie, sau sa afli ca IMPOTRIVA dorintei ei este folosita in cel mai marsav mod ???
Nu pot sa cred ca am discutia asta cu tine

Mergi la inceput