Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Clau aia cu aruncat in Bega - mi-ar fi fost de ajutor ieri. Copilul din dotare (ca alalalt cica mai sta vreo luna la caldurica) urla in continuu si nu stiu ce sa ii fac sau ce are . Ieri am plans si eu cu ea, ca m-a scos din pepeni si am pocnit-o de cateva ori, si mi-a parut rau, ca stiam ca nu fac bine ce fac. (m-am uitat - nu-i dau caninii; sa fie caldura de vina?)
Azi am musafiri - un fost coleg de facultate ne viziteaza orasul, asa ca ne-am intalnit si am iesit nitel la shopping. ei bine, cand sa ne odihnim si noi la un suc, a inceput mandra mea fata sa urle, s-a rasturnat cu caruciorul jos - atat de mult s-a zbatut in el. A trebuit sa plecam rapid, si cum ne opream cum incepea iar sa urle. Pana la urma a adormit - acum sunt la sot la servici, copilul doarme in carucior, asteptam sa se faca ora de plecat acasa, sa plecam cu totii cu masina.
Am cam obosit nitel azi, ma doare burta, insa sper sa nu fie probleme majore. Aaaaa, am niste picioare umflate bustean, de-abia le-am bagat azi in adidasi .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La noi tuna ,e intuneric de stau cu lumina aprinsa si ploua.Asta dupa ce au fost 35 gr la soare

Mi-am facut o cafea ca vremea asta m-a dat peste cap.

Am fost la cumoaraturi si ca sa-mi descarc emotiile si nervii, mi-am cumparat carticele cum se prepara cocktails-urile si Smoothies ,plus unele pt deserturi si fructe de mare

Am pus niste carne la marina, ma duc sa pregatesc sparghelul c acusic imi vine amantul, ups, am vrut sa zic sotul

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

eu servesc un smooothies din ala dar pui si putin vitriol inauntru ca mi-s nervii prastie, tu stii doar? ca eu am zis de ieri da nu ma baga nimeni in seama, deci eu cedez si o las cu bagajul cu tot si maine o duc la bus in heilbron ca nu o mai scot la capat, am deja o usa sparta, mama daca faceam noi chestii din astea ce ne-o luam pe coaja ,
Miki lasa javrele de la dinamo in fras ca ai tu alte lucruri mai bune de facut, asteptam maine .
La ce nervi am am trantit niste gogosi asa ca mine infuriate , ce sa fac cu ei le fac voile, chiar daca stiu ca eu voi lua spitzuri in fund la batranete, am facut si o praji cu branza sa vad cum o iesi, Clau cum nu ai ce povesti, voi ce faceti toata ziua nu va enerveaza nimeni, nu gatiti, Dora si-a tras bloq dar cu noi nu vorbeste .
Adina ai vb azi cu d-na de acolo, ce ti-a zis de acte.
Iulia am jucat v-ati ascunselea azi pe mess .
Ioana vin si eu la o friptura ca eu numai dulce am facut.
Mariana iubita stai sa vezi cand o avea Eliza vreo 14 ani cum iti vine zilnic sa te arunci de undeva (a nu se face )

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

avem subiect nou aici

mai scrieti aici vreo 7 mesaje, ca trebuie sa fie 10 si apoi treceti la subectu nou, merg sa curat bucataria .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

yupiiiiiii tocmai m-am iluminat cu niste stelute turchiz la id.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

SUBIECT INCHIS

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput