Cate greseli ati facut pana la 30 ani?
Raspunsuri - Pagina 2
ADRIANKA spune:
Ohooooo, dar cate n-am facut....Dintre toate greselile, pe una o regret cel mai mult, mi-am refuzat sa traiesc o iubire, o ocazie ratata dintr-o mare prostie de-a mea, poate o sa o povestesc cand se va deschide subiectul: "cate greseli regretati si de ce?". Chiar daca nu ar fi durat, ar fi fost ceva magic, sunt sigura...Dar fuse, fuse si se duse...
Si cred foarte mult in zicala: "mai bine sa regreti ce ai facut decat ce n-ai facut"
..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
XIO spune:
Eu am facut doar 2 greeli(mi-e greu sa cred ca toate femeile din lumea asta au stiut ce fond de ten a foloseasca si nu au dat gres niciodata ) si zau ca nu le regret pe celelalte.
Oricum , ma asteptam la niste greeli mai frumoase , nu la tunsori gresite , fond de ten.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
cristina22 spune:
fond de ten si sutien nepotrivit, astea le vezi si dupa 30 de ani
Bifat 2
cristina si Andrei
beshter spune:
11 din 15. Cred ca mai am timp sa le fac si pe restul. Dupa care o sa-mi sterg nepotii la fund
You cannot both dance and not pay the piper.
Ellenuta spune:
6 din 15 .. pe unele le regret amarnic dar nah .. asta e.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Tala spune:
numa' 7 din lista asta, dar....nu ar trebui sa se mentioneze si epilarea cu lama? ghetele de roaker in toiu' verii? si mai cate...
Bucurie!
nikole spune:
3 din 15...
din astea 3, regret doar expunerea prelungita la soare...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec