Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 16
Beatrice1982 spune:
doamne ce frumoasa e maya..................
doamne ajua sa creasca mare si frumoasa...........
si pe camy s-a ajute DD!!!!!!!!!
cu siguranta o va ajuta...........
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa camy_pus doamne ajuta sa tii sarcina pana la capat! Maicuta Domnului sa te vegheze ![]() poze mai multe ![]() http://picasaweb.google.com/laurraa14/MayaTeodora?feat=directlink mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza ![]() Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
laurraa nu ma mai satur sa ma uit la poze. Of Doamne ce frumoasa este.... Sper sa-mi dea si mie Bunul Dumnezeu o minune asa frumoasa ca a ta.
andrasonia spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 doamne ce frumoasa e maya.................. doamne ajua sa creasca mare si frumoasa........... si pe camy s-a ajute DD!!!!!!!!! cu siguranta o va ajuta........... Poze Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!![]() |
Beatrice cate teste de sarcina ti-ai facut.... Felicitari pt burticuta
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui laurraa poze mai multe ![]() http://picasaweb.google.com/laurraa14/MayaTeodora?feat=directlink mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza ![]() Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Intr-adevar e frumoasa Maya
...si ce mica e..am uitat cand a fost Ioana mica 
ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
laurraa spune:
fetelor, m-ati flatat cu aprecierile voastre;
va multumesc din inima

nu ma satur sa ma uit la ea si sa-i observ fiecare gest;
vroiam sa va intreb ceva: daca nu e botezata am voie sa-i fac rugaciuni? De exemplu seara eu ii zic "Tatal Nostru" si ii fac cruce si ma rog s-o protejeze; inca nu am apucat sa sun duhovnicul sa-l intreb. Maine trebuie sa vb cu el pt molifta de 8 zile
pupici
mami fericita de Maya Teodora
binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza 
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
magdita spune:
Neata dragele mele,
Am o mare, mare rugaminte la voi : as vrea sa ne rugam pentru prietena noastra Andreea Magdalena, Mada23, care se pare ca are niste probleme cu sarcina. Din tot sufletul va rog sa facem o rugaciune colectiva pentru ea si ghiocelul ei drag
.
Andreea Magdalena 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
speranta2008 spune:
vreau sa multumesc tuturor care s-au gandit si s-au rugat pentru mama mea. Va anunt ca pe data de 18 mai s-a stins din viata.
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
dragutelor si cipicah..... va rog sa ma iertati pt. absenta, dar sambata am facut parastas de 5 ani pt. tatal meu si am fost putin cam prinsa....
in primul rand va multumesc pt. urari.....Bunul Dumnezeu sa va daruiasca si voua multa sanatate, liniste sufleteasca si prunci sanatosi!
oana80 - FELICITARI!!!!.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa vaocroteasca, sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen....
anadomnica -FELICITARI si tie pt. bebelina....sa va ocroteasca Maicuta Domnului!!!
elenii - fruntea sus!!!....lasa-te in grija lui Dumnezeu si vei vedea ca totul va fi bine.... daca poti citeste Acatistul Maicii Domnului- Bucuria celor intristati...cu siguranta iti va aduce liniste sufleteasca....
deeva - sa iti traiasca finutul, sa fie sanatos si sa aiba parte d multe binecuvantari de la Bunul Dumnezeu!!!....a!!!...ca era sa uit.... molipsitoare buan ta dispozitie.....
oanka80 - draguta, stai linistita si eu am tot 44 kg.... poate facem un club al gravidutelor sub 45-50 kg....glumesc, bineinteles...
camy_pus si mada23 - ne vom ruga Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului sa va ocroteasca, sa va daruiasca sanatate si sa aiba in paza pruncii din burticile voastre....
tuturor!!!
si bineinteles sinaxarul de azi...ca de ceva vreme nu l-am mai postat si va rog sa ma iertati....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai25.htm
caciantoni spune:
speranta2008 - Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mama ta....suntem alaturi de tine draga mea....