Cate greseli ati facut pana la 30 ani?
Ma gandeam - cand am citit acest articol: www.supereva.ro/info.asp?id=1765" target="_blank">15 greseli care ar trebui facute inainte de 30 de ani ... ca am facut si eu muulte din acea lista de 15 greseli.
Voi ati facut greseli din acea lista? Rregretati ca le-ati facut sau ca nu le-ati facut?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
buli spune:
eu am ratat 4 dintre ele. nu spui care
dar am facut altele in plus, pe ansamblu siiigur ies peste 15
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
miki68 spune:
Din toata lista aia nu bifez decat o "greseala", despre care nici acu nu consider ca a fost o greseala. Oare am fost eu o inteleapta dintotdeauna?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Dana_bebe spune:
cred ca multe nici nu sunt greseli sunt erori sau inspiratie proasta!
as numi greseala ceva mult mai grav decat fondul de ten...
spre exempu o casatorie nepotrivita, un divort...
LauraNicole spune:
io facui 3 (una ca nu gasii sutien pe masura mea p-atunci si decat sa-mi atarne boxele in toate partile mai hine....).
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
maraki spune:
am facut 2
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cortexia spune:
Desi mai am putintel pina la 30, stiu sigur ca nu voi face niciuna din cele 15 greseli "recomandate". Si nici ca nu am facut pina acum. Cit despre regrete....daca as fi vrut sa fac acele greseli, le-as fi facut, de ce sa regret ceva indezirabil?
Dar poate ca am putea lungi noi insine lista de pacate?....
muffin spune:
daca stau bine si ma gandesc, pe mine ma doare cel mai mult ca umblam nebuna dupa prima si a doua iubire, dupa ce ma deabia ma inselase-ra.
Sfanta naivitate a tineretii. Statam si plangeam ca o idioata dupa un borfas sentimental si apoi dupa un ghetar ce nu stia sa iubeasca. Il urmaream, ii bateam la usa (caminului)... unde era cu alta, si ma penibilizam asa de mult si profund...of anii studentiei nebune.
Si da - am umblat ani de zile cu sutiene de calitate proasta ... din vina mea pentru ca imi cumparam mereu un numar prea mic. :))
Natasa spune:
Cele care spuneti ca n-ati facut nicio greseala, nici macar nu v-ati tuns aiurea vreodata? Un permanent, o culoare nepotrivita, un machiaj neinspirat? Nici la soare n-ati stat si nici o rochie suie n-ati purtat? CIta perfectiune, mi-e rusine cu mine :)