Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Io n-am baut nimic, decat o socata,da s-ar putea sa ma fi batut soarele in bibiloi.
Daca nu joaca Steaua, atunci favoritii sunt jucatorii lui Dan Pertrescu, asa ca moarte cainilor rosii

Codruta, ai grija cu vinul rece

O seara placuta si voua.

Ma pregatesc si eu pt maine ,desi nu-am nici un cef de munca, vreau sa ma duc sa ma balacesc si sa inot

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Uite asa mergi singura la shopping. Huuuuuoooo Steaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo Mädels...

Sunt ok...lamurit problema pe mess....anyway nu mai are importanta. Voi scrie pe blog candva. Sper ca sunteti toate bine, pe mine m-a batut soarele in cap

O zi buna

Ah....Javrele joaca in Champions league ......ma pup toata de mandra ce sunt....

pi tati

Iulia, mai ai praji??? Sau bem o bere in fuga diseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Una la mana sunt Cainii Rosii si nu javre,dar daca asa "va considerati", voi ati spus-o, nu stelistii.

Pana la final mai sunt 3 etape........

Dar in fine mai putin important era meciul ,important era ca ne-ai parasit pt "meci"

Cat despre shopping, credeam altceva si speram ca e mai mult de o iesire la shooping.dar......se pare ca m-am inselat si imi pare rau ca ai ajuns la concluzia la care ai ajuns

PS:Miha-ha, ai PM

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

tumpi

caldura asta

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Iulia, mai ai praji??? Sau bem o bere in fuga diseara?

miki, praji au gatat-o copiii ieri cica fu buna, eu doar o jumatate de felie am mancat ca si eu m-am bagat iar la regim. si cum la bere pe caldura asta clar nu renunt, mai tai si eu la dulce. eu diseara am o tupper party, asa ca nu pot la bere as putea de la 5 la 6, dup-aia tre sa fug la gastgeberin. cat mai stai prin sud?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Acu am ajuns acasa,un eiskaffe are cineva, is rupta'n gura si casa e pe dos , m-am saturat, copiii trag de mine , Deni si-a facut bagejele la modul cel mai serios vrea in Ro am avut un circ aseara nu ma mai tine neuronu fetelor , Monik saraca nu se simte bine, ptr urmatoarele 10 zile va sta la spital clar, i-au spart venele idiotii aia cu perfuziile, e varza saraca si nu stiu pe cine are langa ea , ma duc sa ma arunc in Bega care mai vine?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

hallo fetele
Va salutam de la Sibiu, caldura mare, dar se pare ca si pe la voi a venit vara. Am ajuns cu bine si am adus si ploaia asteptata.
Sambata am cam dormit caci oboseala isi sunea cuvantul, iar ieri am fost la botez. Emoti cu carul dar bebele a fost cuminte si a trecut totul repede.
moni numai bine iti doresc
si pt restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Hei, am intrat si eu sa va salut, deci SALUT FETELE
Baietii mei dorm amandoi, asa ca am si eu putin timp liber, sa stau pe forum sa citesc ca de scris nu prea am ce.
Tin si eu pumnii lu Monik sa mai tina cozonacelul la cuptor sa creasca mare si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Hallo fetele!
Am recuperat si eu cu cititul din urma, dar pana la final am uitat ce am citit... caldura e de vina, am o gramada de treaba si nici un chef, nu ma pot gandi decat ca mi-e caaaaaaaald, mult prea caaaaaaald....
Hai va pup, plec sa fac un dus rece sa ajut neuronii sa functioneze...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui tumpi
Hai Dan Petrescu, Hai Urziceni

Tata tine cu Urziceniul . Cam pe-acolo e el nascut .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+

Mergi la inceput