Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Buna dragele mele si cipicah

oana80 felicitari, ma bucur din inima pentru tine!

noi suntem acasa, incercam sa ne acomodam, am avut momente foarte grele din punct de vedere al recuperarii fizice, dar mergem cu MD inainte; cand imi privesc minunea imi trece de toate

MD si toti sfintii m-au pazit in timpul operatiei si rugaciunile voastre

uitati o minune data de Dumnezeu

http://picasaweb.google.com/lh/photo/9EtI-wqBMyUzThi8x3xm7Q?feat=directlink

nu am poze inca pe calculator, decat 4, dar o sa va pup cat d emulte in curand

va multumesc inca o data pt gandurile bune

incerc sa recuperez din urma si iertati-ma daca nu o sa pot fi la fel de prompta, dar fizic mai am nevoie de mult timp sa ma recuperez; trebuie sa mergem inainte

va pup cu drag

mami fericita de Maya Teodora binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

laurraa e superba minunea voastra. Recuperare usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

laura nu pot decat sa iti spun ca am plans de bucurie.

Domnul si Maicuta Lui sa va fie alaturi si de acum incolo.
sunt total topita dupa barbita printesei...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dragele mele si draga cipicah, va rog mult de tot sa ne rugam pentru camy-pus si bebelusul ei. a scris la sufletul credintei ca i s-a dezlipit placenta.
Doamne, uita-te la mamica trista si indura-te de ea si pruncul ei din pantec... si fa sa le fie bine...

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce
Copiii vin de la Dumnezeu, nu din testele de ovulatie. Lasa-le si pune-ti toata increderea in Dumnezeu. Si nu te mai intrista cand vezi femei gravide si mamici. Cine stie cat or fi asteptat si ele acei copilasi. Mai trist e sa vezi oameni care fac copii si-i trimit la cersit sau ii bat sau ii abandoneaza.

Cata dreptate ai Noce! Realizez si eu lucrurile astea, dar cand ti le spune altcineva, parca au un mai mare impact.

noce, Happy, deeva, sufletel80, Ioanact, oanka80, Va multumesc din suflet pentru vorbele voastre. Mi-au facut mult bine!

Sper ca am depasit momentul, mai ales dupa ce am intrat cu masina ieri intr-o grapa f bine camuflata. Am fost nervoasa, nu am mai tinut post, si am ramas si fara o bucata din scutul de la roata din fata. Totul se plateste. Instantaneu m-am calmat si mi-am zis: poate asta e un semn de la Dumnezeu sa-mi arate ca oricand se poate intampla ceva... Asa ca mi-am cules bucatile de plastic de pe jos, m-am urcat in masina si mi-am vazut de drum...

Am trecut prin starea asta de tristete poate si din cauza ca a trecut exact un an de cand am ramas insarcinata si poate m-a speriat timpul asta scurs, in care eu speram de fapt sa am un copilas. Se pare ca dorinta divina a fost alta in ceea ce ma priveste! Asta e. O iau de la capat, ma intorc la acatiste si la rugagiune, pentru ca numai asta ma poate ajuta si aduce linistea. Va multumesc!

oana 80, felicitari pentru bebelasul tau! Ma bucur din inima pentru tine si iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Lauraa, nici nu stii ce emotii am avut cand am privit pozele. Ai acolo o minune mica si scumpa! Sa-ti traiasca si voi sa fti sanatosi cu totii. Nelinistile vor veni si vor pleca. Dar tu stii, ca acolo sus, cineva ne iubeste.

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

doamne ajuta pentru cami si pruncul ei.

laura sa iti traiasca printesa ca e scumpa foc.

pe toate celelalte va pooooop de o mie de ori

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Camy pus,ne rugam Maicii Domnului sa te aiba in paza pe tine si pe pruncusorul din pantece!
Lauraa,felicitari din toata inima pentru minunea Maya Teodora!
Oana 80,ai dat semn bun! Sa fie urmat repede de toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

andrasonia, happymum, oananka, cipicah, elleni va multumesc din suflet

elleni, draga mea, noce a spus foarte bine: copiii vin de la Dumnezeu. Cand toti drii imi ziceau macar un an sa astept eu ziceam repede in minte:"cand o vrea Dumnezeu" si m-am rugat mult, si inainte de culcare si dimineata la trezire si la iesirea din casa si pe drum si oricand puteam.Nu spuneam decat atat:"Doamne ajuta sa zamislesc si eu prunci sanatosi si cu Maicuta Domnului inainte sa se faca voia Sa"; deci stai linistita dragutza mea; anul trezut exact!!!! anul trecut in ziua de 24 treceam printr-o durere, acum nu am inim puternica indeajuns sa suporte fericirea care exista. Te rog nu-ti mai fa ganduri si increde-te in Cel de Sus

va pup cu drag

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS A INVIAT!

Lauraa ce frumoasa e Maya Teodora, sa fie sanatoasa si sa va faca fericiti toata viata! Iar tie mamico, recuperare rapida.

camy pus ne rugam sa fie bine.

ellenii ma bucur ca esti optimista, asa trebuie sa fii.

cipicah DOAMNE AJUTA!

ALBUM
6 si 5 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Laura bine ai venit acasa! Sa-ti traiasca printesica care este o scumpa. Multa bucurie sa ai de la ea.

Anadomnica ma bucur ca esti bine. Pup burtica cu fetita. Sarcina usoara in continuare atat tie cat si tuturor gravidutelor.

pentru Camy_pus(Elena Camelia). Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui sa te ajute sa porti sarcina. Fetelor si cipicah sa spunem toate o rugaciune speciala pentru ea si bebele ei.

Eugenia

Va pup pe toate. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

camy_pus doamne ajuta sa tii sarcina pana la capat! Maicuta Domnului sa te vegheze

poze mai multe

http://picasaweb.google.com/laurraa14/MayaTeodora?feat=directlink

Mergi la inceput